Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@hani1234 moc děkuji 😍a i tobě brzké //
@navratil1986 moc moc gratuluji 🙂 jeee, nas ale bude se stejnym terminem😍
Tak a já to tedy v noci dostala 😢
@danice7 Ahoj, vim, ze se to lehko rekne, ale vem to tak, ze ted to zase zkusite, a kdo vi🙂 však ono to vyjde🙂
@janajens ty kraso, ještě před MS, HUSTY🙂 fakt gratuluju 🙂 fakt super🙂)
ja si ho dneska rano taky dělala, neododala sem, a tim prestavam testovat az nez pujdu k lekari 🙂 to udelam jeden a tim koncim 🙂
@tynka07 budu ti moc moc drzet palce, at se konecne zadari, hlavne neztrácet hlavu🙂 nebudu rikat, jak na to nemas myslet a podobne, to nefunguje, ale ono se povede, neboj 🙂
@janajens Tak to je pecka, ted uz to urcite musi vyjit 🙂 Gratuluju (a zavidim :D )
@apple_tree dekuji moc citim ze ano drzim palecky at se ti taky zadari
Holky všem moc děkuji a gratuluji i ostatním kterým to vyšlo mám obrovskou radost ❤
Holky, tento měsíc je úspěšný 👏, všem vám držím palce ať je všechno v pořádku
@tynka07 neboj, sice jsem tu dva měsíce, ale praktick se snazime od května, to byla nejak tato diskuze založena..
Sama tady nebudeš. 🙂 ja tady budu taky 🙂 vždy když vidim ze se někomu zadařilo. Tak si říkám, ted jsem na radě ja ...
@tynka07 Sama nezustanes, ja jsem se koukala, ze jsem tu byla driv nez ty :D Jinak ja mam pred sebou ted ty dva nekonecne tydny cekani, peklo :D
Tak holky čekám na krev tak do půl hodiny vím výsledek 😉
@janajens gratuluji to jsme na tom hodně podobně 🙂 mě vyšel tento test stejně včera a papírové test taky není úplná dálnice. 🙂 a kdy jdete klékaři?

Holky moje budu čekat i na vás //😍😍😍😍