Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lionela ahojky, tak jak jsi na tom? Já budu čekat asi do neděle a zkusím testnout jestli to klaplo a doufám že ano a u tebe taky doufám že se zadarilo 😉
@cpollik řekla bych, že čárka je už krásně vidět, jde vidět že sílí každou chvíli....
@cpollik no s tím testováním, myslím že jsme opravdu všechny stejné a už to bereme tak nějak jako hobby, co?
@vendelinka08 Tak dneska už je to o dost silnějším jsem 11dpo.Porad to vstřebávám.To první je ovulační a pod ním těhotenský.
@cpollik to je fakt super, mám z tebe upřímnou radost, je paárda vidět, jak se všem daří....maice, tobě atd,.... super... já mám pocit že tento měsíc mám snad anovulační, dle teplot, ale je fakt, že neměřím celý měsíc, takže nemohu nic vědět a pár teplot graf nedělá... tk super, fakt... jen ať se pěkně daří a užíváš si skvělé těhotenství... i bez nevolností atd....
@cpollik věřím, že se té čárce těžko věří, ale vidíme ji všechny, tak tomu prostě už věř!!!!
@magicka89 přesně tak, taky už mi neni dvacet a nebaví mě pořád čekat, jestli se to spraví samo nebo zkoušet léky všeho druhu bez diagnózy. Snad ta nová bude svědomitější a nevyděsí jí můj stoh poznámek a grafů 😀 jdu tam 27.7. Dřív to nejde jednak kvůli práci, nemůžu si vzít volno, když jsem dneska druhý den v práci po dovče a pak kvůli tomu pitomýmu krvácení. Toho 27. budu pár dnů před ovulkou, tak by třeba mohla udělat i tu folikulometrii...uvidíme...
Tak bublinka je kde ma byt uz byla videt i srdecni reakce a dalsi KO za 14 dnu 🙂
@vendelinka08 dneska už mi začalo být nevolno,tak jsem zvědavá.☹.Ještě jsem 1,5mesice doma,tak ještě,že tak😉Jinak uvidíš,my se taky teď vůbec nesnažili a vidíš.Snad bude vše v pořádku..
8DPO a po IUI, může jít na TT videt aspon duch????
@ruzicka06 no v sobotu mam vysadit Utrrogestan.... ke konci tydne zkusim tt. Ale je fatk ze tentokrat to nemůze vyjít.... v den IUI jsem dostala zanět močaku, vyfasovala hned ATB.V pondělí byla IUI a Ovitrelle, v utery ovulace a ve středu znova IUI. Jako při zanetu a ATB, to nemůze vyjit..... Navíc nic mě nebolí, nepicha, zadne uhnízdení nebylo... je mi dobre.
@cpollik muzu se blbe zeptat jak je možné ze sou oba pozitivni? Spis ze ovu je pozitivní i v tehu
@natlinka27 Já taky chci testovat v neděli ... Do toho jsem dnes byla na pohovoru kvůli práci, tak za dva dny se mi ozvou, jak se rozhodli, jestli mě přijímají. Já poslala životopis, když jsem měla slabou chvilku a myslela si, že ani nepřijde ovu a oni se ozvali. Tak zase jsem
nechtěla kvůli možnému těhu to odmítat. Na testu třeba nic nebude a pak by mě to mrzelo.
@girl.misel Ovulacni test reaguje i na hormon HCG,proto lze tehotenstvi detekovat driv pomoci OT ;)
@maice děkuji za vysvětlení

@cpollik prijde mi o chloupek silnejsi oproti tomu z rana