Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
Děvčata všem dvojitým čárkám gratulace 🙂🙂
Děvčata, možná se pletu, ale přijde mi,že se neustálým testováním, měřením a pojídáním všemožných preparátů jen zbytečně stresujete. (Nemám na mysli ty, které mají zdravotní komplikace). Nejjednodušší a nejrychlejší cesta k mimču je čistá hlava 😉
tak hlásím, že jsem 29 Dc a mrcha nikde. dnes už zajedu asi pro test když bude čas nebo zítra uvidím. Myslíte že je možné že jsem měla ovulku až DC? protože jedině tenhle sex by připadal v úvahu.
až 20 DC tam mělo být
Přeji krásný den. Patřím mezi snažilky a ráda bych se vás zeptala na vaše zkušenosti a názory na těhu příznaky. Tento týden mám očekávanou MS, ale zatím nic. Místo toho me o víkendu pobolíval lehce podbřišek při námaze a občas mi v něm píchlo. Teď mám už asi dva tři dny citlivější prsa a hlavně bradavky, v podbřišku stálý divný tlak a hlavně mám pořád pocit, ze se mi chce zvracet. A už asi týden mám střídavě jakoby zácpu a průjem.. Zkoušela jsem si dnes jeden test, ale nic se neukázalo. Je možné, že se jedná o těhu příznaky a je jen prostě brzy, aby se mi na testu ukázaly dvě čárky?
@ka_rohli_na gratukuji
@kaitinka Tehu priznaky jsou samostatna kapitola, treba ja je mam kazdy mesic :D Ja myslim, ze nema smysl se takto sledovat, v podstate cokoliv se da vylozit jako tehotensky priznak a nakonec stejne, az otehotnis, tak priznak nebude zadny 🙂 Takze priznaky neres, pockej si na termin MS a udelej test.
@ka_rohli_na jeeee velká gratulace 🙂 jinak kdy jsi si dělala test? Nedostavila se menstruace? 🙂
Ahoj holky z krve se to ví 😃 do hodiny😃
@ka_rohli_na gratuluju 🙂
@ka_rohli_na taky veliká gratulace😊

@slayc dekuji