Stalking. Co dělat?

mimi1004
21. zář 2020

Holky, prosím o radu co dělat. Loni ještě v bývalém zaměstnání manžel vyhodil jednu ženskou. Asi po dvou měsících mi dotyčná napsala na fb, jak se milují a jak se ho nehodlá vzdát a bla bla bla. Manžel mi řekl, že je to magor a že s ní nikdy nic neměl. Věřím mu, protože dny, kdy mi psala, že s ní byl, byl se mnou doma. Já ji na fb blokla a byl klid. Až do dneška. Dneska nám stála u vrátek. A že chce mluvit s mým mužem a čeká na něj. Tak pro mě došel tchán, že neví, co je to zač. Já ji vyhodila a ona teda odešla. Ale fakt mám strach, co může takový magor napáchat dál. Co dělat? 😔

tulikiss
21. zář 2020

@mimi1004 tohle rozhodne nejde oznacit za stalking, takze s tim nejde nic delat nez ji poslat nekam. az kdyz by otravovala vic a delsi dobu tak se to da resit.

irmamala
21. zář 2020

@mimi1004 Tak tohle by si měl manžel vyřešit sám ne, obzvlášť pokud má čisté svědomí.

mimi1004
autor
21. zář 2020

@irmamala Nebyl doma, jinak by to řekl tchán jemu, že za ním někdo přišel.

irmamala
21. zář 2020

@mimi1004 Já nemyslím jen ten dnešek, ale obecně, že se divím, že si za ní nezajede a nevyřve jí, co si to dovoluje o něm šířit a ničit mu rodinu. To by můj manžel určitě udělal. Kamarádka řešila loni něco podobného, ale z toho vylezlo, že ta buchta s ním opravdu něco měla.

barmil
21. zář 2020

@irmamala taky si myslím, že kdyby spolu nic neměli, nechodila by až k nim domu. @mimi1004 to já bych toho využila, kdyz přišla a poptala se... Aspon bys věděla, na čem jsi

irmamala
21. zář 2020

@barmil Já jsem to nechtěla napsat tak narovinu 🙂 Ale neumím si představit, kdyby se to nám stalo, že by nad tím manžel mávnul rukou, kdyby v tom byl fakt nevinně. Na druhou stranu, pokud ta ženská má nějaké důkazy, jako společnou komunikaci, tak by jí asi hned vytasila.

crutela
22. zář 2020

No každopádně bych si s ni promluvila a chtela nějaký případný důkaz.
Rozhodne bych si to proklepla, nechápu, ze je muž tak v klidu 😂👍

ilema
23. zář 2020

@mimi1004 teď ten můj názor napíšu asi ne zrovna nejcitlivěji, ale manžel si vybral magora, jak jsi ji nazvala, při nejmenším na jednorázovou nevěru, velmi pravděpodobně. Ona doufala ve víc a ono nic. Milenky a milenci se musí hledat velmi pečlivě, právě proto aby jim v případě odmítnutí nehráblo v kuli a právě proto je věrnost mnohdy lepší volba. Jinak tohle není žádný stalking, ten jsem zažila já a to jsou desítky až stovky nevyžádaných hovorů, sms, zpráv přes whatsapp a různých podlostí typu na internetové seznamce založila dotyčná pacientka doktora Chocholouška falešný profil a uvedla na něm moje telefonní číslo apod. A tedy na závěr, jestli se pletu, tak se omlouvám, ale tohle jsem sama a nejenom já zažila a ono důvěřuj, ale prověřuj, má své opodstatnění.