Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Od 16-20.6
A jak je to s bazalni teplotou ? Vasi nebo nevadi ze z 37,5 kledne na 37,4 nebo to vadi ?
@terulle05 Nevadí, když klesá takhle trochu. Ale musí se držet v těch vysokých poovulačních hodnotách. Někdo má nejvyšší jen 37 a taky nevadí, když klesne třeba na 36,8. Musel by být pokles výrazný, tedy pokles na teplotu předovulační.
Jinak k ovulaci. Pokud by proběhla ovulace 16., pak bys byla 11DPO, tím pádem by test mohl již ukázat. Pokud až 20., pak bys byla 7DPO a to ti to neukáže nic. Musela by si znát přesný den ovulace. Jestliže ho neznáš a víš jen orientačně, v jakých dnech zřejmě probíhala, počítej si to od toho posledního dne. To znamená- testuj úplně nejdřív tak za 4 dny, což ti vychází na první den MS.
@lionela dobre jsem rada ze mi nekdo poradi a doufam ze se zadari 😊 teplota je podad na 37,4 prave ze mi dneska takhle o tu 0,1 klesla tak jsem se lekla . Test tak pocitam zkusit cca za ty 4-5 dni . Budu doufat ze to vyjde .. 😊😊😊 ale zase nechci si davat moc nadeji abych nebyla zklamaná
@lionela hlásím se taky budu nahanet ovulku asi před týdnem mě skončila ms tak na tu potvoru čekám 😀
@natlinka27 Jé, tak to jsi kousek ode mě. Já jsem 17. den cyklu. Dneska vypadal ovu test podle holek pozitivně, tak by snad mohla během zítřka ovu dorazit. Jen potřebuju muže přemluvit, ať na to vlítneme 😀 Je dnes dýl v práci, tak bude asi k.o., ale nedá se svítit 😀
@lionela já Teda dostala vyvolávací injekci na MS tu jsem dostala 16.6 a končila mě 21.6. My se snažíme radši ob den i když někdy jsme oba dost unavený že to sotva dáváme jednou za týden, a až muž ti přijde z práce tak se na něj musíš vrhnout prostě ho znásilnit nedá se nic dělat 😀
@natlinka27 No já si to taky plánovala obden, jenže už na takovej maraton nejsme zvyklí 😀 Ale jak řikáš, musím ho přepadnout ve dveřích a nedat mu šanci se bránit. Musí to teď aspoň do pátka vydržet😀 Pak mu dám pokoj!
Moc oboum preji brzke //
@lionela já si myslím že se ani moc bránit nebude a když ano tak jen chvilku a jak říkáš teď to musí vydržet však se u toho tolik nenadre jak vždy říkám tomu svému že to je jen chvilka že to není zas tolik práce 😂
@natlinka27 však jo. 😀 Já si to klidně “oddřu” sama 😀 No problema. Udělala jsem mu dobrou večeři, nalíčila jsem se, udělala vlasy, už jen košilku na sebe, uspat malou a hups na něj 😀
@lionela přesně tak dobře to děláš 😉 mě malá už usla přišla se potulit a během chvilky najednou usla takže my už máme dítě uspane. Tak hlavně ať se zadari
@natlinka27 Jééé, ti závidím, uspat tu naší lvici je náročnější. Je to akčňák. Kdybych s ní nešla do postele, tak je vzhůru do 11 s přehledem - odzkoušeno 😀 Má energie na rozdávání. Takže si s ní jdu lehnout, muž přijede bůh ví kdy, tak bude mít radost, že malá spí a bude klid. Aspoň mu to zvedne náladu 🙂
@lionela já to znám to ta naše taky chodí jinak spát buchvi v kolik ale dnes sem. Ji utahala procházkama apod tak usnula rychle
@natlinka27 Joo, procházky jsou na tohle výborný. Jdu s malou zítra na prochajdu, tak jí zkusím uťapat. Jenže kolikrát jsem já uťapaná dřív jak ona 😀
@lionela Joo tak to bude všude stejné to znám a nebo usnu dřív jak ona a 😂
Holky doufam ze to vyjde 😊🤞🤞
😍😍👍 Gratuluji
Devcata chci se zeptat Kolikátý den cyklu má být zahnizdovani vajicka
Dobre dekuji 😊
Jeste jsem se chtela zeptat zda je nejaky problem kdyz zadne spineni neni nebo jsem si nevsimla

@tynka07 ji selzink a celkově se mu zdravotní stav zlepšil. Pořád váháme,jestli jít znovu na spermiogram,nebo to nechat tak a uvidí se.