icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

natysnovec
7. dub 2018

@snazimese ahoj ta to mela na 100% 10 dni po ovu.Bylo 1-2 tt.A ano ja ten vytok mela ze zacatku pekne...ted taky ale slabsi.Takze asi takm

snazimese
7. dub 2018

@hlasimse tak uvidim. Do MS mam 6 dni, tak uvidim.. Sice mam doma test, ale chci jeste pockat..

snazimese
7. dub 2018

@natysnovec me to prijde, ze ho mam taky, ale hodne slaby.. Ale nevyznam se v tom, proto se ptam.. Dnes jsem 8 DPO a vcera me zacal vecer pobolivat podbrisek a dnes je bolest o neco silnesji spojena s obcasnym pichnutim. Do ocekavane MS mam 6 dni a bikdy me takhle brzy pred ms podbrisek nebolel..

hlasimse
7. dub 2018

@snazimese A měříš si teplotu? Jinak mě taky bolel podbřišek jako na MS, ale asi 2-3 dny dřív než obvykle, a pak v termínu MS to přestalo.

snazimese
7. dub 2018

@hlasimse nn nemerim a ani ovulku jsem nesledovala. Ale tentokrat vim kdy byla, protoze byla bolestiva. A ted me ty bolesti takhle brzy prekvapuji, nebot jsem bud pred ms bolesti nemela vubec, nebo max 3 dny pred. Ale nikdy ne cely tyden pred..

hlasimse
8. dub 2018

@snazimese no, ono je možné, že sice jsi měla bolest kolem ovulky, ale nakonec se třeba neuskutečnila a je až teď. Na bolest se nedá úplně spolehnout.... Takže teď to budeš mít napínavé 🙂 Být tebou, změřím si bazálku teď několik dnů a zjistím, jestli už jsem v luteální fázi. Pak už by zbýval po několika dnech jen udělat testík 😉

natysnovec
8. dub 2018

@snazimese me taky pichalo v podbrisku byla to takova ostra bolest....A hlavjr me sileenee bolely bradavky...desny

natysnovec
8. dub 2018

@snazimese Ja sem taky nemerila ani teplootu ani sem nehlidala kdy mam ovulaci.Prijde mi to uz moc.Nevim kazdej na to ma jinej nazor...😊

hlasimse
8. dub 2018

@natysnovec to jo, já jsem zvědavá 🙂 ale bez měření je to taky v poho, akorát teda je horší pak získat názory od ostatních, jestli jsem těhotná 🙂 Věšteckou kouli tady nikdo nemá 😀

natysnovec
8. dub 2018

@hlasimse to kazdopadne to ti nikdo nepovi.Ja treba prvni tehu nepoznala a druhe sem vedela ze se to povedlo a byla sem o tom presvedcena a ejhle fakt ze jo...a to sem byla na krvy a tam mi rekly ze hcg je asi 270 jednotek a ze to tehu neni...ze by to bylo vic.A on to prcek opravdu byl.😊😊😊

lobella
8. dub 2018

@snazimese ja tez ne.... Spise pozdeji cca tyden dva meskani jsem asi mesic mela vytok pruhledny a postupne se zbarvil se bila

mandarinka90
8. dub 2018

Holky tak já mám zítra termín ms.. Nebo max ve středu, tento cyklus mám takový celý posunutý o ty dva dny.. Nedělala jsem si žádné ovu testy, přestala jsem brát drmek.. Beru jen nějaké vitamíny od doktorky s kyselinou listovou a to jen když si náhodou vzpomenu 😀 a konečně jsem přestala špinit během cyklu.. Fakt vůbec nic, nevím čím to je, ale jsem strašně ráda 🙂 jinak u mě nic nového, žádné příznaky tehu.

snazimese
8. dub 2018

@hlasimse necham to nahode.. Ja byla jen zaskocena tou bolesti. Nechci byt jedna z tech, ktere jen testuji, meri a podobne.. Uz jsem to kdysi zkousela, ale na psychice mi to nepridalo..

