icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

martinasip
24. kvě 2018

Ahojte holky..tak myslite, ze konecne se to podarilo?

natysnovec
24. kvě 2018

@martinasip gratuluju🍀🍀🍀❤❤❤❤

cpollik
24. kvě 2018

@maice já tam vidím ducha!!Zkus ovu test.Jestli bude silný jsi v tom😉👍!!

martinasip
24. kvě 2018

@natysnovec Dekuju...no jako kamosky maju byt az za 3 dny ale moc mne boliju prsa tak sem skusila...tak uvidime...ale kezby

martinasip
Autor odpověď smazal
maice
24. kvě 2018

@cpollik Ja uz na duchy neverim...uz jsem mela mockrat a nic,zkusim pozitri a uvidime 🙂 Drzte mi palce

martinasip
24. kvě 2018

@maice Drzime!

dendasubaristka
24. kvě 2018

@katkas75 no tak to mate hodne slozity no :( tak moc drzim palce 🙂

dendasubaristka
24. kvě 2018

@magicka89 no mas pravdu. Kdyz to tak vezmes mozna to vizni blbe,ale dite ti hodne da,ale taky vezme no

dendasubaristka
24. kvě 2018

@ruzicka06 tak kdyz se tak na to podivas,tak tolik paru nemohlo a nakonec jsou rodici 🙂

magicka89
24. kvě 2018

@dendasubaristka asi si fakt chce užívat všeho co momentálně člověk má. Přesně ty chvíle, kdy sbalíte pár věcí a frčíte na víkend pryč, když si vzpomenete tak se celé páteční odpoledne s protažením do noci můžete vysedávat na zahrádkách, popíjet drinky, jít do divadla, na večeři, do kina, na kola, na brusle a ještě člověk nemusí nějak extra koukat na peníze. Takže jsem si řekla, že si trošku sobecky budeme užívat všeho co rodiče nemohou. A až přijde malá láska, budeme si užívat jiných věcí a hlavně prcíčka❤🐙❤

jessulka
24. kvě 2018

@martinasip juuuuu. moc gratuluju 🍀🍀🍀🍀

ruzicka06
24. kvě 2018

@dendasubaristka Ano, to je pravda. Musímě věřit, že i nám se zadaří, až příjde ten správný čas... 🙂

dendasubaristka
24. kvě 2018

@magicka89 no prave,clovek ted nemusi hledat hlidani a nic. Muze si taky neco treba nasetrit a pak byt v klidu 🙂 jestli cloveka nejak netlaci cas,tak kam spechat 🙂

magicka89
24. kvě 2018

@dendasubaristka tak v zimě mi bude 30 a je to taková magická hranice...moc si miminko přejeme,ale nechci aby ze mě byl zase uzlík nervů a bezmoci s vynervovaným manželem a vztahem, který jde do kytek...takže spíše tak 🙂

magicka89
24. kvě 2018

@martinasip gratuluji, to je krása🍀🍀🍀

martinasip
24. kvě 2018

@jessulka Dekuju snad to bude ono 🙂

martinasip
24. kvě 2018

Este teda pockam esi dojdu "kamosky" 🙂 a pak zavolam doktorovi a objednam sa.

dendasubaristka
24. kvě 2018

@magicka89 tak bude ti 30 to chapu,ale moje segra mela malou ve svych 31 🙂 a pak jeste druhe,tak neztracej nadeji 🙂 je dulezite mit spokojeny a pevny vztah a pak to dalsi 🙂

dendasubaristka
24. kvě 2018

@magicka89 dite prece prijde az po vztahu a po partnerovi 🙂

magicka89
24. kvě 2018

@dendasubaristka ano, právě proto si chceme s manželem teď užít nejvíce sebe...ptž.oba vidíme, že s miminkem přichází ohromná zkouška, změna života a zkouška nervů. Ale na druhou stranu....nechci říct, že holky, které otěhotněly hned si dětí neváží, to bych si nedovolila.Ale jsou na nervy z každého pláče, nebo události, které jim třeba miminko "překazí", tím, že mu rostou zoubky, má prdíky atd....možná když si počkáme, budeme se lépe přizpůsobovat a mnohem více si uvědomíme, jaký zázrak to je, mít zdravé dítě❤ ale to je pouze můj názor..

