icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

girl.misel
8. črc 2018

Holky jak tu řešíme ovul test tak mi neco vrta hlavou. U 1 testu bylo nap ze by se melo testovat mezi 10h a 20h.a co kdyz by to bylo dele. Ja testovala vzdy cca kolem 15h a vzdy negativní vcera sem delala ve 20.30h a pozitivní. Muze to mit na to vliv ten cas?

cpollik
8. črc 2018

@maice tak asi zase nic neva MS má přijít až v neděli..ještě pockam

cpollik
8. črc 2018

@kristyn.g děkuji👍😉

vendelinka08
8. črc 2018

@girl.misel ja mam tento mesic take posunutou...sice nedelam testy..ale vcera jsem si merila bazalku a mam ji jeste nizkou....ale to nevadi...

cpollik
8. črc 2018

@maice tak jsem zkoušela dr.max a zase duch na TT.Ale už těm testům nevěříme Jiří pokaždé mám ducha☹

bajunka
8. črc 2018

@cpollik ale takhle brzo nic jineho nez duch byt nemuze 🙂,drzim pesti

mandy1122
8. črc 2018

Ahoj děvčata, máte některá zkušenosti s Clostilbegytem? Beru ho tento cyklus poprvé z důvodu podpory od 5DC-7DC, dávkování 1-0-0. Chtěla jsem se Vás zeptat, zda Vám posunul ovulaci? Dnes jsem 11 DC a ovulační test bílý a bazalní teplota strašně nízká 36°. Obvykle mám ovulaci 13 DC a teplotu okolo 36,5°.

bajunka
8. črc 2018

@mandy1122 s Clostilbegytem,by te mel rozhodne kontrolovat gynekolog pomocu utz (jak vajicka rostou-folikulometrie),tohle je od dr hrozně nezodpovedne u techto leku se musi sledovat jak na ne telo reaguje.

mandy1122
8. črc 2018

@bajunka mám přijít v září až ho doberu ☹ jen doufám, že mi nezastaví ovulaci už by mně fakt trefilo 🙄🙈

mandarinka90
8. črc 2018

Holky kdo jste podstoupily ivf, měli jste po vložení embrya neschopenku nebo ne? Já teda už prošla všechno před zákrokem,pak jak to probíhá..ale tohle nemůžu nikde najít 😔 a mám za to, že mi někdo říkal, že je nejlepší po tom mít třítýdenní klidový režim.Ja pracuji v kanclu takže víceméně jenom sedím,ale nějaký stres je všude.. nejradši bych zůstala doma,ale na druhou stranu se bojím, že mi z toho cekani bude po pár dnech hrabat a v práci bych tolik na výsledek nemyslela..

mandarinka90
8. črc 2018

*měly 🙄😁

ruzicka06
8. črc 2018

@mandarinka90 Vlastní zkušenost nemám. Ale kámoška podstoupila IVF 2x (bohužel ani jeden pokus nevyšel) a vždy po vložení embrya neschopenku měla. Klidový režim být musí, ale jestli chceš být na neschopence, to je asi jen Tvé rozhodnutí. A jak říkáš, někdy stresy v práci v kanclu jsou horší jak práce někde ve fabrice. Spíš se poraď s dr.

apple_tree
8. črc 2018

@mandarinka90 Ja jsem neschopenku nemela, ale kdybych chtela, tak bych ji dostala. Mam moznost pracovat z domu, tak jsem toho vyuzila. Kdybych tu moznost nemela, urcite bych zustala tyden na neschopence, protoze se mi rozjel hyperstimulacni syndrom a nemohla jsem ani chodit. Ale pokud se budes citit fajn, tak bych na neschopenku nesla, jeste k tomu, kdyz delas v kancelari, tak mi to prijde uplne zbytecne. Takze spis pockej, jak ti pak bude. Uz mate nejaky termin?

