icon

Snažíme se otěhotnět

mari90
2. čer 2017

Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂

lucy0511
1. zář 2017

@tynka07 dnes sem 21DC a věřím už třetí cyklus, začala sem když začala pít inofolic a ten mi teď poslední dva cykly srovnal na 30 dní s tim že dva dny před špiním

tynka07
1. zář 2017

@karolly to se vubec nedivim. Ja tim ze jedu vetsinou na jednu smenu a i kdyz ne, tak vstavam +-30min, tak to tolik neresim 😆. Ale pokud ta moznost neni, naprosto chapu. A co jnak, jak na tom ted jsi??

tynka07
1. zář 2017

@lucy0511 ale tady to mas krasny 🙂 25.jestli vidim dobre, tak probehla ovu 🙂 ty pocinajici rymo 😂

Za to ja se ted bojim. Do 19.hodiny me bolel ppdbrisek jak blazen (dnes mam ovu) a uz neboli. My to urcite nestihneme 😱😨😰 ... Tak alespon vecer neoplodnovaci sexik :( a dalsi pokus cca 1.10. 😧

tynka07
1. zář 2017

@lucy0511 teeeda a podle toho staleho zvysovani teploty to vypada vazne nadejne 🍀🍀🍀🍀🍀🍀

lucy0511
1. zář 2017

@tynka07 ale já tu rýmu opravdu mám přítel dotáhl z práce nějaký moribundus a já od začátku roku poprvé chytla rýmu 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

chiara1990
1. zář 2017

Hezky večer.tak dnes mi je o dost lip.teda jen nálada je jak na houpačce a svedi a bolí me prsa a menší bolesti.ještě cca 8 dni a uvidíme ale nejraději bych už testovala :D jo hormony moje blby zase plaší a ta nechá přijde :D už to vidím az ložnici předělané na moji pracovnu tak se postesti :D

lucy0511
1. zář 2017

@tynka07 no sem asi 6 den od ovulace ale fakt nevím nějak se mi to nezdá

tynka07
1. zář 2017

@lucy0511 takhle :D ... Ale i tak to vypada dobra, jako tehu 🙂

tynka07
1. zář 2017

@chiara1990 tak predelavejte co nejdriv 😋 . 🍀🍀🍀 ppsilam, at neplasi jen hlava

lucy0511
1. zář 2017

@tynka07 no uvidíme začínám být dost pesimistická a radši ani žádný příznaky nehledám asi bych měla úplně všechno 😀😀😀

invidiamo
1. zář 2017

Holky... prosim zas o radu... mam 5dni do ocekavane menstruace a dnes jsem s testem uz nevydrzela... je hodne brzo, vim... ale na testu je videt slabounce ryska... je to mozne? Muze to byt znamka tehu?

chiara1990
1. zář 2017

@tynka07 jo kéž by to šlo budem muset předělat cely byt abych mela svůj kutloch na sítí a prostě celkové jen místnost sama pro sebe :D

tynka07
2. zář 2017

@lucy0511 chapu 😊😊 lepsi to, nez pak byt zase zklamana

@invidiamo ahojky ☺, urcite to je mozne ;) . Holkam tady casro vychazi TT 10DPO, nekomu i driv, takze urco. Drzim palecky at se zadarilo 🍀🍀🍀 . Nejlepsi je pak test udelat cca za 2-3 dny, kdy carka zesili, pak uz je obrovdka pravdepodobnost, ze se ppvedlo.
@chiara1990 no jasny, alw bude to hotovy a klasika, povede se 😂.
A muzte predelavat znovu 😂

karolly
2. zář 2017

@tynka07 Já jsem dneska nejspíš 4 DPO, takže čekám asi na další MS, si myslím... V zázrak už ani nevěřím 🙂
A ani nevím, kdy bych to měla dostat s mým cyklem....

