Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@dendasubaristka ahoj neboj asi nás tu bude spousta. Já už jen občas čtu příspěvky, sem zjistila že to stejně nemá cenu hrotit a rozebírat každý pozitivní/negativní ovu test je to pak akorát na palici 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lucy0511 no ovu testy atd. Tim uz jsem si prosla,ted jsem zrovna ve stadiu ze jsem na tom psychicky tak ze kdyz citim ovulku myslim na to aby byl sex. A docela mi s toho hrabe. Vcera jsem hodinu brecela. Ale v cervenci se chystam k doktorce,tak uvidime. Ale stejne si myslim ze to je psychika
@lucy0511 strasne rada bych byla za to kdybych ovu necitila
@dendasubaristka ja jsem tu porad. Stimulovala jsem cely cyklus, a opet to slo do kytek.
@aklin a jak dlouho se snazite?
@dendasubaristka 15 m. Prvni snazeni nam trvalo temer 3 roky, a ted se to deje znova. Jsem z toho docela spatna, ted po tom neuspesnem pokusu me to hodne rozladilo psychiku. Jsem ve fazi kdy se mi chce brecet kdyz vidim tehotnou a kocarky s novorozenci. Kazdy pokus o poceti je zabranen nemoci, zanetem, anovulaci. Telo se brani a dava mi to dost najevo.
@aklin Vy už máte jednoho prcíčka? Já vím, že to zní hloupě v Tvé situaci...ale co já bych dala za jedno zdravé dítě a každý den se modlím ,aby nám s manželem vyšlo alespoň to jedno. Je to nepříjemná situace, ale co si dát na chvíli klid, ještě když cítíš, jak se tělo brání , :-* Co rozmazlovat Vás tři? Dovolená, výlety 🙂 Vím, že to je těžké...jsme s manželem dva roky po svatbě a strašně si přejeme miminko...dneska jsem to dostala, takže chápu ten smutek...😢 ale pokud už Vám to jednou vyšlo ❤
Holky tak se nám to blíží, po dvou neúspěšných stimulacích kdy moje vaječníky nemají žádnou reakci, jdeme na začátku června s vyplněnýma papírama na darované vajíčko 🙂
@aklin drzim ti moc palce,abu to bylo driv nez za ty tri roky. Ale zkus to brat tak a smirit s tim ze treba to vyjde pristi rok,ale vis ze to vyjde 🙂 telo ti dava znameni ze s nejakeho duvodu to nejde. Ja bohuzel citim ze vse bezi jak ma no :( porad se nemuzu zbavit pocitu ze to je moji psychikou
@dendasubaristka me nejvice depta, ze zazivam to stejne. Nechtela jsem to opakovane prozivat. Nejsem uplne verici, nechodim do kostela a nemodlim se, ale buh ma se mnou jiny zamer. A jak se rika cesty pane jsou nevyzpytatelne. Po duchovni strance chci zajit do kostela jen posedet, potichu k nemu promlouvat. Nexo me nuti abych tam sla.
@aklin Taky mám nutkání zajít do kostela.Věřící jsem...no spíše jsem byla, od mala mě k tomu babička vedla,ale člověk se odstěhuje do města...práce, domácnost, dnešní doba, všechno kolem nás a víra začne být tak nějak mimo...ale vduchu se k němu modlím asi denně, aby na nás na všechny nezapomněl ...
@aklin no ja zase verim ze neco je mezi nebem a zemi. Je nejaky osud,psany osud a ze to dite ma proste prijit v ten spravny cas. Tohle vsechno vim a pomaha mI to kdyz na to myslim,ale pak prijdou plodne dny a ja jsem v nervech aby byl sex. Rikam si kdyby se povedlo minuli rok,tak je to pro nas tak tezke a, proto se podle me nepovedlo. Treba tento rok se povede neni jeste anI leto. Casu dost kam specham.
@aklin a tim ze zajdes do kostela nic nezkazis a treba ti to pomuze. Rikej si ze prcek jeden je druhy bude bonus a tim ze se povede jeste pozdeji,tak si to jeste vic uzijes 🙂 ale prijde to. Prislo to predtim taky pozdeji. Tak to prijde 🙂
@dendasubaristka
@magicka89
@dendasubaristka diky vam se citim lepe. Je fajn mit takovou oporu.
@aklin me vlastne je dneska uplne super 🙂 vcera jsem se tady vypsala,vecer se vybrecela a kdyz si ted pisu jsem v pohode 🙂
@dendasubaristka já taky stále nic. Pokud nemáte spermio, doporučuju. Taky jsem myslela, že je problém u mě, napřed kojení, pak hlava, zkoušela jsem vše možné a nakonec se skoro po dvou letech ukázalo, že má manžel špatné spermio. Momentálně jsem ve fázi přijetí, ale všude vidím samé těhotné nebo čerstvá miminka a to moc nepomáhá. Instruktorka jógy kam chodím nedávno oznámila těhotenství a každá lekce je teď o tom, v době menstruace mi to dalo docela zabrat...
@smaug pujdem v cervenci,tak uvidime 🙂 ale mam hodne znamich co se jim i s blbim spermiem povedlo 🙂
@dendasubaristka Jo tak je možný, že to má v hlavě chlap 😉 No my zkoušíme nějaký vitamíny a macu a já teď první cyklus gynex, ten teda hlavně kvůli mým náladám před MS, tak jsem zvědavá. Letos mi bude 35, tak občas vyšiluju, jestli na to už nejsem stará...
@smaug stara urcite nejsi moje segra mela druhe ve 36. 🙂 moje znama se snazila 2 a pul roku a byl problem u chlapa ze mel slabe spermie,bral vitaminy byly na umelem asi. 3x a nakonec se povedko prirozene,az jak uplne vypla 🙂
@dendasubaristka Ja jsem tu taky porad jeste, uz od zacatku :( A momentalne mame za sebou prvni neuspesne ivf minuly mesic a ted zrovna cekam na vysledek ketu tento mesic 🙂
@dendasubaristka ani mi nemluv já už si v polovině cyklu připadám jak magor jediný na co dokážu myslet jestli to tentokrát výjde nebo ne atd.
@dendasubaristka já jsem tu taky od začátku a zatím bez úspěchu... Zrovna čekám na ms,řešila jsem teď zánět močových cest. Tak třeba příští měsíc? 😉

@bajunka no ja vlastne pred pul rokem odesla s tim ze si tu dam pauzu at tomu necham volny prubeh.no a jsem tu zas :D