Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@ruzicka06 máš to správně srovnané,a držím palce. Já jsem ovulační testy dělala v životě asi tak tři,stejně to nekorespondovalo se skutečností. Bt jsem teď měřila 43 cyklus v životě,takže já to beru jinak,než když někdo teprve začne až když chce otěhotnět. Přírodu neosalime ani nepresvedcime,těžko se jí vzdoruje. A kolikrát pak překvapí.
Holky nezoufejte my makali pres 2 roky .. a kdyz uz sem se tak nejak smirila, ze nic...zacali rekonstruovat barak..planovat svadbu, kdyz to clovek nejmene cekal tak je to tam...a ted su zvedava esi oblecu saty :D
@martinasip ted to ma tak moje kamaradka 🙂 stalo se to zrovna kdyz to nejmin cekala a to cloveka jeste vic podpori kdyz to ma hned na vlastni oci pred sebou 🙂
@ruzicka06 super napsane a pravdive 🙂 🙂
@ruzicka06 mám to stejně...ani si nepamatuji, kdy jsem to dostala..jestli před 6,8, nebo 10 dny...zapsala jsem si to a nehodlám se koukat...minulý měsíc jsem měřila teplotu, plně se soustředila na sex obden...a je to akorát na nervy...když jsem si pak udělala 13 DPO test a pak klesla i teplota opět jsem brečela a nervovala se..už nechci takhle žít..víme, že miminko snad jednou mít budeme, těšíme se, ale až to bude, tak to bude...respektive necháme tomu volný průběh do konce roku a pak půjdeme když tak na inseminaci a poté na umělé..můj manžel to vidí stejně..a prostě ti rozumím...čím víc se snažím mít věci pod kontrolou, tím je to horší...a plánování rodičovství to platí dvojnásob...
@dendasubaristka tyjo tak to s mým mužem to řešíme dost často..bavíme se o tom, že když neotěhotníme cca do konce roku, půjdeme na umělé...dokonce se mě teď ptal, kdy jsem to dostala..tak jsem mu řekla, že nevím, že to nechci řešit a vědět jaký je den cyklu 🙂 ale my víme oba dva, že to dítě chceme...teď jsme byli nakoupit a na manžela se s košíku z vajíčka usmíval chlapeček, cca 5.měs...tak se na něj tak smál a koukal na ně...tak mu říkám : Neboj, taky se jednou dočkáme :-* A on: Já vím že jo...ale byl trochu smutný...ale jen malinko...abych to nepoznala, ptž. je tvrďák 😀 z mojí zkušenosti...nechoď kolem chlapa, jako by byl z cukru..je to jeho problém, stejně jako Tvůj...nemusíte to řešit dokola, ale nemělo by to být tabu:-* držím place
@magicka89 tak manzel se taky moc tesi,taky se o tom dokaze bavit ze chce atd. To vse ano. Ale asi neni pro nej prijemne kdyz slysi je ovulace je ovulace atd. Je to pro nej natlak. Mel by byt sex atd. On na tom tak nelpi,dokazal uz se s tim poprat a brat to tak jak to je. Hlavne vi ze me to trapi a nechce se mi pridelavat starosti. A kdyz to tak vezmu do toho minuleho tydne jsem se taky nervovala jako vy,je ovulace honem honem musi byt sex,ja byla uplne psychicky vyzdimana a vim ze to za to nestoji. Uz jsem s toho byla tak vycerpana. Ano sex jsem si uzila vzdy,ale ty nervy pred tim,to nestoji za to. Takze manzel pro me je ta podpora ve vsech ohledech,ale chapu ze to slyset o ovulaci casto a mit jakoby planovany sex neni nic super. A musi to byt natlak,jestli to. Vyjde nebo nevyjde,jestli se trefime atd. Tak jako to byl do ted natlak pro me 🙂
@magicka89 a hlavne na zacatku snazeni jsme se o tom bavili ze chceme si to uzivat ne padnout do toho stereotipu sex na povel atd. A bohuzel jsme pomalu do toho padali a to diky me. Proto jsem rada ze manzel mel ted ty oci otevrene a dokazal byt ten kdo je vic strizlivy a neblazni. Diky tomu jsem se I dokazala s toho vzpamatovat a vidim ze jsem to opravdu prehanela 🙂
Musím si tu netěhotensky postěžovat. Od pondělka čekám na výsledky výtěru z krku, protože mě od soboty strašně bolí na pravé straně v krku a pravé ucho. V pondělí rychlý test na streptokoka negativní, vidět taky nic nebylo, takže akutní léčba netřeba, musíme počkat na výsledky z laborky. Že do středy. Ok, už to nějak překlepu. Dnes jsem volala k dr a výsledky ještě nejsou a neví se, kdy budou, protože kvůli GDPR chodí všechno o pár dní později. Takže hurá, posun ve zdravotnictví, než se dočkám výsledků, tak si radši nějak poradím sama a ještě se ušetří za výdaje na léčbu...
Ahoj holky tak se hlásím po kratší pauze konečně konec MS a snažíme se... Užívám si teď práci po mateřské a necháme tomu volný průběh přemýšlela jsem zda koupit ovu testy ale prdim na to... Pokud to klapne tak chci v klidu a ne natlaky teď musíme atd... Přeji vám holky všem brzké dvě čárky...