tynka07
2. zář 2017

@karolly tak na to teď budeme čekat hezky spolu :D já dnes 1DPO :D . Kdy to mám dostat taky netuším, páč sem začala brát ten Gynex, tak čekám asi na zázrak. Tím že ovulka byla 21DC a luteální fáze, měla jsem 16dní což by bylo do 37DC :O ale doufám, že mi právě pomůže a budu mít třeba těch 12dní a už i tak to je 33DC . No nechám se překvapit.
Včera jsme měli krásný večer, dost jsme teda pili :D ale hodně jsme si i popovídali, sex parádní, jenže se stala taková nehoda, že při jeho vrcholu vyklouzl ven, takže takovej ten přímej ,,tlakovanej,, vstřik byl mimo :/ takže prostě tenhle měsíc vážně beru jen jako zkušební díky tomu G a prvnímu měření BT 🙂
Jo, taky jsem na zázraky nějak přestala věřit :D . Dějí se jen kolem mne ale u mne ne :D ... a na druhou stranu mám teď dost nervy, takže možná i to udělá své. Hold tento měsíc nám není očividně vůbec přáno :D

lucca23
2. zář 2017

Tak se hlásím s novými informacemi, první měsíc "snažení" nevyšel, včera MS a tím pádem i 1DC😈

chiara1990
2. zář 2017

@invidiamo ano možný to je...za par dni bych udělala znovu.ma se dělat raději az po vynechání jelikož takhle může odejit a vy budete nešťastná....mám cca 7 dni do MS a musím čekat raději.i když bych už testovala

krisatko
2. zář 2017

@lucy0511 já si taky přišla nemocná, když jsem byla na začátku tehu. Myslím si že je to tím že tělo soustředí všechnu energii na Mimi a obranyschopnost klesa

tynka07
2. zář 2017

@lucca23 to nevadi, hold by to bylo moc jednoduchy 😊 mimi si reklp, ze se necha dele ocekavat, o to chtenejsi bude 😂😂 ... tyhle hlody na mne hazela kolegyne z prace, jen predavam dal :D
@chiara1990 nejhorsi na svete to priserne cekani :/ :D

chiara1990
2. zář 2017

@tynka07 to jo a to mám doma obyc a ten digi a vim kdybych šla k dr at mi veme krev tak ze to udělá ale i tak náhodou by to bylo pozitivní a může to odejit s MS a bude po radosti

lucy0511
2. zář 2017

@krisatko no my sme teda s přítelem oba chytli nějakou virozu já teda naštěstí jen rýmu ale za to ji prožívám jak chlap 😅😅😅

lucca23
2. zář 2017

@tynka07 😂 tak hlavně abych nečekala půl roku 😅

tynka07
2. zář 2017

@chiara1990 přesně, tahle si člověk řekne, hold se nepovedlo a je to, než smutnit ješetě z toho, že jsi potratila(jestli se takhle brzy dá mluvit o potratu)
@lucy0511 a jéje, ty rýmičky :D tak se hezky spolu vyležte :D
@lucca23 njn, i to se může stát :/

tynka07
2. zář 2017

@lucy0511 to jsem zvědavá, jestli to bude ta rýma a nebo těhu. Máš krásně třífázovou křivku <3 tak držím palečky aby místo rýmy bylo mimííí 🙂

lucy0511
2. zář 2017

@tynka07 to já sem taky zvědavá jestli se zdařilo 🙂 🙂 🙂 🙂

janapuma
2. zář 2017

Holky druhý den měřím teplotu a zapisuju do fertility friend ale bojuju s tím, nemám tam tu základní vodorovnou čáru. Snad to zapisuju správně. Nevíte někdo jestli se to potom spraví samo?

nadrinka
2. zář 2017

@janapuma ta se ti ukáže až později, mám pocit, že až po ovulaci 😉

karolly
2. zář 2017

@tynka07 Jsem ráda, že je na tom někdo stejně 🙂 Já teda jestli ke všemu pozoruji od rána hustý bílý výtok, masáže to také tak?

kockakacka
2. zář 2017

Ach jo, tak tenhle mesic se asi snazime zbytecne. Čekala jsem, ze to bude stejne jako minule, ale ono asi ne :(

ajulamamula
2. zář 2017

@karolly ano mam vzdy pred ms a drzi se me i tyden po zpozdeni 😊

Strana