icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

cpollik
7. čer 2018

Holky,tak dnes jsem 9dpo a na TT duch,ale už tomu ani nevěřím ukazovalo mi to často,tak počkám ještě pár dní.

cpollik
7. čer 2018

Moc to nejde vyfotit.

bajunka
7. čer 2018

@cpollik neco tam vidim,drzim pesti...

cpollik
7. čer 2018

@bajunka děkuji😉,ale moc tomu nevěřím měla jsem to už často ducha a pak nic..tak ještě pár dní vydrzet

norna
7. čer 2018

@cpollik ja tedy vidim jen pouze rysku...ale samozrejme drzim palecky aby to nebylo jen tohle...🍀

navratil1986
7. čer 2018

Ahoj holky pomooc teď v pondělí jsem měla ovulaci po prvé v životě mě dost bolelo břicho a nahmatala ji i prstem a teď dnes trochu spineni co to je MS má přijít za 11 dní

magicka89
8. čer 2018

@navratil1986 Ahoj..tak počkat...co sis nahmatala prstem? ovulaci? asi si myslela čípek, ne?

eiram7
8. čer 2018

@cpollik drzim pesti moc moc! 🙂 třeba to vazne klapne. V pondělí jsem měla stejného, a to jsme byla 10dpo, teď už řádná čárka.

navratil1986
8. čer 2018

Jojo špatně jsem to napsala čípek a taková dírka v tom nevím jak to mám popsat a včera lehké zašpinění a dnes už nic a MS má přijít za 10 dní co to teda bylo

navratil1986
8. čer 2018

A ovulace podle mě byla v úterý snažili jsme se od neděle a čtvrtek spineni může to být asi to uhnizdeni nebo nevím tohle se mi ještě nestalo

magicka89
8. čer 2018

@navratil1986 ano v čípku je otvor....čípek si můžeš nahmatat celý cyklus, někdy to jde hůře, někdy lépe...pokud si ho kontroluješ celý cyklus, spíš pokud ho sleduješ, jeho tuhost a hlen, doporučuje se třeba ráno a večer a s dobře umytýma rukama...to krvácení může být cokoliv..nidační špinění, mohl si se tam škrábnout - ale to bude málo pravděpodobné, mohlo to být po sexu, nevím..tohle Ti nikdo neřekne...děláš si ovulační testy? byla si na folikumetrii, nebo měříš teplotu??

aklin
8. čer 2018

Jyem 3 den po ovitrelle, ve stredu sex a vcera vecer pokus opet jsem krvacela. Od ovitrelle mam priserne bolesti na prave strane vajecniku, dominatni folikul v levem vajecniku, a do toho jeste to krvaceni/spineni. Citila bych se lepe kdyby me nic nebolelo a silne nespinila.

katkas75
8. čer 2018

@aklin a to se běžně špiní po ovitrelle? Já teda doufám,že mně se to špinění odstraněním polypu vyřeší. Nemáš taky něco takového?

aklin
8. čer 2018

@katkas75 po ovitrelle nejsou zadne nezadnouci ucinky. Minuly cyklus jsem ho snesla dobre. Polyp nemam, delohu mam cistou. Napadla me jedna moznost, ze mam moc prokrvenou sliznici a staci mensi podrazdeni, abych zacala slabe krvacet. Uvidim jak to bude v nasledujicich dnech.

navratil1986
8. čer 2018

@magicka89 Nene neměřím si teplotu ani ovulační testy uvidíme co z toho bude špinění ustálo jen trochu bolí břicho jako před MS... Taky jsem četla že to může být to uhnizděni ale tak uvidíme....

navratil1986
8. čer 2018

@cpollik taky trochu vidím držím palce

cpollik
8. čer 2018

Ahoj holky,tak zase nic☹,jsem 10dpo a na TT ani duch☹.Takže zase nic a tak jsme se snažili.Ach jo☹.

magicka89
8. čer 2018

@cpollik 10DPO je brzo :-* nestresuj se...a když to nedopadlo, tak příští měsíc....

verulinekk
8. čer 2018

Holky, co myslite ? Na každém je duch. Myslíte, že mám ovulaci sledovat dál nebo už to nemá cenu ?

eiram7
8. čer 2018

@cpollik přesně tak, ještě je hrozne brzy, tak nehazej flintu do zita. Uvidíš za par dni🙂 a jak dlouho se snažíte?

vendelinka08
8. čer 2018

@verulinekk a kolikaty den cyklu jsi?

cpollik
8. čer 2018

@eiram7 uz půl roku☹.A co ty??Jak pokracujes?

cpollik
8. čer 2018

@magicka89 děkuji,ale tak nějak tuším,že zase nic😢 včera byl na TT duch,ale dneska nic..

cpollik
8. čer 2018

@eiram7 je pravda,že u předchozího jsem měla čárku až 13dpo.

ruzicka06
8. čer 2018

@cpollik Jestli mohu vstoupit a jestli jsem dobře vyčetla, snažíte se půl roku - z půlročního snažení si ještě nelam hlavu, to je ještě relativně krátká doba. My se snažíme už 3 roky, z toho 2x zamlklé..mě to ze začátku strašně deptalo, jak jsem na to byla upnutá. Vím, nejde na to nemyslet, to je jasný...ale čím víc se na to upneš, tím víc si si bude tělo říkat ,,ještě ne". Chce to se víc uvolnit, ať se brzo zadaří 🍀

eiram7
8. čer 2018

@cpollik no vidíš, zkus teď vydržet a ty tri dny netestovat a uvidíš 🙂 vím, ze je to čekání a snažení dlouhý, ale většině známých a kamarádek okolo me to trvalo půl roku až rok. Však se vám určitě taky brzy zadari. 😊
Ja jsem hrozne šťastná, testiky sili, a tak si to moc užívám a doufám, ze vse bude Ok. Pisu teď diplomku, tak se aspoň tolik nenervuju, když mam takovou radost 😀

cpollik
8. čer 2018

@ruzicka06 já vím,ale nejde to😢

cpollik
8. čer 2018

@eiram7 prý netestovat😉.To asi nevydržim,ale zase budu zklamaná☹

verulinekk
8. čer 2018

@vendelinka08 dnes je to 19 DC 🙂

ruzicka06
8. čer 2018

@cpollik Já Tě úplně chápu..měla jsem to stejně, tolik probrečených dní a nocí za ty 3 roky...ale půl roků je fakt krátká doba, to opravdu nemusí znamenat, že máte nějaký problém. To že tady na koníku někdo napíše, že byl těhu pomale po prvním štouchu (pardon za ten výraz 🙂 ) to jsou spíš takové ty světlé vyjímky. Když si tady pročteš ty diskuze, tak v dnešní době je spíš čím dál tím víc párů, co má problémy s otěhotněním. Opravdu nedoporučuji se po tak krátké době hned upínat na to, že se to povede hned, bude Tě to akorát psychicky ničit. Fakt, vím o čem mluvím. Já už byla natolik psychiky vyřízená, že už jsem nevěděla jak dál. A za 3 roky čekání, to už je fakt na palici. Ale nedávno se ve mě něco zlomilo a já to začala brát tak, že prostě vím, že jednou to příjde 🙂

Strana