icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

magicka89
14. črc 2018

@petula720 bože můj...v pondělí se taky objednám.jinam...jinak je mi občas divně, tlak v břiše, pak to zas na půl dne ustane...asi PMS🙈 jiank já piju těd gynex😘 s manžou Macu, listovku...

petula720
14. črc 2018

@magicka89 tak držím palce, ať máš štěstí na někoho šikovného 🙂 já jím drmek, femibion 1 a B-komplex. Teď mi ty problémy na pár dnů naštěstí ustaly, ale asi to zase brzo začne, protože v úterý očekávám MS. 🙈 a cítím se pořád stejně, vetřelec nikde 😂

abecedeeefge
14. črc 2018

Tady je cele odpoledne nejak mrtvo, co vsichni delate? 🙂

petula720
14. črc 2018

@abecedeeefge říkala jsem si to samé... 😂

abecedeeefge
15. črc 2018

Dobre ranko 🙂 holky, me strasne rozbolely prsa, v noci jsem ani nemohla spat na brise..naposled me takhle bolely v prosinci a to jsem byla tehotna... Jestli ted ta ms prijde, tak uz mi fakt hrabne!

natysnovec
15. črc 2018

@abecedeeefge Ja tontaky tak mela a jsem tehotna😊😊😊

abecedeeefge
15. črc 2018

@natysnovec a jak jsi ted daleko?

vendelinka08
15. črc 2018

@abecedeeefge me uz treti den rano budi strsnx hlad..jakoby je mi divne a pak zjistim ze je to hlad. Dnes budicek pred 5hod..musela jsem si dat alespon banan. Pak jsem zase usnula az po 6hod. To jsem mela u kluku...ale treba ve 2hod rano...musela jsem vstat a jit se najist..jinak by mi bylo blbe. Takze jsem fakt zvedava

vendelinka08
15. črc 2018

@abecedeeefge prsa me take vudy strasne bolela..ted zatim ne..to je pro me jeste brzy..

vendelinka08
15. črc 2018

Dnes mi sla teplota zase trochu nahoru...

natysnovec
15. črc 2018

@abecedeeefge 75 dni do porodu.😁

natlinka27
15. črc 2018

Holky vidíte tam něco nebo sem blázen? Test ještě nestihl zaschnout tak je focení úplně čerstvý 😀

kolapav
15. črc 2018

@natlinka27 ahoj já vidím 😀 za dva dny bude určitě výraznější 😉

natlinka27
15. črc 2018

@kolapav přítel to taky viděl tak za dva dny zkusím snad se zadarilo

vendelinka08
15. črc 2018

@natlinka27 jak zaschne, tak by to mohlo být vidět ještě více...jak se ta barva už cela rozpije...

vendelinka08
15. črc 2018

já jsem dnes teprve 7DPO... asi zkusím zítra třeba ten ovulační, těhu test budu kupovat až v době MS... raději...

natlinka27
15. črc 2018

@vendelinka08 já bych teď měla být 11-12dpo a po zaschnutí je lépe vidět zkusím zase za dva dny jestli bude sílit

katkas75
15. črc 2018

@apple_tree @aklin zdravím holky😀 tak u nás se to má asi tak - zhruba pred měsícem jsme si s mužem řekli, že nám fakt čas Kvapil, takže od nového roku budeme řešit vlastní bydlení a pak adopci. Že už nema smysl pořád na cosi čekat. Zatím jsme v domku po babičce a tady by ani prostorově sociálka nebyla spokojená, je to tu mini. No a stalo se to, že jsme minulý týden narazili na náš dům snů!😁 Není nový, ale ani starý, dobrém stavu, v lokalitě, jakou jsme si vysnili, ale bylo nám jasné, že budeme muset hodně slevovat. Viděli jsme ho už před časem, jenže pak byl prodány. Teď se objevil po nějaké rekonstrukci. Takže jdeme do toho, úvěr,dát ho do kupy ( i když je obyvatelný ihned), a hned jak to půjde, rozjedeme tu adopci 😉 je to běh na dlouhou trať s nejistým koncem, to je mi jasné, ale to hlavní, bydlení, je za námi. A když to nevyjde, udělám v tom baráku třeba domov důchodců 😁😎 takže u nás tak.

gabrolo
15. črc 2018

@monikaa91 Paráda moc gratuluji 🙂, přeji ať je vše v pořádku a malé krásně roste 🙂

gabrolo
15. črc 2018

@katkatris Děkujeme, jméno jsme měli vybrané už dlouho 🙂, vymyslel ho tatínek a moc se nám oběma líbilo 🙂. Nemám to s čím srovnat, ale myslím že to šlo v pohodě. Jako bolest to bylo hrozná to jo, ale pak jak jsem uviděla malou, tak mě jakoby přestalo cokoli bolet, za to to určitě stálo 🙂. Šlo to všechno přirozeně, bála jsem se císaře, ale nakonec to šlo dobře 🙂.

natlinka27
15. črc 2018

Tak holky zkusila sem ještě jeden ale ten má citlivost 25

apple_tree
15. črc 2018

@katkas75 Tak to je super! Moc vam drzim palce, at vam to s domeckem vyjde. A myslim, ze i mimco na sebe nenecha cekat, otehotnela jsi jednou, otehotnis znova, verim tomu 🙂 Ja jsem byla zrovna dneska na ket. Uz nam zadne dalsi embryo nezbyva, tak snad to vyjde, at nemusim absolvovat na podzim cely ten kolotoc s ivf znovu.

vendelinka08
15. črc 2018

@natlinka27 tady je take vodet dusik...jsme to ale nedockavky...kdybych vedela ze se mi tam neco ukaze tak testuji take

vendelinka08
15. črc 2018

@katkas75 jo..to je super se zacit doustredit na neco jineho a pekneho...tak drzim palce

kladpol
15. črc 2018

@stuplakova Je a co bylo maličké? To je dobře, že už je v pořádku. U nás nic ☹, musím ještě vydržet, ale zase kolem mě všechny těhotní, tak na mě padá trochu splín, ale věřím, že i nám to vyjde 🙂. Prášky beru dál. Měli jsme problémy dlouho, tak nemůžu čekat, že za měsíc budu těhotná, i když v to doufám 🙂.

natlinka27
15. črc 2018

@vendelinka08 já sem hrozně nedočkava já zkusila radši ještě jeden jestli mě neukázal ten první chybu ale asi ne. Ještě chvilku počkej tak 3-4dny a pak zkus já zkoušela asi jako ty jsi teď a nic neukázalo a teď už malinko jo. Budu ti držet pěsticky aby se ti taky brzo ukázal

snazimese
15. črc 2018

Ahoj holky, chtela bych vas poprosit, zda by jste mi nektera mohla rict, jak je to s ovulacnim hlenem? Myslim treba kdy dojde k ovulaci od doby, kdy se zacne ten hlen tvorit a jak vypada? Procitala jsem clanky na internetu, ale vubec z toho nejsem moudra.. :-/ A jeste bych i rada vedela, za jak dlouho dojde k ovu od pocatku ovu bolesti? Budu rada za odpoved 🙂 dekuji

maice
15. črc 2018

@natlinka27 Ja myslim,ze to klaplo...drz se ❤️😘

natlinka27
15. črc 2018

@maice děkuji moc 😉 teď v týdnu je ještě brzo k lékaři tak půjdu až za 14dni

abecedeeefge
15. črc 2018

@natlinka27 bezva, ducha vidim, drzim palce at sili!!!
@vendelinka08 ja testuju uz od 7dpo a zatim nic 😀

Strana