icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janajens
23. srp 2017

@slayc dekuji

sallish
23. srp 2017

Zdravím holky moc děkuji za uklidnění...jj pudu dál 😉 nevím proč to tak hrotim.. dělám si to sama že to nejde😏
@janajens ahojky Jani budu držet palečky aby ti čárka sílila 😊
@slayc ahojky tobě taky držím moc palečky aby ti to toho 14.9 všechno dobře dopadlo!!! Uvidíš že bude vše ok😊

janajens
23. srp 2017

@sallish dekuji moc snad bude

sallish
23. srp 2017

@tynka07 ahojky jo moc děkuji asi se na to vykašlu co má být to bude😏 a jaktoze ti tt vyšel tak pozdě? Co říkal dr?

janajens
23. srp 2017

Vcera a dneska

sallish
23. srp 2017

@janajens vidíš čárka je o neco silnější...jen tak dál a za chvíli bude dalnice😁 a kdy chceš jit k dr?

lucy0511
23. srp 2017

Děvčata všem dvojitým čárkám gratulace 🙂🙂

janajens
23. srp 2017

@sallish ja jdu zitra k nove Dr na prohlidku normalne tak si necham nabrat krev

lucca23
23. srp 2017

Děvčata, možná se pletu, ale přijde mi,že se neustálým testováním, měřením a pojídáním všemožných preparátů jen zbytečně stresujete. (Nemám na mysli ty, které mají zdravotní komplikace). Nejjednodušší a nejrychlejší cesta k mimču je čistá hlava 😉

danice7
23. srp 2017

tak hlásím, že jsem 29 Dc a mrcha nikde. dnes už zajedu asi pro test když bude čas nebo zítra uvidím. Myslíte že je možné že jsem měla ovulku až DC? protože jedině tenhle sex by připadal v úvahu.

danice7
23. srp 2017

až 20 DC tam mělo být

slayc
23. srp 2017

@sallish no, nepřipouštím si asi, že by bylo něco špatně, ale už se prostě hrozně těším:D vymýšlím plány na další dny, abych zaměstnala hlavu :D

kaitinka
23. srp 2017

Přeji krásný den. Patřím mezi snažilky a ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti a názory na těhu příznaky. Tento týden mám očekávanou MS, ale zatím nic. Místo toho me o víkendu pobolíval lehce podbřišek při námaze a občas mi v něm píchlo. Teď mám už asi dva tři dny citlivější prsa a hlavně bradavky, v podbřišku stálý divný tlak a hlavně mám pořád pocit, ze se mi chce zvracet. A už asi týden mám střídavě jakoby zácpu a průjem.. Zkoušela jsem si dnes jeden test, ale nic se neukázalo. Je možné, že se jedná o těhu příznaky a je jen prostě brzy, aby se mi na testu ukázaly dvě čárky?

ka_rohli_na
23. srp 2017

Krásné ráno tak to výpada ze se zadařilo 🙂 po všech utrapach dneska tento výsledek 🙂

janajens
23. srp 2017

@ka_rohli_na gratukuji

sallish
23. srp 2017

@janajens je tak uz zítra budeš asi vědět vic co? Budu na tebe myslet😏

janajens
23. srp 2017

@sallish nevim na ultrazvuku nic neuvidi max si necham vzut krev

apple_tree
23. srp 2017

@kaitinka Tehu priznaky jsou samostatna kapitola, treba ja je mam kazdy mesic :D Ja myslim, ze nema smysl se takto sledovat, v podstate cokoliv se da vylozit jako tehotensky priznak a nakonec stejne, az otehotnis, tak priznak nebude zadny 🙂 Takze priznaky neres, pockej si na termin MS a udelej test.

sallish
23. srp 2017

@slayc sak jasně....jen jsem zvědavá jak se ti to podaří 😁 myslím že to prostě z hlavy vypustit nepude.... samozřejmě čím vic je práce tak je to lepší...jooo mam typ... vymýšlej dárky na Vanoce...a pak hod typ😂

sallish
23. srp 2017

@janajens to je pravda... každopádně děj vědět 😁 ikdyz z te krve to asi taky není hned ty výsledky co?

janajens
23. srp 2017

@sallish no to asik ne ale behem dne myslim ze ano uvidime jdu na 11:15

volfici
23. srp 2017

@kaitinka ahojky, zkus za dva dny testovat znovu. Na příznaky nespoléhej, máme je tu všechny každý měsíc.... 😉
Pokud bude zpoždění větší a testy negativní, zajdi si k doktorce, aby vyloučila jiný problém. Držím palce ať jsou testíky pozitivní 🙏

sallish
23. srp 2017

@lucca23 ahojky máš naprostou pravdu...ale ono to neni jen tak vypustit z hlavy😞 ja to zkouším ale nějak se nedaří... třeba se to zmeni s nastupem do prace😏

marcy129
23. srp 2017

@ka_rohli_na jeeee velká gratulace 🙂 jinak kdy jsi si dělala test? Nedostavila se menstruace? 🙂

navratil1986
23. srp 2017

Ahoj holky z krve se to ví 😃 do hodiny😃

lucy0511
23. srp 2017

@ka_rohli_na gratuluju 🙂

sallish
23. srp 2017

@janajens tak aspon vim v kolik na tebe myslet😏 neboj testik sílí bude to v pohodě.... já teď čekám na ms... měla dojit včera nejpozději zítra tal at se můžeme začít zas snazit😊

sallish
23. srp 2017

@ka_rohli_na taky veliká gratulace😊

kaitinka
23. srp 2017

@volfici Ja se prave nesleduju a tyhle "problemy" jsem nikdy nemela. Navic ted s pritelem resime svadbu, budeme se brat tuhle sobotu, takze ani neni cas na sledovani se v tomhle smeru 😀 a prave proto me to hodne zarazi...

lucy0511
23. srp 2017

@sallish hcg z krve maj většinou do dvou hodin od odběru záleží na laboratoři 🙂

Strana