icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

jmhm
8. srp 2017

@biedronca Já ho pila od listopadu a otěhotněla jsem v březnu, ale z toho první dva měsíce jsme se moc nesnažili, protože mi bylo doporučeno, ať počkám na první dva ms cykly, protože jsem byla po revizi dělohy (koncem října) takže to byl pak celkem fofr - hned z kraje dubna pozitivní test🙂

snehur
8. srp 2017

Holky, tak mně dnes, po 7 dnech zpoždění, mrcha přišla... Takže co se dá dělt, jedeme dál, achjo... 🙂

katkas75
8. srp 2017

Tak mne dnes už taky MS přišla 😖 5 dní zpoždění...šance byla malá,ale víte jak,vždycky doufáte 😞

tynka07
8. srp 2017

@snehur a @katkas75 buďte řády, že přišla .. já 10 dní zpoždění(43.DC) a stále nic, ani náznak :( dneska jsem si byla s malou zajezdit na kolečkáčích, cvičím, atd atd a furt nic. Chci zkusit ten kontryhel, to se dá sehnat normálně v lékárně??
Jinak berte to pozitivně, Další možnosti jsou ty nejlepší 🙂

kachiiina
8. srp 2017

@tynka07 Kontryhel bud v bylinkářství , nebo přímo v lékárně - v Maxovi ho maj i v pytlíčkách, takže to je praktičtější 😀

janajens
8. srp 2017

@tynka07 taky piju kontryhel kazdy den do ovu

apple_tree
8. srp 2017

Tak holky ja nevim, mrcha porad nedorazila a to chodi presne. Vcera jsem jen trosilinku zaspinila, skoro bych si ani nevsimla, jen na toaletaku bylo neco naznakem, dneska teda uz spinin trosku vic, ale porad je to takove prd, spis nic nez neco, tak uvidim. Zacala jsem tento cyklus pit kontryhel, ale az nekdy po konci ms a do ovulace jen, tak si myslim, ze tim se mi MS rozhodila.

karzuz
8. srp 2017

Kotrhel holky někdy způsobuje špinění, mám to potvrzené od doktorky. Já ho třeba vůbec už nepiju mě způsobuje to že týden před ms špinim a pak hned navazuje ms. Dost otrava 🙂

p4vl4
8. srp 2017

Docela tady závidím těm, co si tu v červnu stěžovaly, jak už to dva měsíce nejde, a teď po jejich příspěvkem vidím termín :D My to zkoušíme co do počtu pokusů reálně tak 11, 12 cyklů, ale časově je to déle, znáte to. Ze začátku jen tak že uvidíme, pak párkrát i pokus s ovu testem, no ale stále nic. Více detailů asi netřeba, jen jsem si říkala, že se taky podělím o info, třeba někoho uklidní, že v tom není sám. 🙂

lucy0511
8. srp 2017

Ahoj děvčata tak to vypadá že u nás to taky byl opět jalový měsíc tak že už nemám nervy čekat do prosince než by něco doktor začal řešit a budu to chtít řešit už hned po dovolených 🙂

kreveta1
9. srp 2017

ahojky, snažilky.... tak já si už myslela, že by to po 18 měsících mohlo klapnout... a mrcha dorazila... tak budeme čekat dál....

apple_tree
9. srp 2017

No holky, tak ja nevim.MS furt nedorazila, spineni talu prestalo, ale bricho me boli stejne, jako v prvnich dnech MS. Ted jsem si udelala test a myslim, ze tak neco vidim, ale nevim, jestli to neni jen ryska. Je ted dost spatne svetlo, abych to vyfotila. No odpoledne musim koupit dalsi test. Ale mam strach, ze si zase budu delat plane nadeje a nic z toho nebude :(

kreveta1
9. srp 2017

@apple_tree uplně ti rozumím. Já jsem se před pár měsíci rozhodla netestovat před každou MS. První měsíc to bylo fakt náročný, ale dala jsem to 🙂. Ted prostě jen čekám. A nejlepší je si na datum ms, nebo období začátku ms naplánovat nějakou aktivitu, výlety, předělávání bytu, práce na zahradě... a pak na to nemyslíš...

kockakacka
9. srp 2017

Ahoj holky, tak ja jsem dnes 5DPO, v noci jsem nemohla spat, protože me takovým zvláštním způsobem bolelo bricho, az mi z toho bylo malém spatne. :( jako pokud to bude každy mesic snažení takhle, tak to dlouhodobě nedam. Přitom jsem mela k vecwri lososa s brambory a se zeleninou, takže kvalitní jídlo...rano jsem se probudila a uz dobry..by me zajímalo co se to v tom mem břichu děje :/ jestli za to muže gynex (v pátek vysazuji po 3 týdnech)

katkas75
9. srp 2017

@apple_tree zkus to vyfotit nebo zítra test! Já myslela včera,že mi začíná MS, začalo větší špinění,teplota se mi snížila na 36,8. Dnes jsem čekala,že mi klasicky klesne na 36,6 a nic! Takový mám vetsinou postup! Ale ráno jsem naměřila zas 37. Tak snad nejsem plaz,abych se regulovala podle okolí ne?😀 Nevím,jestli se krvácení rozjede.ale mám hrozny strach dělat si test😞

septums
9. srp 2017

@tynka07 Ahojda tak co jak si na tom? Ms uz konečne prišla?

