icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lzii
10. kvě 2018

@vendelinka08 super zítra má manžel Narozeniny juchuuu ... Snad už to dopadne dobře. Teď jedu na krev

vendelinka08
10. kvě 2018

@lzii dopadne!!!!

eiram7
10. kvě 2018

@cpollik to jsme na tom vazne stejně. Taky se bojím udělat test. Už mi z toho hrabe. 😅
Ale zítra rano asi zkusim ten růžový z benu, pry je citlivý, tak uvidíme...

cpollik
10. kvě 2018

@maice ahojky,dnes už 2-3den zpoždění,ale ovulační test pořád stejný teplota 37,1.Dnes koupim TT test.

eiram7
10. kvě 2018

@lzii drzim pesti, at to všechno dobre dopadne a zítra můžete slavit!

eiram7
10. kvě 2018

Holky ja tomu moc nerozumím, když jste tehu, vychází pozitivni i ovu test??

vendelinka08
10. kvě 2018

@cpollik to ze mas zpozdeni je dobre znameni..ze mas stale vyssi teplotu je take dobre znameni...ovu test bych nebrala smerodatny...a jak se citis?

lzii
10. kvě 2018

@eiram7 ano vychází já dělala tři dny zpět i ovu a byl takovýhle... Dnes jsem 40dc...

A všem moc děkuji ! ❤️

eiram7
10. kvě 2018

@lzii moc dekuju za info, to jsem vůbec nevedela. To znamená, ze ovu test je citlivější než ten tehotensky a zachytí to dřív?
A muzu se zeptat, jestli vis, který dpo ti takto ty ovu testy, a pak i ty těhotenské, vyšly?

cpollik
10. kvě 2018

@vendelinka08 cítím se fajn,jako před MS.Vcera bolelo břicho,ale dnes už nic..

cpollik
10. kvě 2018

@vendelinka08 většinou mám cyklus pravidelný vždy 29 max 30den.Bazalni teplota klesá den předem vždy,jak klesne přijde ms.Vubec nevím,kdy byla ovulace, tentokrát fakt nevím..

cpollik
10. kvě 2018

@lzii mám z Tebe radost ju opravdu.Chtela bych taky..kolik dní jsi po MŠ?

cpollik
10. kvě 2018

@lzii po MS,která nepřišla?

cpollik
10. kvě 2018

@eiram7 já se bojím dělat test,že budu zase zklamaná☹.Zatím dělám ovu test,ten ještě silný není,takže si myslím,že menzes přijde.U druhého už jsem měla jasně pozitivní ovulační test.Pak byl i TT pozitivní.

cpollik
10. kvě 2018

@vendelinka08 ale kolik měsíců už jsem byla zklamaná,tak mám strach☹.Ještě počkám dva dny.

eiram7
10. kvě 2018

@cpollik ale mas porad krasne vysokou bt, tak by to vyjít mohlo. 🙂 jsem vazne zvědavá, ptz to máme na chlup stejně. Včera silné ms bolesti, trošičku jsem hnede zaspinila, ale nebylo to ani na intimce. Dnes bolesti přestaly a po utreni skoro neviditelny hnědý spineni... ale porad si říkám, ze se mrcha možná rozjede...
Dneska asi dojedu pro ten ovu test a zítra ho zkusim.

eiram7
10. kvě 2018

@cpollik a to mas na tom ovu testu ducha nebo slabou čárku?

cpollik
10. kvě 2018

@eiram7 prave čárku na ovulaku mám,ale slabou

eiram7
10. kvě 2018

@cpollik když koukám na fotky ovu testu od Izii, tak čárky taky neměla úplně výrazný

lzii
10. kvě 2018

@eiram7 si to odpočinek ovu jsem měla 30 dc... Takže nejdříve 7dpo

lzii
10. kvě 2018

@cpollik to je těžký říct kdy měla být MS.... Ale jelikož mám od ovulace lutealni fázi jen 10 dní tak nejspíš měla přijít dnes.... Když jsem 40 dc...

luuucatko
10. kvě 2018

Holky, co chodíte do Iscare. Nevíte prosím jestli vám dělali automaticky testy na ureaplasmu? Já ani nevím jestli mi jí dělali, protože mi vezmou krev a jen doktorka řekne, že je vše v pořádku a teď zjistím, že toto by mohla být komplikace, tak než si tam zavolám. 🙂

maice
10. kvě 2018

@natysnovec Asi blby...dnes 20dc a nezachytila jsem ani ovulaci :(

maice
10. kvě 2018

Holky, já už jsme nešťastná...20dc a ovulace nevim co...v uterý už byl test temer pozitivní odpoledne a vecer misto aby zesilil, tak jen dušík...No co...to čekání je nekonečný :(

natysnovec
10. kvě 2018

@maice ja uz sem 20tt a cekame holcicku....myslim na tebe🍀povede se to❤

cpollik
10. kvě 2018

@maice já už těm ovulační moc nevěřím.Dokonce mi řekla kamarádka lékárnice,že se tím nemám moc řídit.Radsi mám prý měřit bazální teplotu je to prý jistější😢.

maice
10. kvě 2018

@cpollik Jenze ja vstavam v noci,k ranu litam k prckovi,takze tato varianta pada...a hlavne mne ovulaci vzdy ukazoval krasne...no tak treba jeste dojde :(

smaug
10. kvě 2018

@maice ahoj, třeba jsi tu nejvyšší hladinu minula a ovu byla.

barus35
10. kvě 2018

Ahoj holky, snad nebude vadit kdyz se k vam taky pridam 😉. Me mela mrcha dorazit 26.4. a nedorazila. Dneska 15 den spozdeni. Vcera jsem testovala a sneho bilo tak nevim co si o tom myslet 😕

eiram7
10. kvě 2018

@barus35 tyjo, 15 dnů to už je dost. Meris bt?
A byla jsi uz na gynde na vyvolavacce?

Strana