Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@katerinaf27 to je mi moc lito, doufam, ze se ti to da co nejdriv fo kupy a co ty vis ;) kdy chcesbtreba delat testik?? Jinak Janca tady je dukazem, zr na to ty porad a taky se zavedlo :D ja se priklanim k nazoru,, co se stat ma, stane se,,. Drzim palecky a dej vedet ;)
@tynka07 Už je to dávno za mnou, přece jenom už je to skoro rok 🙂 Tělo už je dávno v pořádku 🙂 Cyklus šlape jak hodinky, až na ten jeden výkyv teď.. Právě s testíkem mám dilema, vůbec nevím kdy ho dělat, ale říkám si, že pokud příznaky budou trvat tak už asi další pátek třeba, kdy bych to jakoby na 33dc měla dostat 🙂 Janča? Napiš víc, nevím co se dělo 🙂
Holky vy me s tema druhyma tehu strasite...ja mam ,,naplanovano😂" ze musim otehotnet listopad/prosinec...nejpozdeji do dubna...kolem me holky na druhe cekaly i rok...pak vy tu pisete jak cekate.... Zacinam byt nervozni...nekradeji bych to zkusila hned..ale zase co kdyz to vyjde? Resime totiz bydleni...😞
Ah
@katerinaf27 jsem na tom podobně. Já přišla no malýho na konci v ledna ve 23+0. Po dočištění byl jeden cyklus ukázkových 26 a pak samé 35. Teď poslední byl 48. "Snažíme" se hned od druhého cyklu, na pánskou ochranu jsme nikdy nebyli takže jsme to nechali na přírodě. Od minulého cyklu jsem začla měřit BT a od tohoto bez fertiprononu. Tak jsem teda zvědavá, co bude
Ahoj holky ,
mně je už druhy tak zle , žaludek jak na vodě . Asi jsem něco špatného snedla , takhle zle už mi dlouuuuho nebylo .
Ale raději bych , kdyby to byl těhotenský příznak 😀🙈😁
@katerinaf27 Hele dle mne, pokud jsou to tehupriznaky, tak by mel byt toreticky pozitivni i test. Uz jen kvuli Toma, ze priznaky vyvolava hornon, po zahnizdeni vajicka tzn, ze ten hormon by nel vyjit i na tom testu laicky napsano :D
A Janca, myslim @janajens, ktera to z hlavy snad nevypustila a tes se tu pysni // 🙂 takze asi jen tou hlavou to taky nebude :D
@darkwitch ja na priznaky taky kaslu, tyhle dva mesice jsem mela snad vse co jde vcetne zpozdeni a vysokych BT, takze pro mne jen test a to max v den MS, na zbytek ehm pekne z vysoka :D
@opicaa to uz zalezi na tom, jak moc to chcete no :/ hold stehovani atd se da i v tehu (ja stehovala ve 4m), malovani a tak. Mate na to malo casu no :D a nebo se treba hned zavede 🙂
@hani1234 a co ty vis, treba to tehu je ;)
@lola88 tak ubidis, treba mrska neprijde ;)
@tynka07 No, na testování je podle mě ještě fakt brzo 🙂 Kdyžtak ten další pátek 🙂
je to Pravda ja se sledovat a teplota ovu testy pila kotryhel drmek zobala ale Jen 12dni sexik v plodne dny od ob den a po ovu jeste dva dny a od ledna se konecne zadarilo no ms sice za dva dny ma prijit ale test mluvila Jinak tak doufam ze se bublince u me Bude libit a zustane s Nami do konce docela me mrzi ze uz MI testovani konci je krasne objevit Ducha a koukat jak kazdy dnem sili drzim vam vse palecky
Mě se dnes tak zamotala hlava a o jsem seděla na zemi. 😁 Do toho neustále unavená. Ale to bude tim vedrem... Taky se nam to druhé nedaří. O první jsme se snažili dva měsíce a bylo hotovo. 😊 Kdoví čím to je ...
@tynka07 no kdyby slo jen o stehovani...to jsem v prvnim tehu zvladla v 7 mesici vsechno balit do krabic a pak to manzel nanosil do auta...balili jsme i skrine a vsechno mozne... Ale zaciname stavet..a ja chtela druhy mimi do noveho...bydlime u nasich a podminky nejsou zkratka takove jako byt ve svem....proto jsem chtela pockat..ale..
Ahoj všem, takže jsem to dnes dostala 😏 Bála jsem se, ze to bude napoprvé jako u první a sex 3x i v ovulacni dny a nic 😒 Je to asi tím, ze na to pořad myslim... takže si proste koupím znovu permanentku do fitka a proste to zkusim neřešit... 😎
@janapuma s tím sexíkem bych to zase nepřeháněla :D ... na jednu stranu ok, asi více možností , ale na tu druhou je lepší ob den, aby se dokázali spermíci pořádně namnožit a získali sílu ;)
@opicaa jo tydle vidle, to pak chápu. No a proč jen do dubna se musí povést?? Pak času může být více ne?? Uvidíš no, hold tady si asi nevybereš. Buď to a nebo ono :/
@hani1234 tak to nech chvíli být. Vím že zrovna v tomto období se soustředit na něco jiného asi nejde :/, ale ono nic neuteče. Moc držím palečky 🙂
@mimiveru to je mi líto. Snad se zavede napodruhé. Tohle znám, naše první byla též hned, tak jsem takhle brala i to druhé a ejhle. Zase jsem se o svém těle dozvěděla dost o velkých nesrovnalostech a teď na nich pracuji aby nám to pomohlo k vytouženému miminku <3 a to fitko není vůbec špatnej nápad. Taky bych moooc ráda chodila, jen nemám prostě čas :/
Takže děvčátka, abych to shrnula. Pod roce a půl snažení, mám ted 5.den zpoždění MS, a víte co ? Já si ani nedělala test....už jsem asi rezignovala. Počkám ještě tak týden a pak uvidíme...ale nemám ani chut testovat. Asi se bojím případného zklamání...mnoho sil všem snažilkám 🙂

@katerinaf27 ahoj, vítej a držím palce ať to brzo vyjde. Já jsem po jednom ZT, několika letech marného snažení, v červnu první pokus o IUI, nevyšlo, kvůli věku jsme šli rovnou do IVF. Teď jsem od úterý po embryotransferu, tento týden asi zkusím testovat, do kontrolních odběrů příští týden to asi nevydržím....