icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

aktij81
6. srp 2017

Ahoj holky,můžu se přidat k vám?

kockakacka
6. srp 2017

Tak holky. Me ten gynex tu ovu nejspis fakt posunul z 22.dc na 17.dc tak ted uz nezbývá nez jen čekat 😂

apple_tree
6. srp 2017

@tynka07 Ja te chapu, je to stres :( Prave premyslim, ze bych zkusila nejakou tradicni cinsku medicinu, jestli by nam nepomohla, teda spis mne, chlap tomu neveri. No a asi ho dokopu, at si zajde na spermio co nejdriv, at nezabijem rok snazenim a pak by se ukazalo, ze to bylo marne. Ale zas nechci na nej moc tlacit, bez kecu aspon bere selzink a vitamin c, tak jsem rada, ze aspon to. Prece jen, letos mi bude 33, takze vek je pro me velky strasak :(

tynka07
6. srp 2017

@kockakacka držím palce ;)
@aktij81 ahojky, určitě vítej u nás na čekací listině :D
@apple_tree jj stres :( ale tak zvládla jsem i těžší období, jen si najít něco mimo, co mne bude bavit. Se těším až začne školka a zase se nám dá do kupy harmonogram :D
Jinak zkus, určitě. Dokud se nebere nějaká ta chemie, tak proč ne 🙂 A s chlapem, no chápu tě. Zbytečně třeba přijít o rok. Nebo prostě bude vše OK a jen to bude o tvé psychice. Uvidíš, a dej klidně vědět, na co jsi kde přišla. Ráda si rozšířím obzor 🙂

lucy0511
6. srp 2017

@apple_tree čínská medicína není vůbec špatná ale musí tomu člověk věřit že to bude fungovat takhle kolegyně sestra s čínskou medicínou otěhotněla i přes antikoncepci a to rovnou dvakrát a dává to i dětem a ta její holčina je snad jediný dítě ze školky co nebylo nemocný. 😉🙂

apple_tree
6. srp 2017

@lucy0511 Tak ja tomu verim urcite 🙂 Jen chlapa tam nedostanu. Uz jsem napsala jedne pani, ktera ma dobre reference, tak uvidime 🙂

lucy0511
6. srp 2017

@apple_tree no jo když ty chlapi sou takový divný stvoření a nedej bože když někdo někdy zpochybní jejich rozmnožovací možnosti já sem doma dozvěděla že on je úplně v pořádku že chyba bude u mě když on už dítě má. 😀😀😀

septums
6. srp 2017

@tynka07 ja chapu ze si nastvana,no ja bych byla taky, pockej to prijde a budu s vami v klubu nastvanych :D je to na nic, hlavne kdyz ostatni otehotni na prvni sup... No a chlapum radsi nic nerikat a vsechno schovavat pac oni jsou prece nadsamci :D tak pristi cyklus zkus ovulacni testy nebo si dojdi k mudr at vis ze vubec ovulujes a kdy pac takovy dlouhy cykly nejsou normalni, gynex kapek 3x 7 kapek ;)

katkas75
6. srp 2017

@aktij81 ahoj,vítám tě 😀
Dnes 29DC,MS nikde,teplota stále vyšší,prsa trochu povolila. Kdybych aspoň věděla,kdy teda byla ovu! V rozhodujících dnes jsem neměřila 😖 je to na bednu,stejně myslím,že to dostanu,a už bych to měla ráda odbavené... Taky mám jít po MS na profuk vejcovodu a ráda bych to stihla než půjdu do práce! Ach jo...mam chuť na pivo😎

opicaa
6. srp 2017

Ahoj holky tak jsem zacala merit teplotu taky... Minule jsem merila dva mesice, prvni jen tak pro zajimavost a druhy jsem otehotnela, tak jsem zvedava jak to bude..zatim to vypada ze mi telo slape jak hodinky a naprosto stejne jak pred porodem... Gynex beru preventivne..stejne jako minule..celkem tem bylinkam verim...

opicaa
6. srp 2017

Jsem rada ze tady ty skupinky jsou..nemam to s kym resit..kamaradky to nechapou.. Ty co tehotnej poprve na to cekaji uz dele a ja uz dite mam tak prece nemuzu vedet jak se citi a ty co uz maji dve,tak mi rikaji proc to resit..ze podruhe uz je to nebralo, kdyz ja to zrala poprve a i ted..uplne stejen...prijde mi to uzasny a krasny vsechno...a zeru to ted o to vic,kdyz vim uz co to vsechno obnasi...

janajens
6. srp 2017

Tak jsem tu holky 's vami a zustanu na testu uz snehobilo takze bohuzel hits na is my mesic snazeni a pokud se zadari tent mesic bylo by od several dva roky

tynka07
6. srp 2017

@lucy0511 :D klasika, jim se nic stát nemůže, já zase slyšela, že kdyby se tak u toho mýho stalo, tak naše dcera není jeho :D ... prostě oni si na to mužství nenechají sáhnout :D
@apple_tree tak postupně dávej vědět, když se o tom takhle bavíte, tak to zní vážně zajímavě ;)
@septums no kéž by jsi k nám do klubu nemusela 🙂 není o co stát :D klub rozhněvaných snažilek :D . Na gyndu bych šla, jenže se tam bojim objednat, páč si myslím že se mnou něco bude :( a totálně nenávidím dr. :D ne teda myho gyndare, toho já ráda :D ale prostě celkově, nerada obtěžuju :D ale budu muset se dát nějak do kupy :(
A jak jsem psala ty ovu testy, asi koupím, ale vážně jen abych se o svém cyklu dozvěděla vše. Začala jsem měřit BT, abych věděla kdy a co mám čekat. Ale jak jsem psala apple_tree, tak momentálně názor mýho chlapa je, že prostě neví a opět z jeho strany cítím negativní přístup :( takže bůh ví jak to dopadne. Na druhou stranu sem ráda, že se teď nezavedlo, páč nevím jak po jeho řeči bych za ním měla přijít s tím, že čekáme miminko :(
@katkas75 ... paráda, takže ty a volfci už zpoždění?? Holky 🍀🍀🍀

