icon

Stalo se vám něco nevysvětlitelného mezi nebem a zemí?

8. črc 2023

Věříte na "něco" mezi nebem a zemí? Stalo se vám něco, co se vymyká logickému myšlení? ....

klokanka31
8. črc 2023

Mě se toho stalo dost...už jsem si na to nějak zvykla...

ele_nka
8. črc 2023

Ano, hlavně je super mít vnímavé děti, to se jeden otrká. 😃

zekrt
8. črc 2023

Ano

levandule_k
8. črc 2023

Ano, nemám problém s různými ezo přístupy. Jinak tohle je sice starší diskuze, ale je tam dost příběhů.
https://www.modrykonik.cz/forum/volne-diskuze/ducharske-pribehy-mate-nektera-nevysvetlitelny-zazitek/

pampeliska1313
8. črc 2023

Jasný!)

cilkat
8. črc 2023

To, že se něco vymyká logickému chápání, může být i tím, že se na věc nedokážeme dívat z úhlu, kde je a příčina viditelná ... a o hledání těhle úhlů je většina esoterických učení O🙂

konidana
9. črc 2023

Par takovych okamziku jsem mela. Kdy jsem neco podvedomne predvidala/věděla hned v tom okamziku, kdy se neco stalo zejmena s detmi. Utkvela mi příhoda z lesa, kdy decka zustali s manzelem a ja se sla projit po okoli, a chvili jsem odpocivala lezic v trave. Premlouvala jsem sama sebe, zda se zvedat a jit zpet, nebo jeste chvili uzivat pohodu. A najednou jsem uz nelezela, ale stala. Vubec nevim jak a v jakem mziku se to stalo. Pak jsem uslysela ticho. No a po navratu k ostatnim jsem zjistila, ze se synek sekl do nohy macetou.

1772
9. črc 2023

.