Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@karolly jo že ty si nebyla na krvi? Já tomu nerozumím teď vůbec... Ještě počkám teprve dva dny spoždění...
@tynka07 Depka? To jsme dvě, asi nějaký blbý "erekce" na slunci...jdu s kamarádkama na vínko, snad bude líp...
@navratil1986 Vůbec mi nebrali krev na HCG. Test jsem si tenkrát dělala 36DC, ten den na gyndě byl už vidět gestační váček no 🙂
Holky brala jsem teď měsíc Nosifol. Akorát je trochu dražší... Mohla bych přejít na Inofolic? :( Chlap mi příští týden odjede na měsíc...to bude zas čekání 😔
teda na pondělí 😒
@nadrinka klidne ta ovu mohla byt toho 21.podle teploty (i k pravidlu 3 po 6.)
Lepsi je asi zacit s OT.
Ja tento cyklus zacala poprve jak s G, tak s merenim BT. A abych nela jistotu ovulace, tak mam doma i OT. Az treti mesic pocitam s tim, ze uz bych to mohla zvladnout vysledovat z grafu atd. Zkoumam treba i hlen a cipek.
A hlen ti treba neco neprpzradi??
Holky byla jsem dnes za kamarádkou v porodnici a chovala si miminko. 😊 To byl krásný pocit. Tak doufám že tam na mě něco skočilo a já se nakazila. 😊
Caute baby...chvili jsem tu nebyla a tolik novinek...no krasa...jinak mam taky jednu...dneska sem našla ducha😍 ms měla dojit cca 22.8.-24.8. a ani bt neklasla a rano duch😝
Dneska to je 4 den
@janajens pěkná čárka 🙂. Kolikátý jsi DPO?
@ejmiiiinka1989 11dpo
@janapuma Jeee, taky bych nunala ❤❤❤ ale nejradsi to vlastni :D
@nadrinka tak uvidis, sexu neni nikdy dost :D tak proc na to nejit vickrat :D ... a jak jsem psala, jestli jsem to nezazdila nekde, co ten hlen?? Me napovida asi nejvic :D
@sallish no neke ... Tak snad 🙂 ... Nejakej plodnej mesic ten (cervenec??? :D )

@volfici asik ano ja byla mimo Kdy rekla ze je to ranne tehu