Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lzii dopadne!!!!
Holky ja tomu moc nerozumím, když jste tehu, vychází pozitivni i ovu test??
@cpollik to ze mas zpozdeni je dobre znameni..ze mas stale vyssi teplotu je take dobre znameni...ovu test bych nebrala smerodatny...a jak se citis?
@vendelinka08 cítím se fajn,jako před MS.Vcera bolelo břicho,ale dnes už nic..
@vendelinka08 většinou mám cyklus pravidelný vždy 29 max 30den.Bazalni teplota klesá den předem vždy,jak klesne přijde ms.Vubec nevím,kdy byla ovulace, tentokrát fakt nevím..
@vendelinka08 ale kolik měsíců už jsem byla zklamaná,tak mám strach☹.Ještě počkám dva dny.
@cpollik ale mas porad krasne vysokou bt, tak by to vyjít mohlo. 🙂 jsem vazne zvědavá, ptz to máme na chlup stejně. Včera silné ms bolesti, trošičku jsem hnede zaspinila, ale nebylo to ani na intimce. Dnes bolesti přestaly a po utreni skoro neviditelny hnědý spineni... ale porad si říkám, ze se mrcha možná rozjede...
Dneska asi dojedu pro ten ovu test a zítra ho zkusim.
Holky, co chodíte do Iscare. Nevíte prosím jestli vám dělali automaticky testy na ureaplasmu? Já ani nevím jestli mi jí dělali, protože mi vezmou krev a jen doktorka řekne, že je vše v pořádku a teď zjistím, že toto by mohla být komplikace, tak než si tam zavolám. 🙂
@natysnovec Asi blby...dnes 20dc a nezachytila jsem ani ovulaci :(
Holky, já už jsme nešťastná...20dc a ovulace nevim co...v uterý už byl test temer pozitivní odpoledne a vecer misto aby zesilil, tak jen dušík...No co...to čekání je nekonečný :(
@maice ja uz sem 20tt a cekame holcicku....myslim na tebe🍀povede se to❤
Ahoj holky, snad nebude vadit kdyz se k vam taky pridam 😉. Me mela mrcha dorazit 26.4. a nedorazila. Dneska 15 den spozdeni. Vcera jsem testovala a sneho bilo tak nevim co si o tom myslet 😕

@vendelinka08 super zítra má manžel Narozeniny juchuuu ... Snad už to dopadne dobře. Teď jedu na krev