Snažíme se otěhotnět
Ahoj, tuto diskuzi zakladam pro nas, ktete se snazime aktualne o miminko. Je tu nekdo? 😀 Moc rada bych si zkratila cas aspon takto pri cekani na // 🙂
@lucy0511 ale tady to mas krasny 🙂 25.jestli vidim dobre, tak probehla ovu 🙂 ty pocinajici rymo 😂
Za to ja se ted bojim. Do 19.hodiny me bolel ppdbrisek jak blazen (dnes mam ovu) a uz neboli. My to urcite nestihneme 😱😨😰 ... Tak alespon vecer neoplodnovaci sexik :( a dalsi pokus cca 1.10. 😧
Hezky večer.tak dnes mi je o dost lip.teda jen nálada je jak na houpačce a svedi a bolí me prsa a menší bolesti.ještě cca 8 dni a uvidíme ale nejraději bych už testovala :D jo hormony moje blby zase plaší a ta nechá přijde :D už to vidím az ložnici předělané na moji pracovnu tak se postesti :D
@chiara1990 tak predelavejte co nejdriv 😋 . 🍀🍀🍀 ppsilam, at neplasi jen hlava
Holky... prosim zas o radu... mam 5dni do ocekavane menstruace a dnes jsem s testem uz nevydrzela... je hodne brzo, vim... ale na testu je videt slabounce ryska... je to mozne? Muze to byt znamka tehu?
@tynka07 jo kéž by to šlo budem muset předělat cely byt abych mela svůj kutloch na sítí a prostě celkové jen místnost sama pro sebe :D
@lucy0511 chapu 😊😊 lepsi to, nez pak byt zase zklamana
@invidiamo ahojky ☺, urcite to je mozne ;) . Holkam tady casro vychazi TT 10DPO, nekomu i driv, takze urco. Drzim palecky at se zadarilo 🍀🍀🍀 . Nejlepsi je pak test udelat cca za 2-3 dny, kdy carka zesili, pak uz je obrovdka pravdepodobnost, ze se ppvedlo.
@chiara1990 no jasny, alw bude to hotovy a klasika, povede se 😂.
A muzte predelavat znovu 😂
@karolly tak na to teď budeme čekat hezky spolu :D já dnes 1DPO :D . Kdy to mám dostat taky netuším, páč sem začala brát ten Gynex, tak čekám asi na zázrak. Tím že ovulka byla 21DC a luteální fáze, měla jsem 16dní což by bylo do 37DC :O ale doufám, že mi právě pomůže a budu mít třeba těch 12dní a už i tak to je 33DC . No nechám se překvapit.
Včera jsme měli krásný večer, dost jsme teda pili :D ale hodně jsme si i popovídali, sex parádní, jenže se stala taková nehoda, že při jeho vrcholu vyklouzl ven, takže takovej ten přímej ,,tlakovanej,, vstřik byl mimo :/ takže prostě tenhle měsíc vážně beru jen jako zkušební díky tomu G a prvnímu měření BT 🙂
Jo, taky jsem na zázraky nějak přestala věřit :D . Dějí se jen kolem mne ale u mne ne :D ... a na druhou stranu mám teď dost nervy, takže možná i to udělá své. Hold tento měsíc nám není očividně vůbec přáno :D
Tak se hlásím s novými informacemi, první měsíc "snažení" nevyšel, včera MS a tím pádem i 1DC😈
@invidiamo ano možný to je...za par dni bych udělala znovu.ma se dělat raději az po vynechání jelikož takhle může odejit a vy budete nešťastná....mám cca 7 dni do MS a musím čekat raději.i když bych už testovala
@lucca23 to nevadi, hold by to bylo moc jednoduchy 😊 mimi si reklp, ze se necha dele ocekavat, o to chtenejsi bude 😂😂 ... tyhle hlody na mne hazela kolegyne z prace, jen predavam dal :D
@chiara1990 nejhorsi na svete to priserne cekani :/ :D
@tynka07 to jo a to mám doma obyc a ten digi a vim kdybych šla k dr at mi veme krev tak ze to udělá ale i tak náhodou by to bylo pozitivní a může to odejit s MS a bude po radosti
@chiara1990 přesně, tahle si člověk řekne, hold se nepovedlo a je to, než smutnit ješetě z toho, že jsi potratila(jestli se takhle brzy dá mluvit o potratu)
@lucy0511 a jéje, ty rýmičky :D tak se hezky spolu vyležte :D
@lucca23 njn, i to se může stát :/
Holky druhý den měřím teplotu a zapisuju do fertility friend ale bojuju s tím, nemám tam tu základní vodorovnou čáru. Snad to zapisuju správně. Nevíte někdo jestli se to potom spraví samo?
@karolly ano mam vzdy pred ms a drzi se me i tyden po zpozdeni 😊

@tynka07 dnes sem 21DC a věřím už třetí cyklus, začala sem když začala pít inofolic a ten mi teď poslední dva cykly srovnal na 30 dní s tim že dva dny před špiním