icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

snazimese
19. črc 2018

@petula720 ja si na cipek bezne nedosahnu, jen dnes se mi jako zazrakem podarilo dotknout jeho "spicky" a to opravdu jen hodne letmo.. Takze podle nej se taky ridit nemohu.. :-/

simulinek
19. črc 2018

Ahojky tak dnes jdu znova na krev a ultrazvuk držte my palce holky ať tě miminko v pořádku i kdyz trochu spinim

anetlask
19. črc 2018

@zizulka2008 zatím mi to příjde trochu matoucí :D dneska jsem si ji dělala třetí den a zbarvuje se to tak různě :D ovulace by měla být teoreticky zítra. Ty voe, čert ať se v tom vyzná :D

zizulka2008
19. črc 2018

@anetlask ja prave cekala ovu vcera nebo dnes a nejak zatim nic na testech co mam a četla jsem ze nedelaji sytou carku tak nevim 😀 proto hledam jeste jine testy. Cyklus mam pravidelny tak jsem z toho take jelen 😀😀

petula720
19. črc 2018

@snazimese a zkoušela jsi různé polohy? Nejlíp se na něj dá dosáhnout ve dřepu, když se ještě jakoby trochu nahrbíš. 😆 jinak měření BT není zase tak náročné a hodně se z grafu dozvíš. Existují už modernější technologie než obyčejný teploměr, takže si kvůli tomu nemusíš nařizovat budíka a podobně. Já mám např. iFertracker, to je taková maličká vecička, kterou si před usnutím dám do podpaží a to je vše, co musím udělat. Až se probudím, sesynchronizuje se s telefonem a je to. Pak ještě existuje náramek, ten je dražší a v ČR ho ještě neprodávají, ale dá se objednat z USA. Ten kromě BT ukazuje i kvalitu a dobu spánku, tepovou frekvenci a já nevím, co ještě. 🙂

snazimese
19. črc 2018

@petula720 nn nezkousela. No uvidim jak dopadnu tento cyklus a kdyztak bych neco z toho zkusila ten dalsi 🙂 na kolik vyjde to, co ty mas do toho podpazi?

abecedeeefge
19. črc 2018

Zitra velky den - mam dostat ms 😀 podle teploty to nevypada, stale se drzi nahore, bezne mi den pred klesne, to same se spinenim, vetsinou dva dny pred, ale neni vyjimka ani pet a ted nic...tak jsem zvedava, co se z toho vyklube... Doplnila jsem zasobu testu, dnes jsem si dala pauzu.. Budete zitra taky nekdo testovat?

abecedeeefge
19. črc 2018

@simulinek jak jsi dnes dopadla?

abecedeeefge
19. črc 2018

Co myslite? Krom tech minusu u testu to nevypada spatne, ne?

vendelinka08
19. črc 2018

@abecedeeefge tak teplota vypada luxusne...takze stale je nadeje ze se neco ukaze...

petula720
19. črc 2018

@snazimese ten iFertracker jsem tenkrát kupovala za necelé 2500. Já jsem ho primárně pořizovala proti otěhotnění, když jsem vysadila antikoncepci a až nedávno se to otočilo. 🙂 když si spočítám, kolik jsem vyhodila peněz za HA, je proti tomu tahle investice zanedbatelná.
@abecedeeefge to vypadá nadějně! 🙂

hermij
19. črc 2018

@abecedeeefge Jak dlouhé míváte běžně cykly? Křivka krásná, ale zdá se mi, že ji aplikace vyhodnotila špatně. Abych to řekla s jistotou bych ale potřebovala více informací.

abecedeeefge
19. črc 2018

@hermij 21-25 dni, ovulaci mivam vetsinou 11dc... Teplota 36,5 je bezne poovulacni, ale vetsinou se drzim max. do 36,7, takhle vysoko nestoupa..

hermij
19. črc 2018

@abecedeeefge V případě krátkého cyklu je tedy vyhodnocení v pořádku. Tak třeba se zdaří 🙂 Když do tří dní nedorazí ms, tak si udělejte TT 🙂

abecedeeefge
19. črc 2018

@hermij ty delam poctive uz tyden kazde rano, zatim neuspesne 😂😂😂 tak uvidim, bud se jeste druha carka objevi, nebo ne..ale chtela bych...hrozne moc...

hermij
19. črc 2018

@abecedeeefge To nemá smysl :D Poprvé můžete TT zkoušet až tak 12 dní po ovulaci, spíše později. Zbytečně se tím stresujete ;)

simulinek
19. črc 2018

@abecedeeefge no hcg se zvyšuje mám ho na 1254 ale miminko není vidět a tím vyšetřením krvacim jen když si utřu papírem vložka je čistá v pondělí jdu znova na krev a ultrazvuk a snad se zadaří dost se bojím o miminko a snažím se na to nemyslet a myslím pozitivně že to bude ok

abecedeeefge
19. črc 2018

@hermij u predchozich tehotenstvi (5*) jsem mela vzdy dve carky brzo (9-11dpo)...vim, ze to tak neni vzdy, ale kdyz vim, ze to jde, tak mi to neda, sebeovladani neni moje silna stranka...😂

abecedeeefge
19. črc 2018

@simulinek ach jo, clovek se tak tesi a pak hned z kraje takove trapeni, ze?

simulinek
19. črc 2018

@abecedeeefge jj už to mám i na vlozce a to je s toho vyřešena snad to přejde je divne že my nenapsala žádný léky na zástavu tak počkám do pondělka mám to takhle 8dni a hodnoty stoupají

maice
20. črc 2018

Tak holky,je to neuveritelne,ale je to tu. V 11:15 prvni kontrola!!! Drzte prosim palecky ❤️

maice
20. črc 2018

Holky, vse je ok,srdicko tluce. Nasich 13mm lasky,doufam,ze me neukamenujete!!! Vsem drzim palecky,at to co nejdriv vyjde,ten pocit je nepopsatelny!!!

natysnovec
20. črc 2018

@maice Krasne!!!!Gratuluju!!!❤❤❤👍👍👍👍😇😇😇😇🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

lenssen
20. črc 2018

@maice krásný pohled,😍 gratulouji🍀🍀🍀🍀🍀

abecedeeefge
20. črc 2018

@maice nadhera, moc gratuluju!!!!

magicka89
20. črc 2018

@maice obrovská gratulace ❤ to je hezký, vždycky mi na těchto fotkách přijdou jako malí netopýrci

sticker
simulinek
20. črc 2018

Taky moc gratuluji taky doufám že brzy uvidím miminko na ultrazvuku v pondělí jdu znova dnes jsem si koupila ascorutin pac po včerejším vyšetření krvacim už to mám 9dni ale hodnoty stoupají

martinasip
20. črc 2018

@maice moc gratuluju!!!

simulinek
20. črc 2018

A jak se ten ascorutin má používat doktor my to mu nic moc neřekl jen že si ho mám koupit teď jsem si vzala dva

petula720
20. črc 2018

@maice veliká gratulace i ode mě! 🙂

Strana