Špatná dodací adresa pro zboží z C&A. Jak řešit?

fifinka2020
12. črc 2023

Holky, jsem blbá a dělala jsem zbytečně rychle objednávku online u C&A (poprvé) a nevšimla jsem si, že jsem se už u nich kdysi registrovala a zadala tam adresu, na které už nebydlíme. V podmínkách mají, že pokud je adresa špatně, nedá se s tím už nic dělat a zboží se jim vrátí. Nevíte, zda není nějak možnost zboží převzít? Výhoda je, že bydlíme kousek od staré adresy, takže pokud by šlo třeba v den doručení přesměrovat zboží na nějakou pobočku/poštu, mohla bych si to vyzvednout (netusim, ktery dpravce to bude vyrizovat)..Spíš se bojím toho, aby to nějaký dopravce nehodil do schránky (je větší na plotě) bez mého vědomí, to bych se zboží nedočkala. Neřešila jste některá něco podobného? Děkuji za zkušenosti, jsem poučená pro příště!

somalicats
12. črc 2023

@fifinka2020 Záleží na dopravci, většinou Ti přijde mail s tím, že zásilka byla přijata k přepravě a u většiny dopravců to jde v tu chvíli přesměrovat například na depo/výdejní místo.

fifinka2020
autor
12. črc 2023

@somalicats děkuji, až teď jsem dopatrala, že přepravu zajišťuje DHL, tak snad to půjde vykomunikovat (nemám s nimi zkusenosti)

somalicats
12. črc 2023

@fifinka2020 Jde to s nimi vykomunikovat, tihle neházejí do schránky, ale předávají proti podpisu. Chce to ale mít číslo zásilky, tak si pohlídej, až ten balíček bude CA odesílat, zda tam bude. Pokud ne, tak si ho od nich vyžádej.

somalicats
12. črc 2023

@fifinka2020 P.S. pokud jsi tam uvedla telefon a oni ho na balík taky napíšou, tak Ti stejně bude řidič volat. Pokud tam telefon nebude, tak je to trochu složitější, ale i tak se dá přes zákaznické centrum s číslem zásilky dopátrat. Mně takhle standardně posílají z Německa přes DHL odběrový materiál a ač jim tam telefon uvádím, tak ho tam nikdy na balík nenapíšou. Předposlední balík jsem hledala 2 dny, protože zrovna tahle laboratoř ani nepošle echo, že zásilka odešla, já nebyla doma a tím pádem to řidič nedoručil.

slecnami
12. črc 2023

Ahoj a nešlo by se nějak domluvit s těmi lidmi, co tam teď bydlí..?

nat
12. črc 2023

@fifinka2020 jde to z Nemecka DHL ale tady to prebira posta,bohuzel i kdyz uvadite telefon,tak ho nedavaji dopravci a ceska posta ani neposila avizo ,objednavam C&A opravdu casto takze vlastni zkusenost...Spise bych se zamerila pak na postu kam spada Vase adresa a tam hledala balik 🙂

fifinka2020
autor
13. črc 2023

@nat děkuji za osobní zkušenost, toho jsem se bála🙂. Budu doufat, že to nechají na té poště... nebo můžou to dát do schránky, aniž bych jim to podepsala?

fifinka2020
autor
13. črc 2023

@slecnami praeze ne... je to baracek a jsou tam cca 4 byty, střídají se tam dost podnájmu a bylo tam hodně cizinců a moc se s nimi domlouvat na ničem nešlo už tehdy

nat
14. črc 2023

@fifinka2020 nemuzou bohuzel ,chodi t v krabici ,i kdyz mate jednu vec,takze do schranky to nelze...

marimanta
14. črc 2023

@fifinka2020 tak pokud to přebere pošta, tak i tam jde zásilku přesměrovat nebo nechat uložit na poště. Pokud to tedy má sledovací číslo a pošlou ti info. Tady i v den doručení přijde zpráva s telefonem na řidiče.

fifinka2020
autor
14. črc 2023

@nat no my tam měli takovou obrů schránku, co jde lehce otevřít, takže mi tam postaci dávali zásilky "do vlastních rukou". Já bych byla radši, aby to tam nedali, protože to bych si nemohla vyzvednout... na poště by to bylo v pohodě

fifinka2020
autor
14. črc 2023

@marimanta teď psali, že ppl. Tak snad pošlou včas číslo a zkusím presmerovat do parcelshopu

nat
14. črc 2023

@fifinka2020 u nas davaji na postu,pokud nezastihnou doma a ze se mi to stalo nekolikrat 🙂 I se mne treba ptal dorucovatel,zda to nemuze nechat nekde u sousedu,ale to ja si nepreji,tak to hold vozi na postu 🙂