icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

vendelinka08
12. črc 2018

jinak mě dnes teplota šla nahoru, takže se uvidí, tím pádem byla ovulace o hooooodně později, a jelikož jsem neměřila celý cyklus, tak vůbec nic nevím, no děj se vůle....

natlinka27
12. črc 2018

@vendelinka08 právě že je brzo ale včera sem to zkusila co kdyby náhodou 😀

abecedeeefge
12. črc 2018

Ahojte, rada bych se k vam pridala, netrpelive cekam, jestli to tento mesic konecne vyjde a taaaak se to vlece, jsem teprve 6dpo...🙂

petula720
12. črc 2018

@abecedeeefge jé, tak to jsme stejně! Já jsem dneska taky 6DPO 🙂

abecedeeefge
12. črc 2018

@petula720 parada! Kdy budes testovat? Nebo budes cekat na ms? 🙂

petula720
12. črc 2018

@abecedeeefge se mnou je to teď bohužel takový složitější... 😞 původně jsem chtěla zkusit testnout 18.7., jak mi to vypočítala kalkulačka Clearblue, jenže se mi zase vrátilo krvácení během luteální fáze, se kterým válčím už 3 roky (od vysazení HA), takže předpokládám, že máme zase smůlu. Chtěla jsem se po MS objednat k Dr., aby se to co nejdřív začalo řešit, jenže ta by mě vzala až v září. To mě naštvalo a objednala jsem se k nové Dr., která mě na toho 27.7., jak jsem chtěla původně, v klidu vzala. No a včera mi volala ta moje dosavadní Dr., že se jí na zítra ráno uvolnil jeden termín a ať přijedu, takže nakonec půjdu k oboum. 🙈 asi pro klid duše zítra ráno zkusím test udělat, i když si myslim, že nic neukáže, i kdyby se náhodou zadařilo. Je ještě moc brzy. A ještě se mi jako na potvoru včera rozbil teploměr, se kterým si měřím BT, takže musím měřit jiným a nevím, jak rozdílně měří. Dneska mi to ukázalo velký pokles teploty, to se mi v téhle fázi cyklu ještě nikdy nestalo, jenže si z toho vůbec nic nemůžu vzít, protože je to první měření jiným teploměrem. Ach jo, už mě z toho fakt klepne. 😭

lionela
12. črc 2018

@natlinka27 Pod světlem mám hezky vidět čárku, jinak to ten foťák nevezme na denním světle. Jsem 8dpo, je strašně brzo no. Ale když mně to nedalo 😂😂 Snad tam něco vykoukáš😂

natlinka27
12. črc 2018

@lionela něco malinko sem tam vykoumala, jsi blázinec zkus vydržet do neděle bude sílit určitě. Ale já bych to také nevydržela

lionela
12. črc 2018

@natlinka27 Já vím 😂 Jsem blázen no. Nedalo mi to, prostě jsem zkusila. Tak mě potěšil i ten pididoušek.

natlinka27
12. črc 2018

@lionela já být na tvém místě tak taky nevydržím a nezkusis koupit clear blue Digital?

abecedeeefge
12. črc 2018

Holky, myslite, ze je mozny citit priznaky fakt brzo? Jsem 6dpo a citlivy prsa, unava, dnes cely odpoledne nevolnost, vecer jsem zvracela... Tak premyslim, co to ma byt, na PMS brzo, na priznaky taky, ty mi vzdycky zacaly az tak o 5 dni pozdeji...tak ze by nejaka viroza? Ale zas jinak mi nic neni, tak jsem z toho zmatena a na test brzo... Rikala jsem si, ze uz nebudu vysilovat, ale to nejde :-P

abecedeeefge
12. črc 2018

@lionela taky tam slaboulinkou druhou carku vidim! Drzim palce at sili!!!

abecedeeefge
12. črc 2018

@lionela jeee a ted docitam, ze teprve 8 dpo! To me nahlodava zkusit test driv nez jsem mela v planu 😀

natlinka27
12. črc 2018

@abecedeeefge já si myslím že je možné vše já se dozvěděla že i chřipka může znamenat začátek tehu od včerejška jak když na mě to hodí bolest svalů, kloubů, hrozná únava bolest v podbřišku občas a dnes ráno jsem začala trošku ale fakt slabounce cejtit prsa a pocit že se něco děje, nevím jestli už sem blázen a vsugerovavam si to a nebo to tak opravdu je 😂 ale. Chci s testem. Počkat co nejdil měla bych teď být tak 6-7dpo a chci nejdříve v neděli zkusit popřípadě počkat ještě týden než přijde MS a zkusit ale to nevydržím

