Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Ahoj holky pomooc teď v pondělí jsem měla ovulaci po prvé v životě mě dost bolelo břicho a nahmatala ji i prstem a teď dnes trochu spineni co to je MS má přijít za 11 dní
@navratil1986 Ahoj..tak počkat...co sis nahmatala prstem? ovulaci? asi si myslela čípek, ne?
Jojo špatně jsem to napsala čípek a taková dírka v tom nevím jak to mám popsat a včera lehké zašpinění a dnes už nic a MS má přijít za 10 dní co to teda bylo
A ovulace podle mě byla v úterý snažili jsme se od neděle a čtvrtek spineni může to být asi to uhnizdeni nebo nevím tohle se mi ještě nestalo
@navratil1986 ano v čípku je otvor....čípek si můžeš nahmatat celý cyklus, někdy to jde hůře, někdy lépe...pokud si ho kontroluješ celý cyklus, spíš pokud ho sleduješ, jeho tuhost a hlen, doporučuje se třeba ráno a večer a s dobře umytýma rukama...to krvácení může být cokoliv..nidační špinění, mohl si se tam škrábnout - ale to bude málo pravděpodobné, mohlo to být po sexu, nevím..tohle Ti nikdo neřekne...děláš si ovulační testy? byla si na folikumetrii, nebo měříš teplotu??
Jyem 3 den po ovitrelle, ve stredu sex a vcera vecer pokus opet jsem krvacela. Od ovitrelle mam priserne bolesti na prave strane vajecniku, dominatni folikul v levem vajecniku, a do toho jeste to krvaceni/spineni. Citila bych se lepe kdyby me nic nebolelo a silne nespinila.
@magicka89 Nene neměřím si teplotu ani ovulační testy uvidíme co z toho bude špinění ustálo jen trochu bolí břicho jako před MS... Taky jsem četla že to může být to uhnizděni ale tak uvidíme....
@cpollik taky trochu vidím držím palce
Ahoj holky,tak zase nic☹,jsem 10dpo a na TT ani duch☹.Takže zase nic a tak jsme se snažili.Ach jo☹.
@verulinekk a kolikaty den cyklu jsi?
@cpollik Jestli mohu vstoupit a jestli jsem dobře vyčetla, snažíte se půl roku - z půlročního snažení si ještě nelam hlavu, to je ještě relativně krátká doba. My se snažíme už 3 roky, z toho 2x zamlklé..mě to ze začátku strašně deptalo, jak jsem na to byla upnutá. Vím, nejde na to nemyslet, to je jasný...ale čím víc se na to upneš, tím víc si si bude tělo říkat ,,ještě ne". Chce to se víc uvolnit, ať se brzo zadaří 🍀
@cpollik no vidíš, zkus teď vydržet a ty tri dny netestovat a uvidíš 🙂 vím, ze je to čekání a snažení dlouhý, ale většině známých a kamarádek okolo me to trvalo půl roku až rok. Však se vám určitě taky brzy zadari. 😊
Ja jsem hrozne šťastná, testiky sili, a tak si to moc užívám a doufám, ze vse bude Ok. Pisu teď diplomku, tak se aspoň tolik nenervuju, když mam takovou radost 😀
@vendelinka08 dnes je to 19 DC 🙂
@cpollik Já Tě úplně chápu..měla jsem to stejně, tolik probrečených dní a nocí za ty 3 roky...ale půl roků je fakt krátká doba, to opravdu nemusí znamenat, že máte nějaký problém. To že tady na koníku někdo napíše, že byl těhu pomale po prvním štouchu (pardon za ten výraz 🙂 ) to jsou spíš takové ty světlé vyjímky. Když si tady pročteš ty diskuze, tak v dnešní době je spíš čím dál tím víc párů, co má problémy s otěhotněním. Opravdu nedoporučuji se po tak krátké době hned upínat na to, že se to povede hned, bude Tě to akorát psychicky ničit. Fakt, vím o čem mluvím. Já už byla natolik psychiky vyřízená, že už jsem nevěděla jak dál. A za 3 roky čekání, to už je fakt na palici. Ale nedávno se ve mě něco zlomilo a já to začala brát tak, že prostě vím, že jednou to příjde 🙂

Holky,tak dnes jsem 9dpo a na TT duch,ale už tomu ani nevěřím ukazovalo mi to často,tak počkám ještě pár dní.