icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

maice
19. dub 2018

@vendelinka08 Tak se mylis...opravdu testy Dr.Max dela takoveto dalesne carky (nejsem totiz rozhodne prvni). Dnes na jine znacce ani tuk :( takze zadne huraaaa se nekona :(

maice
19. dub 2018

@hani1234 Krasneee, moc gratuluji ❤️❤️❤️

apple_tree
19. dub 2018

@aklin To je fajn, treba se to nekam dal ted pohne. Ja jsem jako na trni, vcera jsem byla na odberu vajicek, odebrali mne jich 13. Dneska jsem tam volala, 12 jich bylo zralych a z toho se povedlo 7 oplodnit. Kriticka bude sobota, to zas bude nejspis nejaky ubytek, tak doufam, ze jich vydrzi co nejvic, no a v pondeli bych sla na transfer. To cekani je silene.

ojo
19. dub 2018

@maice být tebou, tak zkusím digitální, co já slyšela několik názorů, tak naopak Dr. Max ukázal právě ducha oproti jiným papírovým testům dříve
...

maice
19. dub 2018

@ojo Kez bys mela pravdu...myslim,ze cas ukaze...pokud neprijde menses,zkusim testnou treba v nedeli. A uvidi se...ja...nejak uz nemam silu ani doufat...

vendelinka08
19. dub 2018

@maice verim...ze to uz musim dopadnout dobre..moc ti to preju. Ja cekam ms v sobotu a uz dnes je mi na nic..nizky tlak a bolest podbrisku...proste kladicke pms. Me dr.max carku ukazal...i jiny test..i kdyz to pak nedopadlo..tak ale ukazal. Asi fakt zkus testnout az v terminu ms...drzim moc palce.

maice
19. dub 2018

@vendelinka08 Ja beru od obulace utrogestan,takze ms dostanu,az kdyz vysadim :( Ted jsem 31dc.

aklin
19. dub 2018

@apple_tree drzim ti palecky. I kdyby jich prezilo 5, porad je to vysoke cislo a nadeje.

katkas75
19. dub 2018

@aklin aspoň už se něco pohne ne?😀 Snaž se být v klidu co nejvíc. Třeba když už tě budou víc sledovat,přijdete tomu na kloub😉držím palce!

katkas75
19. dub 2018

@apple_tree ty jo! Už úplně jedeš!😀i když pro tebe je to čekání asi náročné. Ale zatím to vypadá dobře,tolik vajíček... Budeš volat i v sobotu? Hlavně se pak ozvi.

mandarinka90
19. dub 2018

@apple_tree super, držím palečky at se všechno podaří až do konce 🙂 my jedeme v pondělí do caru pro výsledky a zrovna jsem si říkala, že jim řeknu ať všechno přeskočí a půjdeme rovnou na transfer 😀 to věčné čekání už mě nebaví..

apple_tree
20. dub 2018

@aklin
@katkas75 Holky, dik moc 🙂 Zitra budu znova volat, jak se vyviji, tak pak dam vedet 🙂

apple_tree
20. dub 2018

@mandarinka90 Dekuju 🙂 Vy si jdete pro vysledky hormonalniho profilu a spermiogramu nebo jeste neco dalsiho? Treba to bude u vas fakt jen prkotina, stitna zlaza nebo tak, to by se dalo rychle upravit lekama. Ja jsem fakt rada, ze jsme do toho ivf sli. I kdyz jeste ani nevim, jak to dopadne 🙂

cpollik
20. dub 2018

@maice zkoušek dál.Mi 2x ukázaly čárku Dr.Max:-(.Ale třeba bude pozitivní.Drzim pěsti.

maice
20. dub 2018

@cpollik Uz na to prdim...cekam na ms

nunu22
21. dub 2018

Tak dnes 27Dc to už by měl jít vidět více ne?Za 3-4dny ms .Čípek hodně nízko

nunu22
Autor odpověď smazal
vendelinka08
21. dub 2018

@nunu22 vidím tam lehce stín, ale jestli je to čárka, to nevím.... ale proč testuješ tak brzy? Víš kolikátý den po ovulaci jsi?

nunu22
21. dub 2018

@vendelinka08 protože jsem nedočkavá.Kdy byla ovulace nevím jen zhruba.A testuju protože beru utrogestan a Dr říkala že mám udělat zítra test

apple_tree
21. dub 2018

@katkas75
@aklin Tak holky, dnes jsem opet volala do car a sest embryi se nam porad vyviji. Mam strasnou radost a samozrejme opet dalsi nervy, kolik jich vydrzi do pondeli :D V pondeli uz budu volat hned v osm rano a ten samy den bych mela jit na transfer.

katkas75
21. dub 2018

@apple_tree šest je super!😊do pondělí min jak 4 nebude,tipuju,podle toho,jak se činí už teď😉moc na tebe myslím! V pondělí další info.

vendelinka08
21. dub 2018

@maice máš pravdu... a velikou... prostě si ty testy dělají čárky, jak se jim zachce. Dnes jsem měla mít MS, jen tak jsem si koupila těhu test, myslím že je to 25tkový. A na prvním se ukázal druhý dušík okamžitě.... tak jsem zkusla druhý test tak za hodku, sice byla moč více naředěná, ale tomu nepřikládám žádnou váhu.... a na tom nevidím tedy asi nic.... a ani to nezkoumám. Jnak na tom prvním testu nemusím nic vykoukávat. A stejně lehce špiním, takže si myslím, že ms dorazí do zítřejšího rána. Jsem ale naštvaná, na takové testy, které dělají nám ženám plané naděje a pak jsme jen zklamané, kašlu už na testování....

aklin
21. dub 2018

@apple_tree jak napsala katkas75, min jak 4 nebude. Aspon bude vetsi nadeje. Myslim na tebe 🙂

smyschek
21. dub 2018

@maice ahojky, pls po untro dostanes vzdy ms hned? Ja jsem vysadila v ut, ve stredu mela prijit ms a doted nic. Zatim ani pocitove.

maice
21. dub 2018

@smyschek za dva dny ;) Dnes 1dc

cpollik
21. dub 2018

@maice ahoj,tak co???Máš druhou carku??

maice
21. dub 2018

@cpollik 1dc 😭😢😭

smyschek
22. dub 2018

@maice nechapu :( jeste par dni pockam teda