katkas75
24. kvě 2018

@dendasubaristka diky,i já tobě 😀 moc se mi líbilo,jak jsi psala,že je třeba tento čas pojat jako čekání a těšení se na miminko😊 zkusím 😉

veverka55
24. kvě 2018

ahoj holky. ráda bych se k vám přidala. Je mi čerstvých 31 let, o mimčo se snažíme cca rok a půl, máme za sebou hormonální profil, testy k krve, spermiogram. vše prý ok, spermio na spodnejší hranici ale pořád v normě jinak nic nenašli. Máme za sebou dvě inseminace, te´d akorát čekám na menstruaci po druhé. Chceme zkusit ještě asi jednu inseminaci, v červenci chceme jet na dovču a v srpnu asi případně pokud se nezadaří půjdeme ač já nerada tak do IVF. stále jsem doufala, že se zadaří přirozeně, když žádný problém nenašli ale asi to dopadne takto. Oba jsme prý zdraví, jsme oba nekuřáci, jíme hodně zdravě, sportujeme. Také se snažím myslet pozitivně, snažíme se zabavit výlety, sportem, já trochu kariérou ale stejně mi to moc nejde na to nemyslet 🙂 čím dál si te´d připadám, že nějak nemohu najít takovou tu energii v životě a roky letí... Do IVF jsem nikdy jít nechtěla, přemýšleli jsme ještě jestli dál zkoušet přirozeně, ale jak píšete, ani já nechci být stará máma a to už si připadám stará trošku teď 🙂 ale také mám doma skvělého muže, hodně mě podporujeme, jemu to také není lhostejné, a myslím, že nás to trochu i spojilo ale vnitřně už nás to trápí trochu oba. Jsou chvíle, kdy na to úplně zapomeneme, ale máme teď kolem sebe samé kamarády s "břichem" tak je to takové naprdlačku 🙂

dendasubaristka
24. kvě 2018

@katkas75 no nedokazala jsem si porad predstavit se s tim zzit,smirir se s tim a brat to tak jak to je. Ale po tom co mi pani napsala jak se k tomu dostat,jsem to zkusila a fakt to funguje,aspon teda na me.co jsem se ted ty dva mesice trapila,tak dneska mam konecne cistci, hlavu a jsem v pohode a nemyslim na to tak jak predtim. Mozna to bude treba chvili trvat,nez se s tim smirim uplne, ale nakonec si myslim ze to pujde 🙂

dendasubaristka
24. kvě 2018

@magicka89 prave to si taky rikam,vic si to clovek uzije 🙂

dendasubaristka
24. kvě 2018

@veverka55 ahoj 🙂 vim ze je to tezke. Ale pokud jste opravdu tak zdravi a nevysly dva pokusy,jeste to miminko ceka 🙂 myslim si ze to je psychikou. Muzes byt stastna ze jste opravdu.zdravi 🙂 a pokud se snazite rok a pul,neni to dlouho. My se snazime 2 roky necele a nebyly jsme jeste zatim ani na vysetreni,ale jdeme v cervenci 🙂 jak pises uz za sebou mate to vsechno,takze jde videt ze opravdu na tom lpite 🙂 jedete na dovolenou jsi psala,hodne lidem se povede tam. Zkus se s tim smirit,a prijmout to 🙂 treba mate pred sebou jeste neco na co to miminko ceka. Ja se ted dva mesice trapila,ale zkus misto nemyslet na to prijmout to a pokazde kdyz si na to vzpomenes si rict ano miminko chci,tesim se na nejnej,ono prijde,jen ceka na vhodnou dobu,jeste se nepovedlo nevadi kazdy mesic je sance 🙂

maice
24. kvě 2018

Nevydrzela jsem a koupila jeste Livsine 10...a asi uz mi hrabe

hlasimse
24. kvě 2018

@maice pokud vím, tak duch by měl tady být napravo od tlusté čáry... A fakt tam něco málo nějaký obrys vidím...

blackhole
24. kvě 2018

@magicka89 nám se dítě právě povedlo hned a bylo to jak píšeš, hlavně já jsem z toho byla na nervy - 8 měsíců jsme řešili prdíky, pak přišly zoubky... Asi nejvíc mi vadila ta strašná spánková deprivace. Vztah k synovi jsem si budovala postupně, ale i tak bych ho nevyměnila za nic na světě 🙂 Ze začátku byly hodně myšlenky na návrat do práce, možnost někam na měsíc utéct a být sama... Co ale čtu, tak náročné dítě vyčerpává rodiče bez ohledu na to, jak dlouho se o něj snažili. Jen ti, kteří čekali dlouho, mají možná tu psychiku nastavenou tak, že to zvládají líp, ale to je jen moje hypotéza.

dendasubaristka
24. kvě 2018

@maice neco tam jde videt 🙂

Strana