icon

Špatně ušité kalhotky. Běžná chyba střihu? Jak to máte vy?

ester_ka
27. srp 2021

Ahoj cérky, mám od čtyř různých výrobců spodní kalhotky a všechny mají ten dvojitý klínek mezi nohama posunutý moc dozadu, tzn. dvojitá látka nezachytí třeba výtok. Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela, ale teď si říkám, zda mám špatné tělesné proporce, nebo je to běžná chyba střihu kalhotek? Jak to máte vy?🙂) díky

barmil
27. srp 2021

@ester_ka tak to se mi nikdy nestalo, mam Lascana, M&S, Intimissimi, CK a všude ok.

ivya
27. srp 2021

Mě se to taky stává 🙈😉 Ono anatomicky to je dobře, ale přijde mi, že výrobci nepočítají s určitou mírou vzlínání 😅

rebe
27. srp 2021

Kdybych celý den stála, tak se to jakž takž trefí. Ale stačí si sednout a je to tak, jak píšeš, klínek je nanic.

emillyhk
27. srp 2021

@ester_ka Docela mi sedí kalhotky z H&M, ale to je spíš výjimka, taky mám pocit, že bych klínek snesla víc dopředu 🙈 A u některých, hlavně krajkových, se mi i stalo, že ten šev byl tak blbě, že to dost nepříjemně dráždilo na nejcitlivějším místě 😂

zuzekk
27. srp 2021

Já si myslím, že to mám špatným postojem = sklonem pánve. Ale koukám, že to je nás teda víc..

ester_ka
autor
28. srp 2021

@zuzekk s tou pánví je to zajímavý postřeh, ale myslím, že u mě je to kulatějším tvarem zadku😄

martulka88
28. srp 2021

@ester_ka Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela. Zadkem bych neřekla - sice nejsem modelka, ale zrovna zadek mám malý a taky mi klínek nesedí. A teď mi vnuklo nápad si je ušít, ač se tomu několik let bráním :D

ester_ka
autor
28. srp 2021

@martulka88 já bych nejraději napsala do nějaké firmy, ale nevím jak 😄

daasqua
28. srp 2021

Zvláštní, mně to sedí 😀 Nad takovými věcmi jsem teda nepřemýšlela 😀 A to mám různé střihy.

hanyzka11
28. srp 2021

@ester_ka Tak mně nesedí žádný klínek. Když si dávám intimku, tak víc jak půlku musím nalepit nad klínek 🙄 (stejně tak vložku). Přemýšlela jsem nad tím mockrát. A můj závěr byl, že mám venkovní design pipiny tak, že jsou případné tekutiny vedeny vzhůru od vchodu😁😁😁😁. A ono to nesedí i jiným?? To mě moc potěšilo (pardon) 🤣. Asi nejsem tak divná, jak jsem myslela 😇