Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katkas75 No zkusim, ale moc to nevidim. Dva dny mam priserne ms bolesti. Fakt nemuzu ani chodit a myslim si, ze krvaceni mi drzi jenom prasky. Ze hned jak je vysadim, tak to dostanu. Ta bolest je fakt strasna, proste moje klasicka pri ms, jedine, co mi bezne aspon pomaha, tak ke hodne horka vana a algifen a ani jedno ted nemuzu, tak jen trpim. Co ty, jak se dari?
@evelisi Aha, tak to mě mrzí, že to nefungovalo. Já jsem měla kombinaci Clostilbegyt, Menopur, pak Pregnyl. Takže takové něco mezi velkou a mini stimulací. A máš možnost změnit CAR? My jsme byli v perfektním. Doktoři super, sestry báječné, ale nic se nedělo. Teď jsme přešli a nasadili právě jiný protokol...Držím palce!!!
@apple_tree uvidíš,dokud se nerozjela,možné je všechno. Já jsem asi 10 dpo,čili MŠ tak za 2 dny. Celkově jsem asi 27cd. Tak já už nevím. Ta ATB mi to beztak rozhodila. 18.5. jdu s tím mocakem,25.5. pak na gyndu.jenze teď ani nevím,jestli nebudu mít zrovna ms.se nemůžu dopočítat...
No a zítra jedeme do útulku pro nějakého staršího pejska😊
Držím palce!
@pavlina30 Na testu sice nic nevidim, ale pokud tam opravdu je, tak gratuluju a drzim palce 🙂
@katkas75 Tak u me dle ocekavani snehobilo. Pockam do ctvrtka, kdy mam testovat oficialne a hned budu volat do car, at me objednaji na krev. Potrebuju vysadit ten utrogestan, protoze fakt citim, ze mi krev drzi jen on a bolesti mam silene. No a zkusim ket hned dalsi mesic.
Juu, to je krasne, ze budete mit psa z utulku 🙂 My bychom chteli taky, ale nechceme ho do bytu a taky jsme furt nekde na cestach, tak to bude muset jeste chvili pockat.
@katkatris Mě by se to taky nelíbilo právě a dneska si lidi dělají takové dost sterilní ty pokojíčky, třeba jen šedé a tak. Jako vypadají moc krásně, ale pro dítě podle mě působí moc smutně. Myslím ž v dětském pokoji by měly hrát barvičky a měl by být veselý 🙂. Ale nic se nemá přehánět, aby tam zase nebyly všechny možné barvy 😀. Kombinace těch dvou tří barev podle mě stačí. Pokojíček uděláme malému až se narodí postupně, stejně bude zatím s námi v ložnici, tak se pak postupně uvidí 🙂.
@apple_tree to je děsný proces,nevím,jestli bych to zvládla... Ale zas když to vyjde,přijde vytoužený zázrak😀
Máme už pejska, německého ovčáka,a když dítě nepřichází,chceme udělat aspoň dobrý skutek a tomu našemu pořídit kamaráda. Nějakého staršího,ty si už lide moc neberou.
Pak dej vědět.
@apple_tree to mě mrzí ☹ ale třeba ještě není nic ztraceno a je moc brzy na testování..uvidíš ve čtvrtek. a ty bolesti jako při ms to holky tady většinou mají když jsou první týdny těhu 😉 já i za tebe stále věřím, že to vyšlo ❤ já dnes manželovi říkala u snídaně, že už nechci na nic čekat a klidně do umělého pujdu příští měsíc..ale zase máme na léto už objednanou dovolenou a pokud by to vyšlo - jakože napoprvé tomu stejně moc nedávám, tak bych byla 2-3 měsíc..a nechci nic riskovat, takže to necháme až na srpen..já už mám po ovu, ale klasika umě zase špiním takže ani si nedělám žádné naděje..aspon napíšu dr jak dopadla ta genetika..
@apple_tree Je tam dušík sice zatím pidi,ale je
@mandarinka90 Dekuju za podporu 🙂 Ale jsem uplne v pohode, brala jsem to jako prvni pokus. A podle statistik je vetsi sance pak u ket. Po tom, co uz vse mame za sebou, bych taky uz na nic necekala a sla do toho co nejdriv. Takze to klidne zacnete resit pred dovolenou, at uz se posle zadost na pojistovnu a tak a muzes hned prvni ms po dovolene zacit se stimulaci. A treba se vam zadari prirozene na dovci 🙂
@pavlina30 a kdy mas dostat ms?
@vendelinka08 Za 7 dní
@pavlina30 tak to testuješ strašně brzy, to bych ještě vůbec nezkoušela. Ne, že by se nemuselo zadařit... také jsem testovací maniak... ale bohužel i se špatnou zkušeností a pak jsem si nadávala, že jsem vůbec před ms testovala. jinak, já měla slabé dušíky až opravdu cca 11DPO... a záleželo jak dlouhý cyklus jsem zrovna měla... což jsem předem nevěděla. tento měsíc mi vyšel dušík v den MS, krásně viditelný, naskočil hned... a za pár hodin dorazila ms. Ale přeji ti, aby ti tovyšlo a test sílil...
@vendelinka08 Tak s tímhle já neměla nikdy problém.Jakmile jsem zjistila že jsem těhu už to tak bylo.Nikdy se nic nestalo.A věřím miminku!
@pavlina30 Myslim, ze se zbytecne rozcilujes. Dalas sem test, chtela ses pochlubit. Takze musis ocekavat i nejakou reakci. A nikdo z nas tam nic nevidi, tak snad muzeme rict svuj nazor, i kdyz se ti nelibi. A testovat 7 dni pred ms, no nevim...
@apple_tree Drzim palecek at uz na tento nebo dalsi pokus ;) Pristi tyden taky razim do CARu,tak jsem zvedava ;)
@maice Dekuju moc 🙂 Takze nakonec taky car? Tak drzim palce. Je to narocne, ale vysledek bude urcite stat za to 🙂
@apple_tree No...prozatim jsem jen domluvena na kontrolu, zda po mimodeloznim mam druhou stranu funkcni ;) Takze profuk vejcovodu, omrknou zda se na vajecniku neco deje atd...a snad se dockame i potreti ;)
@apple_tree bolesti ktere popisujes jako ms bolesti byvaji na zacatku tehu. Nez jsem zjistila, ze jsem tehotna mela jsem silne ms bolesti. Myslela jsem, ze ms kazdou chvili dorazi, ale nedorazila.

@apple_tree zkusíš testovat už zítra?😀 Jsem napnutá jak struna!