aklin
6. srp 2017

Ahoj holky, taky patrim do klubu nastvanych. Tenro mesic netusim zda jsem mela ovu, zrejme ano, o 3 dny drive nez obvykle. Kdyz jsme teda na hupsly potom jsem zacala krvacet a spinim doted a spineni bude opet trvat az do ms. Za dva tydny jdu na gyndu, doktor mi rekne verdikt zda me ceka zakrok na vycisteni delohy. Doktor si mysli, ze mam polypy. Vzdycky musim mit neco extra. Predtim jsme resili syndrom polycystickych ovarii. Stve me, ze nektere zenske to maji na prvni sup a nektere taaaak dlouho cekaji. A nejvice me stve a hloda to ve me, ze i v rodine nechtene hned na prvni pokus podarilo. Tohle je k placi. Jsem nestastna, smutna. Porad si rikam, ze to ditko prijde az bude vhodna doba.

septums
6. srp 2017

@tynka07 uvidime zitra, ms zatim nikde, tak to nechapu, chjo kdo se v tom ma vyznat... Ja taky kapala gynex a myslim ze pomaha, tenhle mesic jsem ho nekapala kvuli ty sluzebni ceste... Tak zkus ted dat s chlapovi chvili cas, o detech s nim nemluv, kup ovu testy a az se to zacne blizit k ovulaci tak ho rafinovane svadej :D pokud vam to ovsem ditko dovoli 🙂

katkas75
6. srp 2017

@tynka07 no jako zpoždění jo,ale jestli byla posunuta ovu,tak vlastně ne.toto je na seriál 😁
Jestli tvůj chvílemi váha,asi bych tomu dala čas.a mezitím měřila BT. Někdo říká,že se pak moc sleduje,ale mně to prospělo - vím zhruba,co se v těle děje,a kdy mám čekat MS. Víc se znám mne přijde 😉 taky mám pocit,že něco pro to dělám. A jelikož my nejsme nějací dennodenní milovníci,snadno bychom mohli ovu minout😂

katkas75
6. srp 2017

@aklin Ahoj,tady můžeš naštvanost sdílet 😉 taky me štve,jak to jde někomu ( většině) snadno. Teď vím z okolí,že jedna má dítě,ani neví s kým,druhá se plance s kočárkem opilá,holky co dlouhé roky braly prášky a pak ta 2 měsíce otěhotněly...mne to nejde si to nebrat,ale musí se. A na zákroky nemysli... Pokud mají doktoři co "spravit",je to vždycky lepší 😉

volfici
6. srp 2017

@aktij81 ahoj, jen šup šup 😉 čím víc nás bude, tím dřív tu přírodu přepereme 😂jak dlouho se snažíte?

volfici
6. srp 2017

@aklin ahoj, taky to máš veselý teda.... Tak snad budeš brzy ok a povede se druhátko 🍀

volfici
6. srp 2017

@tynka07 nene, já zpoždění nemám, čekám každým dnem, správně by MS měla přijít ve středu a tenhle měsíc není důvod aby nedorazila. Jen ji kvůli sladění IVF cyklu a nabitému programu nesmím dostat dřív ani později 😂 úterý je varianta ideál 😉🙏

aklin
6. srp 2017

@katkas75 verim, ze mi zakrok pomuze. Ono to je nejspis potreba. Vsechno se zacalo "srat", kdyz jsme si rekli, nac cekat.
@volfici dekuji 🙂

kacenka0705
6. srp 2017

Ahoj holky mam zpozdeni. Delala jsem si tt. Mohu ho povazovat za pozitivni?

volfici
6. srp 2017

@kacenka0705 ahoj, no něco tam je 😉👍, tak to vypadá nadějně 🍀, zkus za pár dní znova z ranní moči

kockakacka
6. srp 2017

Ja to tam vidim! 🍀

lucy0511
6. srp 2017

@kacenka0705 taky vidím ducha 🙂

karolly
6. srp 2017

Taky vidím ducha 🙂 🍀

Holky já stále MS nedostala :-/ Už mě to štve. Kdyby aspoň něco bylo na testu. Ale včera vůbec nic a dneska jsem se už ani nesnažila ho dělat.

katkas75
6. srp 2017

@kacenka0705 je to tam😉 ať sílí!🍀

anetka9
6. srp 2017

Taky ducha vidím🙂 Jinak já dneska 6dpo a jediná změna, kterou jsem zaregistrovala je bílý hustý výtok, což nevím, jeslti je dobře nebo ne..radši jsem to moc nehledala, abych nebyla smutná ještě před testama:D🙂

volfici
6. srp 2017

Tak holky, MS právě dorazila, zobnu dva brufiky a jdu to zaspat....

janajens
6. srp 2017

@volfici neeee to me mrzi

Strana