icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

volfici
22. srp 2017

@janajens na tom spodním něco slabě vidím, tak ✊✊✊

janajens
22. srp 2017

@navratil1986 drzim.palecky

janajens
22. srp 2017

@volfici dekuji snad rano bude videt lepe

kockakacka
22. srp 2017

@volfici držím palce!

apple_tree
22. srp 2017

@volfici Moc drzim palce, aby to vyslo a aby ses ted ty dva tydny nezblaznila z toho cekani 🙂

nudusak
22. srp 2017

Tak v poslednich dnech na sobe vubec nic nepocituji. Prestala jsem to resit, ptz je to fakt na palici 🙂. Sem tam se nad necim pozastavim. Mam presne tyden do MS, dnes vytok - takovy to mokro v kalhotkach a odpoledne, kdyz jsem lezela na gauci, tak me zarazila ostra polest v pochve (?) a v podbrisku, ale to muze byt cokoli. Uvidime za tyden. Pokud prijde MS, tak zacneme znovu, ale nebude to takovy "Honem, myslim, ze mam ovulaci" :D.

Vsem, kterym silej carky na testu drzim pesti, at vam to vyjde 🙂.

sallish
22. srp 2017

Ahojky holky tak sem doma.... A je mi do breku😞 dnes 13 dpo a test bílý....teplota se drží nahoře...ale mám podezření že mi jeden vejcovod nestíhá a mívám cykly jednou co 28 dni a další měsíc co 30 dni a teďka to vyslo na ten delší takže beru že zpoždění nemám že ms dorazí zitra😤 prpsim vás je tu holčina co měla tt pozitivní třeba i později než 13 dpo?? Děkuji

tynka07
22. srp 2017

@janajens Tak ted uz neco vidim i ja. Vzhledem k predeslim testum prpzatim gratulovat nebudu. a co myslis vnitrne, vyjde to tentokrat??

janajens
22. srp 2017

@tynka07 mo vnitrne mi ke spatne cely den takze fakt netusim dneska zacali i palit prsa takze se necham prekvapit

tynka07
22. srp 2017

@slayc ja ti tak zavidim <3
@karolly ou, tak hlavne ze malej je v poradku a byt taky. Zehlicku vrm cert. Poradne to rozdychej, dej si vinko a bude :D hold stane se no :/, :D

@volfici parada 😘😘 , ted uz jen at se mimisek udrzi a je vse jak ma byt, moc vam to ze srdce preji ❤❤❤ . A kdy zjistis, jestli se povedlo?? A jak je to s hormony??

kockakacka
22. srp 2017

Ahoj holky, ja se ro rozhodla vzit za jiny konec 😊 Totálně jsem se hodila do pohody, dnes byla na kosmetice, zitra jedu do Prahy, ce čtvrtek jdu ke kadernici a v neděli mame vyroci svatby. Nechci na to myslet a ani nehodlám sexovat každy den. Ono si k nam snad cestu najde 😊

tynka07
22. srp 2017

@sallish Jestli te to uklidni, tak ja mela pozitivni tt az ve druhem mesici (na konci cca 6-7tt :D )
A neztracej hlavu a ber to pozitivne, zkus si na tom neco najit a uvidis, drzim palecky ;) :*

tynka07
22. srp 2017

@kockakacka to delas dobte, ale pozor!!! Aby to nebylo ted, ale celkove, ne jen telo, ale i hlava a obracene. Je to teusi, nez se rika, ale vazne drzim pesti, taky jsem na tuto metodu ted pristoupila a zkusim prosze jet volne.

volfici
22. srp 2017

@tynka07 děkuji, za 14 dní mám přijít na kontrolní odběry. HCG roste u transferů pomaleji než při normálním otěhotnění.

kockakacka
22. srp 2017

@tynka07 je to težké, to každopádně. Ja si dokonce podala prave přihlášku na vejsku. Sem sk rikala, ze kdyz to nejde, tak co..stejne jsem mela v planu ji pri mateřský dodělat. Takže at tak či tak bych tam sla :D (ted jsem dokončila DiS a chci si dodělat Bc.) ale uvidím zitra, jak na me ta škola bude působit. Takže bych mela hlavu plnou něčeho jineho :D

navratil1986
22. srp 2017

Holky myslím na vás 😃😃😃😃 mě dnes měla MS přijít a nic 😃😃😃je tu naděje 😃

tynka07
22. srp 2017

@volfici hlavne na sebe bud opatrna ❤❤❤❤❤

tynka07
22. srp 2017

@kockakacka parada 👍. Me zase kolegyne prihlasili na bezecke zavody, takze zacinam behat :D a to mi taky dost pomaha :D myslenky mimo, hlavne diky praci mam hlavu kolem toho. Celkove je mi lip 🙂

tynka07
22. srp 2017

@navratil1986 parada, tak tu chci zitra videt testik!!! :D

tynka07
22. srp 2017

Jo a pozitivni :D

sallish
22. srp 2017

@tynka07 ahojky tynko😁 děkuji si hodná... Asi se aspon nalozim do vany dam si svicky a levandulovy olej😏 a jak ses mela v práci?

anetka9
22. srp 2017

@kockakacka škola na to moc nepomáhá...:D učím se na státnice a stejně na to nejde nemyslet..jooo to když tu byl taťka a jeli sme do leteckýho muzea a na zrmzku, tak jsem si ani nevzpomněla...ale škola teda u mě fakt nefunguje:/:D

kockakacka
22. srp 2017

@anetka9 sakra, to jsem nechtela slyšet 🙈😂 no, rozhodnu se zitra 😂

anetka9
22. srp 2017

@kockakacka Odradit jsem tě nechtěla:D🙂 jen u mě to nepůsobí no:D ale tak když to bude nová škola, hledání učeben, rozvrhu, látky, třeba to zabere víc🙂 Co to bude za obor?🙂

navratil1986
22. srp 2017

@tynka07 taky jsem zvědavá test budu dělat až o víkendu 😃nechci nic uspěchat. Místo MS přišel bílý výtok ale jen málo prej to v začátku těhotenství může být..no holky. Jsem zvědavá

janajens
22. srp 2017

@navratil1986 taky mam vytok Billy vytok tri dny😂

navratil1986
22. srp 2017

@janajens Jani tak to jsme na tom stejně jen s tím že mě měla MS přijít dnes 😃 každopádně držím palce taky si nervózní viď 😃

janajens
22. srp 2017

@navratil1986 no to jsem do ms 7dni a jestli Bude rano zase neco na testu nebo nic

kockakacka
22. srp 2017

@anetka9 regionální rozvoj, neco jako managment regionálního rozvoje 😊

anetka9
22. srp 2017

@kockakacka Tak to bude fajn🙂 já už bych studovat nešla znova, takže já ti fandím:D

Strana