abecedeeefge
12. črc 2018

@natlinka27 ja chtela puvodne testovat v pondeli, vzdy kdyz jsem byla tehotna uz jsem mela 10dpo slabou carku, ale ted bych to nejradsi zkusila hned zitra rano, coz je samozrejme blbost tak brzo, ale nevim, jestli se dokazu ovladnout 🙂

natlinka27
12. črc 2018

@abecedeeefge právě to ovládání je hrozně těžké mě přítel. Dnes říká prosímte nekupuj pořád ty testy počkej jestli přijde MS pak si ho udělej nebo rovnou jdi k doktorce tak sem. Mu řekla že to ani náhodou že zkusím. Neděli a nebo pak den před ms že tohle nevydržím to čekání je hrozný 😀 hlavně každá jsme. Jiná a někomu to ukáže brzo někomu déle. S první dcerou jsem měla slabou čárku a dr mě tankrat řekla že sem byla ve 4tt

lionela
12. črc 2018

@natlinka27 No říkala jsem, že kdyžtak pak, až by čárka sílila. Třeba 12 dpo, kdyby na normálním testu něco bylo vidět víc. On ten digitální má citlivost 25mlU, takže když na 10 je takhle málo, tak ani digouš by to teď nepobral, tak by to byla škoda peněz 😀

lionela
12. črc 2018

@abecedeeefge Noooo 😀 Jsem taky blázen testovat tak brzy, no ale měla jsem testíky doma, tak mi to nedalo 😀

abecedeeefge
12. črc 2018

@lionela ja si kupovala dnes potaji, aby deti nevedely 😀 tak je ted mam v kufru a hloda me to 😀

abecedeeefge
12. črc 2018

@natlinka27 muj manzel z toho taky sili 😀 ti chlapi nechapou, jak je tezke se ovladnout kdyz vis, ze nekomu vylezly carky uz takhle brzo 😀

natlinka27
12. črc 2018

@abecedeeefge právě oni tomu nerozumí 😂 já mám ještě jeden test schovaný ale šetřím si ho ale láká mě to Teda pořád se musím vždy zabavit aby mě to nechytlo si ho udělat protože když tam pak nic nebude akorát budu zklamaná.

natlinka27
12. črc 2018

@lionela já právě taky říkala až by byla čárka silnější až někdy bude že si koupím ten Digital takový ten poslední test 😀

lionela
12. črc 2018

@abecedeeefge Já taky kupuju potajmu 😂 Muž nic neví, by mě poslal do Bohnic. Navíc, já bych mu to řekla až později. Třeba za dva až tři týdny a přichystala mu ten digitál. Původně jsem chtěla počkat do první UTZ fotky, ale tu muj dr. dával až v 8, týdnu a nevím, jestli bych to vydržela, ale kdybych to vydržela, dala bych mu tu fotku ke společné rodinné večeři, i s dcerkou. S tím, že bych prostřela pro 4 a na ten čtvrtý talíř dala obálku s fotkou. Až by se zeptal, pro koho to je, řekla bych, že už nevečeříme ve třech, ale ve čtyřech 😀😀😀 No ale plány jsou jedna věc, realita druhá 😀

lionela
12. črc 2018

@natlinka27 Přesně, to je takoval už třešnička ten digital 😂😂😂

abecedeeefge
12. črc 2018

@lionela je, to je hezky plan s tou veceri! Ja jak se znam to vyslepicim hned po prvnim duchovi 😀 on me ma stejnak prectenou a poznal by, ze se neco deje...jen detem to chci rict az pozdeji, kdyby to nahodou neklaplo..

natlinka27
12. črc 2018

@lionela já právě kdyby to klaplo tak přítel má 26.7. Narozeniny tak fotku z utz mít určitě nebudu ale test bych měla mít a to bych mu chtěla dát mám pro něj dárek jeden a další by byla obálka s testem aspoň když by nebyla fotka.

abecedeeefge
12. črc 2018

@petula720 tak velky pokles by mohlo byt zahnizdovani, skoda, ze je to merene novym teplomerem.. U doktoru budu drzet palce, vis duvod toho krvaceni nebo jeste ne?

abecedeeefge
12. črc 2018

@natlinka27 to by bylo hezke, kdyby to vyslo!

lionela
12. črc 2018

@abecedeeefge Já měla taky pokles teploty. Mám doma taky nový teploměr a měřím obouma, protože ten starý zachvíli doslouží, tak abych věděla, o kolik měří jinak a měří oba stejně, tak bych se toho tolik nebála 🙂 Kolikátý dpo si ten pokles měla?

lionela
12. črc 2018

@natlinka27 Jééé, to by byl krásnej dárek! ❤️ Moc ti přeju, aby ti to vyšlo!

Strana