Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@kockakacka Tak hezky ohlídat a šup na to! :D Ať se povede
Holky taky se vám tak pomalu rozjíždí MS? Já jen nepatrně špiním. Mohlo by se to už rozjet ať to mám za sebou. 😒
@janapuma já dřív kupovala drahé pepino testy normálně v drogerii.. Ted už jen v lékárně, stojí tam tři v balení myslim 50kc...Ale holky tady objednávají i z netu, i z alika.. Ale na to jsem já líná čekat 😀
Tak jsem se dočetla že 1DC se počítá až pri krvácení a ja jen nepatrně špiním. A pokud začne krváceni odpoledne počítá se to jako nultý den a první začíná až následující. To je šílená věda. Pak se nemůžu divit že bude ovu později. 😁No jsem zvědavá co bude na OT. 😊
@mandarinka90 zkusím najít na Ali děkuji 😊 objednala jsem 7 ks za 99,- z Maxe
Holky, to je mi líto :/ ale prostě jak jsem jednou psala ... hvězdy zazáří v září a to budeme my ;)
Jinak jste se tu pěkně synchronizovaly :D
My jsme tento měsíc ovulku nějak prošvihly a po pravdě jsem i ráda :D dám si měsíc od počítání atd atd pauzu :D
@janapuma jee tak tam vyjdou o malinko levnější, tak příště skočím k maxovi, teď mám docela zasobicku 🙂
Holky včera mi skončila krátká menstruace(dva dny), dnes celý den mě pobolívá v podbřísku nevíte co by to mohlo být? 😕
@mandarinka90 já si je objednala přes internet a jen si to vyzvednu v lékárně 🙂
@janapuma Taky mam z maxe. Mam 3 baleni o jednane z netu, byla tam mensi sleva. Zasoba na cely pristi mesic :D.
Mam dotaz. Jak je to se sexem pred a behem ovulace? Nekde jsem cetla, ze i kdyz se to nebude hlidat a bude sex obden, tak se tak i tak trefis. Nekde zase, ze sex 3 dny pred ovu, pakne a pak behem ni a dny po ni, ale co kdyz nevim, kdy presne ovuluju...
Menstruace bude jeste trvat cca 2 dny. Temer tyden jsem cekala na mrchu,4 dny pred krvacenim jen spineni a pak se to rozjelo. A od toho spineni uz presne 8 dni
spim jen cca 5,5 hod. Kazdy mesic pri ms potize se spankem.
@nudusak Ja myslim, ze sexem obden nic nezkazis 🙂 Ono plodna jsi cca uz 4-5 dni pred ovulaci a den az dva po ovulaci, tak ono kdyz se aspon jednou trefite do techto dnu, tak sance je. Samozrejme lepsi to pojistit vickrat 🙂
@volfici i kdyz jsem pouzila bylinne kapsle na spani, rychle jsem usnula, ale kdyz jsem se po tech 5 az 6 hod vzbudila uz jsem nedokazala zabrat. Dneska jsem byla vzhuru od 5 hod, a to jsem usnula asi kolem pulnoci. Kdyz jsem byla tehotna od 7 m az do 39 tt jsem nespala. Do porodu jsem byla jak zombie. Jen jednou v tydnu jsem se vyspala a pak jsem zase noci probdela a tak porad dokola. Na tehotenstvi dost spatna vzpominka.
@apple_tree Ale zase ty spermie musi nejak dozrat, ne? 😀 Tenhle mesic, kdyz byla ovu, tak to bylo kazdy den - teda kdy ja a aplikace si myslime, ze byla ovu a nic. Tak jsem si rikala, jestli to nebyla chyba. Jestli jsme to nemeli delat obden 🙂
@inah91 no já se v tom FF bojím AJ. Vím, že jde asi jen o zvyk :D jsem si teď právě místo toho stáhla Ovuview a jedu na něm první cyklus. Taky mi to přijde docela dobrý.
Jinak k teplotám asi zase nic. Dneska 36,2 takže to zase kleslo. Jsem 17DC a doufala jsem, že Gynex mi pomůže ke kratšímu cyklu. A teď mám strach, že mám prostě anovulační cykly :( První měsíc G a nevím jak co u sebe hledat. Jindy jsem měla šílené bolesti do podbřišku a včera asi pět minut jen taková slabá tupá bolest a to bylo vše. Vůbec nevím co se u mne teď děje, nebo spíš neděje :(
@janapuma @nudusak ty testy jsou fajn, taky je používám.
@nudusak ten sex, co jsem kde četla já, tak je dobrý a důležitý hlavně před ovu. Jde o to, že cyklus kde se vyjíčko dostalo z folikulu, tak má na přežití 24 hodin. Jenže spermie se na místo určení dostanou až za 2-3 dny, takže sex v době ovu je vlastně k ničemu, páč spermie se už nemají k čemu dostat. Nejlepší je sex cca dva dny před ovu. K tomu jestli vše funguje jak má, tak by jsi měla mít plodný hlen (bílkový a tažný), který vlastně i ulehčí spermiím cestu a vyživuje je. Mají skvělý čas se tam dostat. A dobrý je sex ob den, už z toho důvodu, že když si dá chlap pauzu, tak těch spermií má více a hlavně má větší ,,dostřik,, . A jak i píšeš, tak vlastně v pochvě spermie dozrávají. Ty údaji v ovulaci a i po se zapisují, protože se tak taky někdy stane. Držím pěsti ;)
@aklin ou, to musí být dost nepříjemný :( a třeba nějaké čaje na uklidnění (meduňka, moc dobrá a pomáhala mi)
No holky...7 dní zpoždění.... ale stále jsem netestovala. V období ztráty blízkého člověka jsem měla zpoždění 15 dní, ale jak sama řekla doktorka, je to stres. Ale ted se ve stresu necítím. A na sobě nepociťuji žádné změny....nebo špinění, nic... takže zatím stále čekám... před měsícem mi byla zjištěna zvětšená štítná žláza, tak beru každý den letrox...možná že mi pohl, možná že kvůli tomu mám zpoždění...uvidíme...
@janajens ahojky, promiň že tě ještě vtahuju k nám zoufalkám :D ... ale potřebuju poradit, v jaké formě a jak si užívala drmek?? Teď sem o něm četla a jdu do thoho. Zjistila jsem, že mám asi anovulační cykly, takže se musím zkusit jakkoliv přírodně dát do kupy a koukala jsem že je dooost účinný. Mooc díky 🙂
@tynka07 ja ho pouzivala jako kotryhel do ovulace ale vybrala jsem Jen 12tablet dneska prvni den zpozdeni v pohode ja tu zustanu a budu koukat a gratulovat nastsavajicim ktery se to dale podari takze ja kotryhel drmek a femi baby vitaminy a manzel 3mesice denne dve tablety fertility man klidne se prej vzdy rada odpovim

Ahoj holky, tak ja mam cca 4-5dni do ovulace.