icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

kockakacka
22. srp 2017

@anetka9 jo, ja si to v červnu taky myslela 😂

anetka9
22. srp 2017

@kockakacka Já si to nejen myslím..:D naše škola mě pěkně na....takže já už chci si chci vydělávat, koupit si co chci, jít kam chci a kdy chci a ne že se celý dny učím a prosím se o peníze rodičů..:/:D

kockakacka
22. srp 2017

@anetka9 ja chci jit jen a pouze falo

kockakacka
22. srp 2017

Ja chci jit jen s pouze dálkove :D denne me tam uz nikdo nedostane 😂 @kockakacka
@kockakacka
@anetka9

karolly
22. srp 2017

@kockakacka Máš můj obdiv. Nedovedu si při mateřské představit, že bych studovala. Dávalo mi to dost zabrat při práci. Natož s děckem. Kor s naším expertem, který spí jen jednou denně hodinu a zbytek dne musím být neustále ve střehu.

navratil1986
22. srp 2017

Holky hlásím se stále nepřišla 😃😃😃😃😃

janajens
22. srp 2017

@navratil1986 tak rano testík

navratil1986
22. srp 2017

@janajens Jani budu testovat až o víkendu 😃😃😃😃😃

danice7
22. srp 2017

Také hlásím že stále nepřišla ale v kříži mě bolí porad.bhlavne mě přestali bolet ty prsa tak fakt nevím co se se mnou děje uvidím zítra zdali dorazí. Myslím ale, že to mám rozházené tím jak jsem vysadila HA adiborijde později mrcha

navratil1986
22. srp 2017

Tak uvidíme co bude 😃😃😃😃

darkwitch
22. srp 2017

Ahoj holky 🙂 těchto čtrnáct dní je tak náročných ze nestíhám psát...vždycky včas kousek doctu a zas letim. Takže man sice docteno ale uz vín houby komu drzet palce gratulovat a podpořit ho, tímto se omlouvám a každá si vyberte co se právě hodi k vašemu DC 😀
@volfici držím palce ať to dobře dopadne 🙂

A, ja jdu spát 🙂

janajens
22. srp 2017

@navratil1986 fakt ho to budou pak dal nice uz

opicaa
22. srp 2017

Taky vas nestiham..pisete moc..😂 me muj divocak spi jen 30 minut za cely den...a lita a nezastavi se,takze s nim uklizim varim atd..vsechno trva 2x tak dlouho a cist diskuzi vubec nestiham a vecer je toho pak moc😉 tak vam drzim vsem palce devcata..ja mela dalnici 14 dni po kdyz jsem cekala malyho.testovala jsem v den kdy mela dojid ms a nedosla...tak ve 4 odpoledne a carky byly obe stejne silne... Neverila jsem a testovala pak dalsi den a pak ten dalsi😂😂 tak at se vam zadari...ja nic..ja muzu jeste jeden mesic chlastat vecer vinecko..😂🍷

kockakacka
22. srp 2017

@karolly moje mamka se mnou vystudovala stredni i vejsku, takže asi proto me to napadlo 😊

navratil1986
22. srp 2017

@janajens co myslíš Jani😃

janajens
22. srp 2017

@navratil1986 ze pokud nedorazi ms a ty budes testovat o vikendu budou ma tvem testu dalnice

navratil1986
22. srp 2017

😃😃😃😃😃😃😃😃😃 uvidíme zítra si dáme vědět co nového ❤

janajens
22. srp 2017

@navratil1986 dobre teda tak dobrou noc a rano cekam jen dobre zpravy od tebe smad i ode me budou

navratil1986
22. srp 2017

@janajens to víš, že budou 😃😃😃😃a když ne nevadí musíme myslet pozitivně,ale i tobě to moc přeji... myslím na tebe 😍

navratil1986
22. srp 2017

@janajens a i tobě a vám všem krásné sny i když mě teď vůbec spát nejde

slayc
23. srp 2017

@sallish ahoj, hlavu vzhuru, když se to nepovede teď, tak třeba další mesic. Vim, ze tohle si clovek říká každý mesic a uz mu to potom leze krkem, ale je třeba se nevzdávat 🙂

@tynka07 taky nemám ještě nic vyhrano :/ k doktorovi jdu az 14.9. :/ hlavou se mi honi tolik věci, prijde mi to za dlouho, ale chápu to na jednu stranu. Ovšem bych mela jit i na hematologii a mit nejake opatreni na první trimestr. Mam vysokou srazlivost krve, takze by me měli cekat injekce a tak, aby byla mensi sance ze se prckovi něco stane, takhle mi ale prijde, ze to budu resit dost pozde, a nez me objednají na hematologii, tak se bojim, ze bude první trimestr pryc :D

pxtulka
23. srp 2017

@slayc taky chodím na hematologii. Když tam zavoláš že jsi těhotná, tak tě objednají skoro okamžitě. Normálně čekám na termín i 3 měsíce a když jsem zavolala že jsem těhotná, tak našli termín hned další týden 🙂 Taky mám injekce....

janajens
23. srp 2017

Holky 10dpo

slayc
23. srp 2017

@pxtulka Děkuju za uklidnění 🙂 já právě nevím, jestli si to nemám nejdřív nechat potvrdit lékařem, protože sestřička, říkala, že to budu všechno probírat nejdříve s nim a on mi pak řekne co a jak 🙂

slayc
23. srp 2017

@janajens krásně ji vidím, a je supr, že sílí, držím moc moc palečky 🙂 , já dneska testík vynechala, pořád čekám na dálnici, ale sem z toho taková nervózní vynechat jen jediný den :D

janajens
23. srp 2017

@slayc ja to same dekuji ano sili sama koukam a to jsem 10dpo

pxtulka
23. srp 2017

@slayc já tam šla taky asi až v 9. tt a ještě mě pochválili že jdu docela brzy 🙂

slayc
23. srp 2017

@janajens já 10DPO měla jen takovej divnej stín, tohle je viditelné docela hezky 🙂

@pxtulka tak supr 🙂 moc děkuji , uklidnila si mě 🙂

janajens
23. srp 2017

@slayc dekuji kez by silil kazdy den ale Ted tomu verim ze Bude

slayc
23. srp 2017

@janajens určitě ano 🙂

Strana