icon

Stres na mateřské - máte? Jak ho zvládáte?

astra11
8. srp 2016

Ahoj všem, jak zvládáte mateřskou po stránce nálad, stresů a případně zdravotních problémů?
Mám hodně náročného dvouletého synka - hyperdítě, zlobí často a já mu nestačím a často se bojím když mu musím zabrańovat v tom, aby si něco neudělal, aby něco nerozbil, aby neplácal svou sestru a udržet ho v nějaké aspoň chvíli trvající činnosti je nad síly. Často si nemůžu ani najíst v klidu ani kolikrát jít na velkou.....už musím zase zasahovat ........řešila jsem to před nějakou dobou ohradou, jenomže tam se počůral a tak řval, že mi to bylo hrozně nepříjemný.....musím si dávat pozor, abych ho udržela v disciplíně tak aby se z něj nestal vyděrač a já abych netancovala jak on píská to fakt nebudu dělat. Ale celkově mám dojem, že ten stres a následné úzkostné stavy mě dávají zabrat - tlaky v hlavě, dřevěné nohy, malá energie a taková vyčerpanost jakou jsem ještě neměla. Ast

Strana
z2
nelcaj
5. srp 2019

Taky jsem si svýho času říkala, že jsem už zralá na lexaurin. Potom mi v lékárně doporučili Persen a fakt pomáhá na stres a podrážděnost.

beatkaluka
6. srp 2019

Zkusím se po něm u nás poptat. Děkuji

herbinaaa
2. črc 2020

na tohle je moc dobre magnesium. Osobně když jsem ve stresu, mám bolesti bříška, takže pak beru i probiotika. POmáhá mi to

Strana
z2