icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

tynka07
23. srp 2017

@janajens dneska vidim silnejsi 🙂)))) tak snad

janajens
23. srp 2017

@tynka07 dekuji ano zesila😍

janajens
23. srp 2017

@tynka07 a takhle uz suchy nu

boruvka92
23. srp 2017

Holky mela jsem dostat pred 4mi dny ms a zatim jen dva dny spinim. A bricho me ani neboli jak kdyby ms mela prijit. Test jsem si delala jen v den ocekavane ms a byl negativni. Byla jsem v kvetnu na revizi a o mimi se snazime. Pockam co se z toho vyklube,spis jsem se potrebovala podelit. Spinila jste nektera v dobe ms a ve finale byla tehu🙂?

navratil1986
23. srp 2017

@janajens ještě počkám je brzo😃😃😃😃 dnes byl ještě sex to většinou potom hned přišla MS ale já tento měsíc měla všechno nějak jinak. Já mám pravidelnou MS na den a teď nic😃 ještě raději počkám s testem 😃nikam nespěchám 😃😃😃😃😃😃

janajens
23. srp 2017

@navratil1986 jasne nejsi jako já. Novy přiznak nechutná mi kafe teda spise mi je po něm spatne😂

navratil1986
23. srp 2017

@janajens no vidíš tak třeba to vijde 😉

janajens
23. srp 2017

@navratil1986 no pozmame zitra dr

navratil1986
23. srp 2017

Jdeš na vyšetření? Co vím tak až když se nedostavi MS tak pak teprve lékař 😉 asi proto, že tam prd uvidí a HCG ztoupa každým dnem.... Přeji ti ať se zadaří 😃😉

danice7
23. srp 2017

Já mám pořád chuť na sex 😂😂😂

navratil1986
23. srp 2017

To jsem u Karolínky u dcery když jsem byla těhotná to jsem mohla pořád sexovat 😃😃😃😃😃😃

janajens
23. srp 2017

@navratil1986 ja mela drnnaprd nasla ksme novou a jdu k ni na orvni prohlídku tak si mecham max vzit i krev

tynka199665
23. srp 2017

Ahojky holky tak uz jen 3 dny do MS dneska jsem si koupila tehotensky test clearblue ktery se muze delet 5 dní pred ocekavanou MS a ukazal mi negativní , nevim co jsem cekala ale trosku mne to zklamalo :/ :( jsem dneska z toho podrrazdena vim je to predcasne ale stejne :/

marcy129
23. srp 2017

@tynka199665 ja ho mam take doma a cekam ms mam dostat za 4 dny tak take vaham, ale snad pockam :D

navratil1986
23. srp 2017

Holky nezoufejte jestli to má přijít přijde to 😃

tynka199665
23. srp 2017

@marcy129
no asi si pockej , ja jsem ted z toho akorat nanervy :/ :D 🙂.. zamrzi to no ale tak uvidíme 🙂

tynka07
23. srp 2017

@tynka199665 za prve to stale neznamena, ze tehz nejsi, dokud MS nedorazi, tak sance je, klidne mohla byt ovulka dyl a nebo ti ppmaleji stoupa Hcg, dalsi fakt je, ze nejlepsi je testovat den po tom, co ms nedorazi.
Ma rada je kupovat prouzkovy TT a ten kdyz ti to potvrdi, tak teprve zkusit pro zpresneni. Ja treba doma mam uz nejakej ten mesic clear blue digital a proste ho pouziju az mi snad nekdy vyjdou na obyc testu // .
Jinak nesmutni, kdyby se nezavedlo a vitej do klubu ;) dost se tu dozvis a klido muzes davat sve rady a tipy dalsim jednocarkovym ;)
Ale stale nezoufej ;)

tynka07
23. srp 2017

@kaitinka TT nejlepsi asi ani nevim. Myslim si, ze je lepsi pouzivat klasicke carkove (dost je vychvalovany od Mamatestu, ale sama beru kde co maji :D ). Doma mam par mesicu i Clear blue digital abto jen, az se mi jednou postesti a najdu na klasickem //, tak jako vzpominku, nebo i to ze ti to ukaze cca tyden zpozdeni, nvm ale pro tu prilezitost ho mam prpste doma :D

kaitinka
23. srp 2017

@tynka07 No uvidim co a jak bude, vaham jestli vubec ty moje "tehu priznaky" jsou opravdu diky tehu.. Je pravda, ze uz asi cca 5 dni nemam skoro zadnou chut k jidlu, mam o trosinku citlivejsi bradavky na dotek, zaludek jako na vode chvilkama az s nauzeou, coz jsem nikdy jako pred MS nemela, ale telo se s vekem meni. Tento tyden ocekavam kazdou chvilkou MS, tak uvidim jestli dorazi nebo ne

janajens
23. srp 2017

Ted dělaný

karolly
23. srp 2017

@janajens Dej si chvilku oddech, nebo se z toho zblázníš. Testuj třeba za dva dny znovu 🙂

janajens
23. srp 2017

Jj AZ zitra pozitri

slayc
23. srp 2017

@janajens no, ale jestli tohle bylo v limitu, tak to ryska rozhodně není 🙂 vypadá to nadějně, ale jo, z vlastní zkušenosti doporučuji netestovat každý den, já to dělala tři dny v kuse a málem mi šiblo, teď si dávám na pár dní pauzu a pak chci vidět dálnice :D ještě mám doma teda ten digitál, ale asi na něj nedojde 🙂

janajens
23. srp 2017

@slayc taky jsem koupila digi ano je to v limitu jelikoz ten rano byl. Slaby a pritel chcel slavil tak jsem si udelala test a rekla radsi pit nebudu

slayc
23. srp 2017

@janajens to je jasný, já to zjistila v pátek, v sobotu už sem to měla taky jasný a měla sem jet se švagrem na oslavu-grilovačku kamarádů, jenže to nikomu říkat nechci zatím, takže sem jela rychle do krámu, koupila nealka a jednu petku alkoholickýho, tu sem doma vylila a přelila do toho to nealko:D Kamufláž hadr:D

janapuma
23. srp 2017

Ahoj holky, tak i já se přidávám do party čekajících na // 😊 Ms ma sice dojit az příští týden v úterý ale zkusila jsem testovat už dnes. 😁 Byla to blbost, test byl samozřejmě negativní. Všem co už // našly přeji ať silí a posunou se do dalšího levelu, čekání na utz a tlukot srdíčka. ❤

janapuma
23. srp 2017

@janajens Jani to je den ode dne lepší. ❤✊

janajens
23. srp 2017

@janapuma dekuji snad rano Bude silnejsi

janapuma
23. srp 2017

@janajens určitě bude , věřím tomu 😊

janajens
23. srp 2017

@janapuma ja tentokrat taky