icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

klarinka10
20. lis 2018

@bajunka Děkuji zítra se na ty čípky zeptám u mudr. Jéé to moc gratuluji a přeji at vše dobře dopadne.

evelisi
20. lis 2018

@klarinka10 taky jsem nevěděla zda na tom záchodě sedět nonstop nebo měnit vložky 🙂 hlavně že se to rozjelo, pokud už krvácíš tak HCG musí jít dolů, protože tím se tělo čistí. No HCG podle mě bylo vysoké ale v tom týdnu co jsem byla mělo být mnohonásobně vyšší, díky tomu že rostlo tak pomalu už se vědělo, že to nedopadne dobře ☹ sama jsem byla v šoku co ze mne odcházelo ☹

klarinka10
20. lis 2018

@evelisi Děkuji snad to bude v pohodě a tělo se vyčistí samo a bude klídek..jj taky koukám co ze mě jde je to síla...😵

aklin
26. lis 2018

Co se to se mnou deje? Cyklus mam uz 3 mesice presny jak hodinky (+- mensi odchylka 28-30 dni), zadne spineni pred MS. Tento mesic na ostro, ovu byla 14 dc, sex v teto dobe byl, ale nechavame to nahode. Nejdrive me minuly tyden schvatila chripka, ktera odeznela stejne rychle jako kdyz prisla. Nebyvam nemocna a zvlast nemivam teploty. Od patku i 4 krat za den litam na velkou, priserne me cele dny boli bricho a kozy, bolesti hlavy a nemam ani chute na jidlo. Vcera jsem zacala znicehonic krvacet. Dost hnusny PMS.

katkas75
26. lis 2018

@aklin tak buď viróza, nebo se mohlo povést 😉 na test je brzy? Kdy čekáš MS? Mně se cyklus zase zkracuje - teď 24 dní. Mívala jsem krásných 28🙂

aklin
26. lis 2018

@katkas75 Jim normalne, spis se nutim. Ms by mela prijit v sobotu. Memu telu hrabe. Me se cyklus spravil diky ajurvedskemu caji apana. Teprve po 2 mesicich piti se cyklus krasne upravil vcetne ovulace a menstruace. Na ten caj nedam dopustit. Jeste tento mesic jsem zacala 2 krat denne zobat pyrodixin - prodluzuje lutealni fazi, zlepsuje menstruaci.

dendasubaristka
27. lis 2018

Holky tak mě zajímalo co značí,takové ty obrovské bolesti? Je to před ovulací,po ovulaci,nebo praská folikul? Nebo to značí každému něco jiného? Já si totiž říkám že vždycky když jsem měla ty obrovské bolesti tak pak večer jsme měli sex a nic s toho nebylo. Tak je to to praskání folikulu a to znamená že už je pozdě potom na sex protože vajíčko už nečekalo a bylo pryč? Může to být ono?

dendasubaristka
27. lis 2018

Většinou jsou ty bolesti ráno,dopoledne a hlen je taky už krémový. Tak,mi přijde jestli to není tím že prostě ten folikul mi praskne,ráno nebo dopoledne a počká chvíli a do večera už tam pak není a když máme sex až vecer,tak je pozdě?

katkas75
27. lis 2018

@dendasubaristka já mívala bolesti pár dní před ovu. Tu jsem potvrdila podle teploty. Asi mě to bolelo a tlačilo, jak rostl, prasknutí už ne. Kamarádka si myslela, že jeji bolesti značí ovu. A když měřila teplotu,zjistila, že je to týden před. U mě teda tak 3 dny. Takže asi různě.

dendasubaristka
27. lis 2018

@katkas75 no to je právě blbé no. Že to člověk nikdy neví úplně stoprocentně no

petomonika1
28. lis 2018

Dobrý den ženy mám otázku nedá se mi dlchsi čas otěhotnět a hrozně tuzim po babetku může být to kvůli tomu že nemám pravidelní MS? Co jste brali na nápravu MS? Děkuji

magicka89
28. lis 2018

@petomonika1 záleží jaký máš problém? Pokud nepravidelnou MS, je zapotřebí zjistit, zda máš v pořádku hormony - hormonální profil. Na každého zabere něco úplně jiného, někomu pomůže gynex, někomu bylinné čaje, někomu až hormony a lékaři..těžko říci...

aklin
30. lis 2018

@katkas75 zitra mam termin. Dnes jsem zkusila test, nejdrive nic a po 2 hod slaba carka. Bricho boli, prsa taky, misto bricha vzducholod. Asi zkusim v nedeli kdyz nebudu mit znamky, ze by mela cervena prijit.