apple_tree
8. črc 2018

@mandarinka90 A cokoliv dalsiho te zajima ohledne ivf, klidne se ptej, rada se podelim o zkusenost. Pripadne je tu i skupina vylozene o ivf, tak se klidne pridej 🙂

mandarinka90
8. črc 2018

@apple_tree NN ještě nemáme,v úterý se jedeme domluvit 🙂 a děkuju ❤ ve středu budu snad chytřejší 😁 a nejvíc se bojím toho pobytu tam, prý se tam zůstává přes noc.. já to tak nemám ráda,naposledy jsem byla v nemocnici ve druhaku a bylo to nekonečné

apple_tree
8. črc 2018

@mandarinka90 Proc pres noc? To mi vubec nedava smysl, to je blbost, pokud mluvime o ivf. Pres noc jedine, pokud bys sla na laparoskopii, ale to nejdes, ne? Jinak pri tom ivf ten odber vajicek, to je na chvilku, rano tam prijdes, samotna narkoza je na 15-20 minut, pak si dve-tri hodky polezis na pokoji a muze si te doprovod vyzvednout. A pak ten transfer, tak to je taky chvilka, zavedeni je hotove behem peti minut, pak chvili polezis a jdes.

bajunka
8. črc 2018

@mandy1122 ale to je spatne,telo muze zareagovat prehnane.Hakovurcite bych si vyzadala oravidelnou folikulometrii,kazdy mesic co ty leky beres,fakt se to musi sledovat,telo muze i reagovat prehnane a kdyz uz mas tak "uzasneho experta" doktora tak bacha clostik se muze brat jen 3 mesice pak aspon tri mesice pauza a pak dalsi tri mesice,max 6 cyklu za zivot!

bajunka
8. črc 2018

@mandy1122 a taky prave diky te folikulometrii se sleduje jak telo na leky reaguje a podle toho se upravuje davkovani...fakt na tvem.miste bych si folikulometrii vydupala,je to zdarma a mas na to narok i kdybys zadne prasky nebrala...

aklin
8. črc 2018

Holky help. Vec se ma takhle. Tento mesic beru 3 cyklus clostik, mam zvysenou davku 2-0-2. Potiz je v tom, ze doktorka ma dovolenou v te dobe kdy bych mela.jit na.kontrolni utz. A ja ted nevim jestli se mam na to vyprdnout a nebrat ho a nebo to risknout. Dneska jsem zacala.brat.

bajunka
8. črc 2018

@aklin a nemuzes k nekomu na zaskok? jako davka 2-0-2 uz je hodne vysoka...asi bych tam zavolala a zkusila se zeptat kam mas zajit... nebo kdo je zastupujici lekar...ale pokud uz jsi zacala brat tak uz bych asi dobrala at si v tom jeste neudelas hokej...

aklin
9. črc 2018

@bajunka zaskok je az 18. 7 a 11.7. tam bude zdrav. sestra. Napadla me moznost, jet na pohotovost.

verulinekk
9. črc 2018

@mandy1122 ahojky, taky ho beru 1 cyklus, tak jsem zvedava

maice
9. črc 2018

@aklin Kazdy lekar musi mit smluveny zaskok!!!

mia171717
9. črc 2018

Tak já měla clostylbegit 3x u mojí doktorky a nikdy mě nekontrolovala. Pak 3x v CAR a tam jsem na utz chodila. Ale žádný úspěch to nemělo ☹

magicka89
9. črc 2018

Čau holky🙂 tak jak se daří?? :-*
@aklin nechápu, že ty doktoři jsou tak nezodpovědní a nemají kompetentní záskok ☹

Jinak my máme po dovče a včera jsme oslavili dvouleté výročí svatby. Na dovče jsme poctivě pracovali na miminku, ale teplota mi nějak nevylezla ☹ ještě 20DC jsem měla teplotu 36,6...jsem z toho jelen ☹ jestli to byl anovulační cyklus, tak mě picne..jinak v pátek jdu k doktorce, už chci podpstoupit hormonální profil atd, nějak mi dochází trpělivost - ale spíš s doktorkou, že má na vše moře času...

cpollik
9. črc 2018

Holky nemůžu to rozdycha včera ještě nic a dnes 10dpo jsem ji tam našla😉.Vytouženou čárku.Urovna teď,když mám nastoupit do práce🙂bože,já mám radost.

mandy1122
9. črc 2018

@verulinekk tak pak dej vedet,meris teplotu nebo delas ovulacni testy???

cpollik
9. črc 2018

@maice ahojky,tak dnes ráno jsem dělala ovu test a pak i TT a normálně tam jsou dvě čárky😉😊🤗💕!!Zrovna,když už jsme se tolik nesnažili a já už měla nastoupit do nové práce🙂.

cpollik
9. črc 2018

Vidíte ji?Zelený ovu test a modrý TT je krásně růžová.

cpollik
9. črc 2018
Strana