apple_tree
9. srp 2017

@katkas75 No mame to vsechny tento mesic zabavne :D U me fakt proste uplne nezvykly stav, ale furt si rikam, ze to bude tim kontryhelem spis, ze me pokazil :D No koupim si dnes asi nejaky uplne obyc test a k tomu i digitalni a zitra rano zkusim znova. Ten dnesni test jsem uz vyhodila, jsem to pak zkoumala jeste a moc to nevypadalo, ze tam neco je. A fakt nechci posedle lovit duchy a hledat je pod ruznym dopadem svetla. Jinak mne vubec nic neni mimo tech menstruacnich bolesti bez menstruace :D

mandarinka90
9. srp 2017

Holky je fakt nějaký divný měsíc, já mám ukázkovou ovulaci, ale zase po sexu krvácím? ☹ jako jen trošku, ale i tak mam z toho blbý pocit.. Snad nebudu mít nějakou cystu nebo něco..nebyla jsem něco málo přes rok na preventivce tak snad bude vše ok.. Nebo za to může taky ten kontryhel 😠

darkwitch
9. srp 2017

Ahoj vracim se po dovolene, tak se neděste ze reaguju na věci co se resili pred tydnem 😀
@volfici jsme na tom stejne vsechny vysledky v poradku a tri neúspěšné ivf s pak jsem otehotnela prirozene a ted uz se zase pres tri roky snažíme, ale do dalsiho ivf muze nedostanu...

darkwitch
9. srp 2017

Gratuluju ten co se jim zadarilo 🙂 ten co to nedopadlo držím palce na další měsíc 🙂
Stejně jako @apple_tree jsem se rozhodla zkusit čínskou medicínu, tak se musim odhodlat a objednat se...

hani1234
9. srp 2017

Ahoj holky , mohla bych se k vám přidat? Promiňte , nechci se vtírat, už se tady jistě dobře znáte a nerada bych vám tady nabourala auru .. Já to pochopím .
Už máme jednu cácorku 14 m , a v květnu se nám podařilo otěhotnět , bohužel v 8 tt jsem potratila . Tenhle měsíc budeme zkoušet znovu , tak doufám , ze se snad zadaří . 😊

janajens
9. srp 2017

@hani1234 ahojky vitej u Nas ja mam doma 15m princeznu a pokousime se. O druhe

apple_tree
9. srp 2017

@hani1234 Bereme te mezi nas, tak vitej 🙂

apple_tree
9. srp 2017

Tak MS prave dorazila :( asi 20 minut po tom, co jsem si koupila test. No stejne ho zitra jeste asi zkusim, ale fakt me to stve. Kdybych mela ms nepravidelnou, tak nereknu. Asi je to fakt tim vedrem nebo nevim...

slayc
9. srp 2017

Ahoj holky, relativne dlouho jsem tu nebyla, vsem co maji // gratuluji, nam ostatnim drzim palecky 🙂) my si jeste stale uzivame dovolene, vsechno jsme vypustili a jen se tesime z pritomnosti jeden druheho 🙂. I kdyz me porad neco trapi, nemate nektera zkusenost s otehotnenim kdyz je partner diabetik I typu? Ani nejak nevim jestli to ma vubec vliv nebo ne.. manzel to zatim nechtel s diabetologem resit, ma cukrovku diagnostikovanou relativne kratce (bude to pul roku).. tak se spis ptam na zkusenosti jinych a pro klid duse asi 🙂

cimon
9. srp 2017

Ahoj holky, již nějakou dobu vás tu sleduji a také se snažíme. Jsem ráda , že nejsem sama, co z toho čekání šílí 🙂 Snažíme se od června a těšíme se na dvě čárky 👶🙂

volfici
9. srp 2017

ahoj holky, všem novým držím palce, ať se vám rychle zadaří 🍀 hodně vás přibylo, tak snad se rychle zorientuju 😉
já od včerejška stimuluju na IFV, první injekci jsem zvládla v budapešťském Sky baru na záchodě, připadla jsem si jak nějaká smažka 😀DDD

janajens
9. srp 2017

@volfici tak drsim moc moc palecky a kasli na okoli mimi za to stoji

lencak80
9. srp 2017

@slayc myslim si ze to vliv muze mit a asi bych se na to klidne zeptala.

slayc
9. srp 2017

@lencak80 rekla bych, ze si to nechce asi moc priznat. Nutit ho do toho nebudu, zatim se nesnazime ani tak dlouho, jen mi to obcas vrta hlave, to, co kdyby.. Na cas jsme i prestali kdyz mu to diagnostikovali.. Asi ma sam z toho obavy, nechci ho tim zbytecne trapit a pridavat starosti, jen si o tom nemam s kym pokecat. V okoli nikdo neni kdo by mel stejny "problem"

Strana