icon

Spotřebiče z Lidlu, máte zkušenost?

sabor
6. dub 2012

Ahoj máte zkušenosti se spotřebiči z Lidlu? Značka silvercrest? parni hrnec

barcza
•
6. dub 2012

mám rychlovarnou konvici této značky už rok a půl. spokojenost

jaku
•
7. dub 2012

Máme žehličku, gril, toustovač, fén i kulmofén, pekárnu - se vším naprostá spokojenost a je to kvalita za dobrou cenu.

sabor
autor
•
10. dub 2012

děkuji chci si koupit parní hrnec.

aje22
•
19. dub 2012

už pred casem sem pátral co je to za znacku takze je to nemecká domaci znacka asi neco jako nase eta vcera byli na ct24 testy sklopných mixeru a výrobek teto znacky porazil výrobky zvučných znacek.

graziela
•
14. črc 2012

Ja som myslim pred casom pisala na toto forum same ody na parny hrniec z lidlu (zn. silver crest)...zial musim zmenit svoj nazor...parny hrniec sme si kupili pred 2 rokmi...1 cely rok som bola z neho uplne nadsena, az...kym sa nezacal kazit displej...najskor nebolo vidiet niektore cislice, tlacitka vobec nereagovali...tak sme ho reklamovali a do mesiaca nam prisiel novy...dufala som, ze tento uz bude urcite OK..avsak zmylila som sa...takmer presne po roku sa problem zopakoval, avsak nielenze nebolo vidiet niektore cislice, ale displej nefunguje vobec :(
Som z toho naozaj sklamana...pockame na vybavenie reklamacie a kupujeme novy, zrejme zb. Tefal vitamine plus... :(((

johnny008
•
Odpověď byla odstraněná
•
helenecka1
•
10. led 2015

Dobrý den,
já nakupuji v Lidlu dost často a až teď se mi stalo,že jsem zakoupila 2ks fénu a bohužel u jednoho fouká pouze studený vzduch.Jinak mám zkušenosti dobré,do 30dnů můžete vrátit zboží bez udání důvodů.Reklamace přijímají bez problémů.
Využívám tohoto příspěvku a ptám se,zda nemáte někdo doklad o koupi fénu SILVER CREST-oranžové barvy s několika nádstavci.Stačilo by mi,pokud někdo nevíte,kdy byl fén v prodeji-v akci a za kolik,moc by mi to pomohlo!Byl to asi 7 - 10měsíc.Děkuji za zpr.Hela

lorca
•
18. led 2015

mám mikrovlnku. Měli jsme nejdřív smůlu, museli jsme reklamovat. Ale dali nový kus a ta funguje OK. S reklamací v Lidlu není nikdy problém.

klarahrebicek
•
Autor odpověď smazal
•
bobrik1978
•
1. říj 2018

Dobrý den Pozor na vejce z Lidlu označené FR BEH 01 manželka kupovala minulí týden plato vajec , máme velké střevní potíže Petr Neubauer

janinna08
•
Odpověď byla odstraněná
•