@kladpol Jo tak to já budu čekat na tvé pozitivní výsledky 🙂 Moc ti to a všem přeji, vím jaké to je trápení, když se nedaří a nedaří, ale neboj to vyjde, já tomu věřím, nám to taky vyšlo 🙂.
Často si představuju,jak by to bylo chovat moje miminko,úplně vidím,jak ho držím, živě cítím,jak má těžkou hlavičku a protahuje v zavinovacce nožičky 😀 poslední dobou mi ta představa přijde tak nereálná a neuskutečnitelná,skoro nepředstavitelna,jako bych si měla na vlastní kůži zkusit,že je ze mě dlouhonohá modelka s vlnitými blond vlasy..prostě něco nedosažitelného,co nikdy nezaziju... To jen taková "hormonova" úvaha,kdy v křečích čekám,až přejde ms...
@katkas75 Drz se 🙂 Taky si zrovna "uzivam" ms. S tema predstavama o vlastnim miminku to mam stejne, taky si predstavuju, jak ho drzim, chovam, uspavam. Ale porad to jeste vidim dost realne a verim tomu, ze to tak i jednou bude a jen doufam, ze uz to bude brzo 🙂
@apple_tree Já myslím, že se všechny snad časem jednou dočkáme 🍀
@ruzicka06
@apple_tree holky já to mám stejně..taky se moc těším jak si pochovám to svoje mimi 😊 poslední dobou mám kolem sebe moc deticek miminka a dvou a triletaky...a strašně si to užívám 🙂 myslela jsem, že to nebudu dávat,ale naopak mě to vždycky úplně nabije jak se s nima ponuchtam a pak přijdu domů a vezmu si kočku 😁😁😁 tak snad brzo bude mít každá to svoje 😘😘
Ahoj holčičky 🙂 tak si představte od včerejška mám velmi hojný plodný hlen...a to asi poprvé od doby, kdy jsme si řekli, že chceme miminko...buďto za to může, že jsme tak v klidu, nebo gynex 🙂 nebo obojí...milovali jsme se v pátek v noci a včera ráno..tak si říkám, jestli to bude zítra stačit ? 🙂 jestli mršky přežijí...jinak to tedy podporujeme ještě gelem conceive plus 🙂 jak se máte všechny???
Caute holky, zitra dalsi pokus o prirozene poceti a dalsi cyklus iui. Tesim se.
hoj holky. Prosím brali jste někdo estrofem na růst sliznice? Byla jsem dnes na folikulometrii, na ovulaci to vypadá ve středu, ale mám sliznici jen 6.5 mm což prý není úplně mco a dostala jsem estrofem který mám odedneška brát třikrát denně. Četla jsem ale že blokuje ovulaci. Mám ho tedy opravdu začít brát ještě teď před ovu? díky moc za vaše zkušenosti
@magicka89 ahoj no ta moje znama co se jim povedlo ted otehotnet,tak byla pred tim na gynde a rikla ji tam ze se neda ridit hlenem uplne a ani krecema. A ona otehotnela a nemela ani hlen ani krece. A bylo to opravdu ve chvili kdy to nejmin cekala 🙂 mesice pred tim mela hlen vsechno a nic ted nemela ani jedno a je v tom 🙂
Dnes je den D - jdeme se na kliniku domlouvat na darované vajíčka. Snad to tentokrát vyjde a konečně se usměje štěstí i na nás ❤🍀
Snazilky zbyly mi testy , nechtel by nekdo?
@dendasubaristka tak řídit se tím orientačně dá, pokud má ženská pravidelný cyklus...samozdřejmě, že se dá otěhotnět bez hlenu i bez křečí...každému OVU probíhá jinak...já jenom, že vím, že mám teď plodné dny, dle teploty za minulé měsíce, bolestí a teď se přidal i hlen..tak mám radost

@andelka Každá tady má v něčem pravdu. Záleží jak se k tomu každá z nás postaví. Já jsem také udělala prozatím vše dle mýho názoru. Ano, mohla bych děla ovu testy, ano mohla bych měřit baz. teplotu...ale prostě to teď dělat nechci. Možná mě teď tady někdo ukamenuje, ale mě by to prostě ničilo, sex by mě nebavil. Je mi jasný, že díky baz. teplotě zjistíš, jestli ta ovu prostě je, ale mě by to fakt deptalo toto dělat. Ale třeba se jednou k tomu také dostanu. Určitě to jako nezavrhuju. Já jsem měla potrat 2x a teď jsem ve fázi, že to prostě beru tak jak to je. Miminko si strašně moc přejeme, ale nemůžu už dělat to, co jsem dělala dříve - brečet, naříkat atd. atd. To mě strašně ničilo..stejně, i když ví někdo, že má nebo nemá nemá ovu, je to vždy jen na přírodě a na těle, jestli ,,miminku" dovolí se vyvíjet...to je krásný, moc gratuluju k 5tt a přeju moc 🍀 !! Věřím, že se snad také brzo dočkám.. 🙂