icon

Sprej proti hmyzu a pavoukům. Máte tip?

alterna
25. bře 2009

Nemate tip na dobrej sprej proti hmyzu, hlavne pavoukům🙂? 😉

janulle22
25. bře 2009

no sprej jakejkoliv a zapalovac... nejlepsi proti pavoukum... 😀 😀

naty
25. bře 2009

biolit 😀 😉

kacka.va
25. bře 2009

pavouky vyhazuju ven, přijde mi škoda je zabíjet. 🙂

janulle22
25. bře 2009

kaci kdyz na ne dokazes chytnout tak ano...kdyz ne jina moznost mi nezbyva... 😀 ... jednou jsem sla na velkou do hospody pac u pritele na wc byl pavouk... 😀 😀

kacka.va
25. bře 2009

já je chytám třeba do utěrky, už v tom mám praxi 🙂, s pavoukama problém nemám, že bych se jich bála. 🙂

janulle22
25. bře 2009

ja mam uplne panickou hruzu... zacnu jecet a vylezu na neco a rvu dokud ho nekdo nezneskodni... 😅 😀

kacka.va
25. bře 2009

😀 já mám takovouhle hrůzu z medůz a podobných mořských sajrajtů 🙂

janulle22
25. bře 2009

tak s nema nejsi ve styku porad... 😀 ... ja se bojim ryb,hadu,pavouku...sem degen... 😅 😀

janulle22
25. bře 2009

jen nevim jak takovyho hada bo rybu bych uflambovala... 😅 😀 😀

kacka.va
25. bře 2009

🙂))

eleonora
25. bře 2009

Alterna, janulle sprej na pavouky jakykoliv, ale hlavne na nem musi byt napsano na lezouci hmyz 🙂 . Raid je ucinej akorat ze sem mela na litaci hmyz a vsechno chciplo co k nam vletelo, ale pavouci lezli dal 😒

peppapig
25. bře 2009

Fuj holky, ja mam taky z pavouku fobii a vlastne skoro ze vseho lezouciho hmyzu. Uplne mam husi kuzi!!!!!!!!! Na podzim je to tady nejhorsi, ikdyz uz je u nas jaro a venku jeste zima a pavouci zase zacinaji lezt do baraku, uz jsem 3 zabila. Raid ucinkoval jen na male pavouky a ten smrad z toho me prijde hrozne nezdravy.
Je jeste nejake reseni, nez sprej (pro ty co maji fobii jako ja)??

nobody
26. bře 2009

Moschino

suki
26. bře 2009

Není to parfém ? 😀 😀

nobody
26. bře 2009

možná ano, netuším 🙂

já mám pavouky rád vcelku
jsem měl jednoho na stropě včera .... a byla zima, tak jsem ho tam nechal ...
noo...teď už ho těžko najdu 😀

janulle22
26. bře 2009

eleonora- ja to nemyslela jako legraci, ja proste na pavouky pouzivam jakykoliv muj sprej a zapalovac a je to... nevim jak bych jinak sprejovala na pavouka a treba se netrefila a on mi zalezl za postel toz to by me vezli asi nohama napred... 😅

nobody
27. bře 2009

janulle .... no nej je to asi zkombinovat ... ale to už pak máš plamenomet 😀

janulle22
28. bře 2009

nobody- 😀 😀 ... njn... kdyz ja si nemuzu pomuct, ale tohle me naucil Hans... 😅 ... mu pavouky nedelaji problem, ale kvuli me to delal takhle jinak bych asi spala venku s Belinkou v boude... 😀 😀 😀

nobody
28. bře 2009

janulle ..máte pesana? teda fenku? (někdy těžko poznat😀 )

janulle22
28. bře 2009

jj nobody je to pejsek teda fenka Bella a je to šarplajnickej pasteveckej pes...krasna ale smrdi... 😀

a s kym jinym by jsem si v te boude spala...? 😀 😕