Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@apple_tree nejvtipnejsi na tom cele je, ze se mi to deje znova. Nez jsem poprve otehotnela mela uplne stejny problem. Jsem zvedava jestli telo bude na lecbu reagovat. Predtim telo reagovalo jen kdyz jsem uzivala clostik, po vysazeni se to vratilo do starych koleji.
@aklin Hele, ja si to mozna s necim pletu a fakt ted strilim od boku, ale mam pocit, ze jsem nekde cetla, ze ten clostik se muze uzivat jen asi sestkrat a dost, ze pak to nejak muze skodit.
@apple_tree přesně tak a ještě k tomu má být pp třech měsících. Pauza
@apple_tree ano jen 6cyklu, já jsem příklad co ho bral rok ☹ na Ivf i genetice se velmi divili a uz mi ho nesmí nasadit
@apple_tree to mi doktorka tez rikala
@apple_tree pri dalsim uzivani zvysuje riziko rakoviny...ja brala tri cykly a nic tak dalsi uz ne,ke vsemu jsem brala 2 tablety denne,takze dost vysokou davku a telo reagovalo dobre,lec stejne se nezadarilo...
@mandarinka90 Tak jak jste dopadli v car?
Tak holky, já minulý týden ve čtvrtek měla šílené bolesti a dostavilo se krvácení 14DC. Takže moje ovulace byla beznadějná. Bolesti a krev. Volala jsem i doktoru, ten že je to ovulace, nikdy se mi to nestalo ,poprvé teď. Tři dny a bylo kompletně po všem. Snažili jsme si to pojistit hned při čtvrtku a pak až v neděli, ale asi zase nic... :( Jen mi zůstalo píchání v podbřišku a bolest zad.. Stalo se to taky nějaké?
Ahoj holky, prosim o nazor. Dnes jsem 11DPO ovulace byla 15.4. Dnes mi vysel pidi dusik na dvacitkovym testu. Je hodne slaby, ale je videt, nemusi nic lovit pod lupou =) (konečně) Jinak se snazime od rijna. Cca dva mesice jsem brala drmek plus jeste jedny kapky na plodnost zeny =) Prvni dcerka byla na prvni pokus =) Ale na co se ptam. Myslíte, ze se tento test da považovat za pozitivní? Jde o to, ze v sobotu mam oslavu narozenin, tak abych vedela, jak moc si dovolit slavit =)
@jitka0a Jo přesně snadno se to řekne, ale hůř dělá 🙂, v pohodě mě to taky řeklo už milion lidí 🙂. Jo pracuju, takže se mám jak zabavit 🙂, dělám ale někdy dost fyzicky namáhavou práci, tak možná i to mít s tím něco společného a hlavně stresující, šéfové jsou hnaní výkonem a po nás chtějí maximum, ale to je snad skoro všude. Koníčků mám taky dost si myslím, chodím plavat, jezdíme na kole, chodíme do kina, ráda čtu a zpívám, občas chodíme s kamarádkou na karaoke, to můj moc nemusí, tak chodíme spolu občas .-).

Holky přidávám se k vám, od včerejška druhá stimulace na IVF, snad to tentokrát po tolika letech snažení, hromady hormonů, léků a různých čajů a vitamínů vyjde 🙂