Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@budenas5 držím palce a děkuju 🙂 joo a až bude všechno jisté tak nám sem hod fotecku ať se pokochame i my 🙂
@mandarinka90 @bajunka Na kontrolu jdu az 3.4 😀🤷🏼♀️
@horvathova3 Já se také přidávám, po 9 měsících se zadařilo v lednu, bohužel před týdnem potrat 😔 😔 😕
Hlavu vzhůru holky. já měla sp, zt i biochemicke. Některé varianty několikrát. A teď to říkám velmi opatrně. Dnes přesně po dvou letech od doby kdy jsem naposledy otěhotněla a byl z toho zt jsem našla pozitivní tt. A to i přes endometriozu 3-4 stupně. Vím jak to může dopadnout ale věřím že tentokrát to dopadne dobře. Letos mi bude 32 a ditko žádné.
@lachtanice86 Držím palce 💪
@renmi diky
@lachtanice86 Držím palce!
Holky my uz se snažíme od ledna 2017 a zatim nic a to jsme oba vysetreni a zdravi no...to nevymyslis...asi hlava u me proste...achjoo
@budenas5 Gratulace
@budenas5 juuu dobře ty 😀 teď je nějaký boom dvojčat 🙂 tak ať ste všichni b pořádku 🙂 a samozřejmě moooc gratuluju :-*
@arevb zacala jsem spinit tak jsem radsi sla 😀
@mandarinka90
@vapka
@smaug
@lucifervlkova Dekuju vsem 😍😀🤦🏼♀️
Ahoj holky ja se snazim20 let ani nic a to mi vzali jeden vejcovod a ted to nemam mnesic a pul a uz nejsem nejmladsi tak sem to vzdala

@horvathova3 já...je mi 32, v květnu to budou 2 roky,co na tom pracujeme