Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Holky..jsem 7DPO a nakonec jsem nevydrzela jako vy...zacina se ukazovat lehky dusik. Myslim ze za dva dny uz budu moc nafotit..ale to jedeme na dovcu. Ja to na sobe proste poznam diky tomu nocnimu hladu..to jsou moje prvni priznaky...drive nez to ukaze test..
@abecedeeefge ještě brzo na testování já taky tak brzo jako ty a nic a až dnes na mě vykoukl chvilku počkej a také budeš mít, moc držím pěsticky 😍
@abecedeeefge a s kupování testu to znám já pokaždé chodím do jiné lékárny protože by si o mě mysleli že jsem blázen 😂 dnes jsme šli asi okolo 3 lékáren a přítel na mě miláčku je tady lékárna nepotřebuješ nějaké testy? 😂 Má že mě srandu
@vendelinka08 tak to máš štěstí že takhle brzo ukáže mě nic takhle brzo neukázal moc držím palečky ať sílí
@vendelinka08 7 dpo nemuzes mit na testu vubec nic. Je to fyziologicky nemozne. Tehotenstvi ti moc preju ale prosim te, neblbni...
@natlinka27 hahaha, ja taky, uz jsem nakupovala snad vsude po meste (snazime se vic nez rok, tak se to nakupi) 😂😂😂 akorat muj muz to nevi, vi o uplnem zlomku toho, co uz mam otestovano😂😂😂
@abecedeeefge ten můj právě o tom ví protože je hodně vsimavej a chodí semnou na nákupy tak vždy vidí jak letím do lékárny ale dnes sem mu utekla a koupila další jestli ten první nekeca tak sem mu ho ukázala a on Ježíš ty jsi zase byla v lékárně jdu volat do Bohnic 😂😂😂
Holky já se bavím 😂😂😂 to je hrozná nemoc, to testování. To já si objednávám ovuláky z Německa, poštovné mám zdarma a ještě jako bonus je u každého balení 5 těhotenských testů zdarma, takže už tu mám slušnou sbírku. 😂 použila jsem zatím jen jeden teď v pátek, když jsem šla k doktorce. Dneska jsem 9DPO a MS už se zase hlásí, zítra tu bude. 😢
@natlinka27 ja to beru oklikou z prace nebo kdyz rozvazim deti, on pro duchareni nema moc pochopeni, verim, ze byt tehotnej on, tak ceka jeste aspon mesic po vynechani ms, aby mel jistotu 😂😂😂
@petula720 jeste nehazej flintu do zita, dokud ms nedorazila, je nadeje...
@abecedeeefge no, ona už se právě snaží dorazit, mrcha. 🙈 ale já to beru racionálně, s těmi mými problémy se otěhotnět na 99% nedá. Už se celkem těším na smajlíky na dalších ovutestech 😁 a za 14 dnů nová doktorka a s ní naděje na zlepšení.
@letadylkokane ver ze nejsem slepy clovek...a vidim to co vidim...
@letadylkokane a jeste musim podotknout..ze o tve prani nestojim a tva reakce me vubec neprekvapuje...tech testu kde neco bylo a nebylo uz mam za sebou take dost...ale jak rikam drive nez test mi to rika me telo...
@natlinka27 kdyby mi nebylo uz treti den rano blbe z hladu..s tim ze se musim jit najist..dnes v 5hod...a vcerejsi pokles..tak ani netestuji
@vendelinka08 tak to já neměla já teď měla poslední 4dny bolest v podbřišku už se to zklidnilo ale vždy večer a citlivější prsa tak sem si říkala že se asi něco děje nějak sem na sobě cejtila že to vyšlo a že sem těhotná tak proto sem taky dělala test a na jednom duch tak mě to nedalo šla sem pro jiný a jinou značku a tam taky duch. Akorát nevím kdy zajít k dr.
@vendelinka08 nevim, proč hned tak zhurta. Nic jsem ti neprovedla. Jen se podivuju nad tím, že vidíš něco, co není prostě možné. K nidaci dochází po týdnu po oplodnění nejdříve. Teprve tehdy se začne produkovat hCG, jemuž trvá 2 dny, než je jeho hladina natolik vysoká, že je detekovatelná v moči. Mám v rodině biochemika, dělá ve fakultním špitále v laborce. Mnohokrát jsem s ním o tom mluvila. Obzvláště po potratu, když jsem byla sledovaná na klesání hCG.
Opravdu ti těhotenství přeju, upřímně. Nehledej v tom nic zlého. Jen nechápu tu urputnost a testování v době, kdy to prostě nemůže mít smysl. Tvoje tělo ještě z chemického hlediska ani neví, že je těhotné.
leda, že bys měla ovulaci třeba dříve a byla už 9 dpo. To by pa duch byl možný. Sama mám luteální fázi 10 dnů, dělala jsem testy v den očekávané ms a byl to ducháček, sotva viditelný.
V nedeli jsem byla 20DC...teplota 36.4 moje predovulacni...take jsem vzdy byla presvedcena ze drive to byt nemuze..vcera teplotni pokles a cely den bolest bricha...
Fakt slepa nejsem..vidim ho hezky...ale zatim se neraduji..jeste to muze byt biochemicke..ms muze jeste dorazit..jo a podotykam ze sex naplno byl pouze v nedeli ten 20dc. jinak prerusujeme uz strasne dlouho...graf mi pocita ovulku na 14DC..coz tak mivam..ale jak rikam..to prerusujeme a hlavne..to by uz nebyl duch..ale poradna carka..
Proste sex byl pred 7 dny...pak byl manzel s detmi pryc..
@vendelinka08 tak pokud jsi mela ovulaci 14DC (dle grafu), tak bys ted mela byt 13 dni po ovulaci, ne?
Ja nevim, ducha vidim, lhala bych, kdybych rekla, ze ne. Ale prijde mi, ze to musi byt z nejakeho jineho (prerusovaneho) milovani, protoze tech 7 dnu je fakt malo. Moje gyndarka mi kdysi rikala, ze mereni teploty neni uplne presne, protoze do toho vstupuje moc faktoru (chtela jsem to pouzivat jako antikoncepcni metodu).
Jinak takoveho ducha jsem mela tech 10 dpo, kdyz jsem cekala druhou dceru.
Tak uvidis, no. Drzim palce, opravdu. Kdyz bude silit, poslu jako omluvu srdicko 🙂
Tak MS je tu v plné síle...teda možná spíš ještě silnější než obvykle. 🙈😢 že by Femibion fakt dělal lepší sliznici a muselo toho teď odejít víc? Zajímavé...
@vendelinka08 Neni to test Dr.Max??? Ten rad dela takto pekne rysky :( Preji at sili a jste v poradku???
Dobre rano, test 10dpo negativni, tak zitra zas 😂
@petula720 skoda, ale je dobre, ze to beres s nadhledem..
@maice je...zatim mi nikdy rysku neudelal. Ale jak rikam..dokud nebudu mit zpozdeni a dalnice...tak se netaduji. V prosinci jsem mela tske pozitivni testy a pak to odeslo s ms...dnesni teplota 37.25
Ale je jasne..ze muze byt falesny..takovych testu uz tady bylo...bohuzel nam pak davaji nadeji...no nic..budu cekat..zitra frcime na dovcu..tak to necham az po.

Byla jsem si koupit novou varku testu, uz bych mohla mit slevy jako velkoodberatel 😂