katkas75
1. pro 2018

@aklin no já jsem napnutá jak struna! Hned děj zítra vědět. Přeju hodně štěstí 🍀

gramli
2. pro 2018

Ahoj holky, muzu poprosit o nazor? Po roce a pul snazeni lovim duchy😕 ms nepravidelna nekdy 35 nekdy 31 dc takze bud mela byt ms vcera a neboby mela byt ve stredu. Plodny hlen byl nejak pred tydnem-10dny

katkas75
2. pro 2018

@gramli něco vidím. Zkus za dva dny😉

aklin
2. pro 2018

@katkas75 ahoj, vcera jsem zkusila a ani duch. Prvni test musel byt vadny. Dnes cekam druhy den a zatim to nevyda, ze ma dorazit. Ale porad mam bolesti na prave strane. Prava strana je povestna cystami. Tusim, ze tam asi neco bude. Docela si preji na cervenou. Vcera cervene vino, pohybu mam dost.

hermij
2. pro 2018

@gramli Odklon menstruace plus-mínus 7 dní je krásná pravidelnost. nenechte sebou manipulovat :( Učebnice gynekologie téměř neprošly inovací, a proto se stále dál hlásá mýtus - 28 denní cyklus je pravidelný a ovulace musí být 14. den cyklu. NE! VELKÉ NE! Každá jsme jiná, máme jinak dlouhé cykly, protože naše hormony se uvolňují trošku v jiných vlnách a ovulujeme jindy. Mohou být zdravé 28 denní cykly, stejně jako 35 denní, 50 denní atd... Zdravý cyklus = v cyklu proběhne ovulace a po ní za 12-16 dní MS. Každá žena má v životě občas anovulační cyklus, ale nemělo by se to dít pravidelně. To by pak byla nepravidelnost nebo nějaká zdravotní obtíž. Takže věřím, že s takovým cyklem jste krásně zdravá (aspoň co do "pravidelnosti") 🙂 Hodně zdaru. Doporučuji mrknout na blog: http://cestykditeti.cz/nacasovani-aneb-plati-2814/

katkas75
3. pro 2018

@aklin myslíš, že cysta?? Já ji měla teda asi jen jednou... No když nedorazí, testuj. A kdyžtak hned k doktorovi, když to bude nejasné!

katkas75
4. pro 2018

@aklin tak co???🙂

aklin
5. pro 2018

@katkas75 promin, nemala jsem vubec cas ti napsat. Test negativni a ms nikde. Ale trochu spinim a mam zacpu. Doufam, ze o vikendu me pocti svou navstevou, byla bych rada.

katkas75
5. pro 2018

@aklin to je mi líto... I pro mě to budou další Vánoce, kdy marně čekám.

magicka89
5. pro 2018

@katkas75
@aklin holky pro mě taky...včera 1DC...je to boj...snad ho všechny vyhrajeme

aklin
5. pro 2018

@katkas75
@magicka89 holky, snazim se smirit s faktem, ze Eliska bude jedinacek. Rikam si, ze bychom pristi rok v lete zkusili CAR, ale nechci se ladovat hormonama. Tento rok jsem je uzivala, vubec jsem na ne nereagovala a navic jsem je spatne snasela.

aklin
5. pro 2018

@magicka89 co bych za to dala, aby mi konecne prisla.

aklin
5. pro 2018

@magicka89
@katkas75 v patek budu mit tyden zpozdeni, kdy mam volat na gyndu?

katkas75
6. pro 2018

@aklin já bych volala v pátek. Nač další prostoje...

aklin
6. pro 2018

@katkas75
@magicka89 dnes jsem volala na gyndu a rovnou me vzala. Mam dobrou a spatnou zpravu. Dobra zprava je, ze jsem mela ovulaci a mohla jsem s nejvetsi pravdepodobnosti otehotnet.
Spatna zprava - behem ovulace vajicko neprasklo, vytvorila se cysta 4 cm. Na vyvolani MS injekce. Telo si umi po svem vytvorit antikoncepci.

katkas75
6. pro 2018

@aklin to je teda zajímavé... Ale ovulace probíhá, což je moc dobře! Tak vydrz a třeba příště 😉

dendasubaristka
6. pro 2018

Holky to čekání na menstruaci je děsne :( mám to dostat v úterý. Od pondělí mám takové křeče bolesti v trisle,nikdy jsem je nezažila a divné píchání v podbřišku. Prsa od soboty bolí což mi přijde divné že tak brzo před menstruaci. No vím jsou to beztak zas plané naděje. Každý měsíc si to říkám žádný příznak není těhotenství ale stejně doufám

Strana