icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

janajens
24. srp 2017

@volfici asik ano ja byla mimo Kdy rekla ze je to ranne tehu

navratil1986
24. srp 2017

@karolly jo že ty si nebyla na krvi? Já tomu nerozumím teď vůbec... Ještě počkám teprve dva dny spoždění...

oveckaluky
24. srp 2017

@tynka07 Depka? To jsme dvě, asi nějaký blbý "erekce" na slunci...jdu s kamarádkama na vínko, snad bude líp...

ennyvux
24. srp 2017

@janajens Vypadá to super! Jen tak dál 🙂 kolik dní máš dpo smím se zeptat? 😘

janajens
24. srp 2017

@ennyvux ja mam 11dpo 5dni do. Ms

karolly
24. srp 2017

@navratil1986 Vůbec mi nebrali krev na HCG. Test jsem si tenkrát dělala 36DC, ten den na gyndě byl už vidět gestační váček no 🙂

ennyvux
24. srp 2017

Holky brala jsem teď měsíc Nosifol. Akorát je trochu dražší... Mohla bych přejít na Inofolic? :( Chlap mi příští týden odjede na měsíc...to bude zas čekání 😔

nadrinka
24. srp 2017

Holky prosím, tento měsíc jsem začala s Gynexem. Ovu test pozitivní v úterý, včera už jen duch... Dnes teplota už nahore, ale asi od 11 mě bolí čím dál víc podbřišek na levé straně je možné že ovulace probíhá až teď??? Ještě k tomu mi aplikace vyznačila ovu už na úterý...

nadrinka
24. srp 2017

teda na pondělí 😒

tynka07
24. srp 2017

@nadrinka klidne ta ovu mohla byt toho 21.podle teploty (i k pravidlu 3 po 6.)
Lepsi je asi zacit s OT.
Ja tento cyklus zacala poprve jak s G, tak s merenim BT. A abych nela jistotu ovulace, tak mam doma i OT. Az treti mesic pocitam s tim, ze uz bych to mohla zvladnout vysledovat z grafu atd. Zkoumam treba i hlen a cipek.

A hlen ti treba neco neprpzradi??

nadrinka
24. srp 2017

@tynka07 ovutest byl pozitivní v úterý právě...

nadrinka
24. srp 2017
tynka07
24. srp 2017

@nadrinka Jo takhle :/ hmm tak to si nejsem jista :D po pozitivnim OT nastava ovulace do dvou dnu. Nevim na jaky den ti to pripadlo :D

nadrinka
24. srp 2017

@tynka07 nikdy jsem takhle intenzivní bolest necítila... Úplně jako první den ms... No uvidíme za pár dnů... Jen si říkám, že na to skočíme i dnes, kdyby náhodou 😝

nadrinka
24. srp 2017
verusch
24. srp 2017

Proc nesily?:(

janapuma
24. srp 2017

Holky byla jsem dnes za kamarádkou v porodnici a chovala si miminko. 😊 To byl krásný pocit. Tak doufám že tam na mě něco skočilo a já se nakazila. 😊

janajens
24. srp 2017

@volfici spis 20mm no

sallish
24. srp 2017

Caute baby...chvili jsem tu nebyla a tolik novinek...no krasa...jinak mam taky jednu...dneska sem našla ducha😍 ms měla dojit cca 22.8.-24.8. a ani bt neklasla a rano duch😝

sallish
24. srp 2017

@verusch mě přijde že sílí😉 neboj každému roste hladina jinak... A jak často testujes?

verusch
24. srp 2017

Dneska to je 4 den

sallish
24. srp 2017

@verusch a testujes každý den? Pokud ano tak hcg roste cca každé 2 dny... zbytečně se nestresuj a zkus testovat obden😉

verusch
24. srp 2017

@sallish ja vim spis me leklo ze mi prijde ze dnesni posledni test zeslabnul

sallish
24. srp 2017

@verusch neboj mohl to být tím že si testovala v poledne...rano bývá moč koncentrovanější

verusch
24. srp 2017

@sallish no prave ze byl rano delany

ejmiiiinka1989
24. srp 2017

@janajens pěkná čárka 🙂. Kolikátý jsi DPO?

janajens
24. srp 2017
tynka07
24. srp 2017

@janapuma Jeee, taky bych nunala ❤❤❤ ale nejradsi to vlastni :D

@nadrinka tak uvidis, sexu neni nikdy dost :D tak proc na to nejit vickrat :D ... a jak jsem psala, jestli jsem to nezazdila nekde, co ten hlen?? Me napovida asi nejvic :D

@sallish no neke ... Tak snad 🙂 ... Nejakej plodnej mesic ten (cervenec??? :D )

tynka07
24. srp 2017

@nadrinka a jeste mi doslo, ze po pozitivnim OT k O dochazi az do 48.hod, takze te to dnes asi bolet muze :/

nadrinka
24. srp 2017

@tynka07 tak ten já vůbec nepozoruji.... Takže tohle je pro mě španělská vesnice. Ale čípek mám zkrácený hodně vzadu, mekkoucky s takovou jakoby špičkou hodně vystouplou....

Strana