snazimese
8. dub 2018

@hlasimse a dalsi vec, ja se ptala na neco jineho nez na to, jestli muzu byt tehotna 🙂

hlasimse
8. dub 2018

@snazimese to je fakt 🙂

snazimese
8. dub 2018

@hlasimse ale nehrotim to, vzdycky se trochu ta konverzace otoci jinym smerem, kdyz se pak clovek rozepise 🙂 i kdyz je pravda, ze by me zajimalo, jestli se povedlo nebo ne, ale vim, ze je brzy na nejake zavery. Mam doma jeste jeden test z ledna,ale chci s nim pockat jeste aspon do dne ocekavane MS, jsem dnes teprv jen 9DPO a MS ma prijit za 5 dni..

katkas75
9. dub 2018

@apple_tree ahoj,tak jak to s tebou vypadá? Neblíží se ti teď někdy IVF?😀
Mně právě konci MS.

apple_tree
9. dub 2018

@katkas75 Ahojky 🙂 Jsi hodna, ze sis vzpomnela 🙂 Minuly tyden jsem zacala stimulovat, dnes byla na prvni kontrole, jak na stimulaci reaguju, ve stredu jdu na dalsi kontrolu plus pohovor s embryologem a pak pravdepodobne o vikendu odber vajicek. Konecne se veci daly trochu do pohybu 🙂 Co ty? Vim, ze jsme mely cyklus nejak hodne nastejno a to jsem mela jeste ted naposled par dnu zpozdeni, tak me nejak nesedi ze ti ted konci MS :D

katkas75
9. dub 2018

@apple_tree no já taky měla pár dnů zpoždění. Vlastně už druhý cyklus mám prodloužený na původní délku- před potratem.mozna je to dobré znamení,že se to srovnává 😉jsem teď 6dc. Chlap se po mně už několik dní chce sápat,tak snad mu chuť vydrží i v následujících dnech v době ovu😁na sílu nutit ho i sebe nebudu,z toho byl akorát pro mě stres a pro něj nic moc atmosféra. Když bude,bude😀moc ti držím palce a určitě dej vědět!

maice
10. dub 2018

Ahoj holky,po delsi dobe se hlasim...dnes 1. nebo 2.dpo.... je tu jeste nekdo??? Drzte palce...

biedronca
10. dub 2018

@maice Já asi 2-3 DPO

mia171717
10. dub 2018

Já 7 DPO a vsugerovala jsem si vsechny tehu priznaky, i když je to nejspíš blbost, za týden přijde ms a jedeme znova 🍀

maice
10. dub 2018

@biedronca
@mia171717 Holky,tak treba je tentokrat rada na nas ❤️😘 Pojdme tomu verit 😜

mia171717
10. dub 2018

@maice tak já si právě říkam, že pocit je to fajn tomu věřit. Jenže počítám, že brzy nevydržím a udělam test a bude po nadějích...

smaug
10. dub 2018

@maice já jen tak občas nahlídnu. U nás je to tak, že podle SPG má manžel 0% progresivně pohyblivých spermií a asi 39 % neprogresivně pohyblivých, což nám moc nadějí nadává. Ale je to výsledek z konce února, tak snad vitamíny pomůžou. Já začínám špinit, takže to každým dnem dostanu a i když se to dalo čekat, tak jsem včera měla na krajíčku. Proto sem moc nechodím, nedělá mi to dobře...

nunu22
10. dub 2018

@maice já dnes 3 dpo😊

natysnovec
10. dub 2018

@snazimese Ahojky tak co jak pak jsme na tom??😊😊

maice
10. dub 2018

@smaug Tak to me mrzi...jeste ze je dnesni medicina tam kde je...urcite se podari 🙂

snazimese
10. dub 2018

@natysnovec ahoj 🙂 momentalne cekam, do dne ocekavane MS mi zbyvaji jeste 3-4 dny a s testovanim chci jeste pockat 🙂

maice
10. dub 2018

@nunu22
@mia171717
@biedronca Ja snad poprve nezazivam euforii a presvedceni,ze to vyslo...jsem skepticka...to u sebe neznam :D

Strana