icon

Studium s mimčem na ČZU (Česká zemědělská uni.) - dá se?

marketanovakova14
10. led 2017

Ahoj, najde se tady nějaká maminka nebo nastávající maminka, která studovala na ČZU a poradila by mi, jestli se to dá i s mimčem? Díky za každý komentář ;)

jitulka89
10. led 2017

Ahoj já sice maminka ani nastávající nejsem, ale máme ve třídě hodně maminek i nastávající 🙂 ono záleží jestli máš na mysli denní nebo kombinované studium?

marketanovakova14
autor
10. led 2017

Díky moc za odpověď ;) Chtěla bych jít na PEF na obor Provoz a ekonomika a právě zvažuji, jestli je možné stíhat i denní studium? Nevíš? Bojím se, že na kombinovaném bych si nenašla ten čas doma na samostudium.

jitulka89
10. led 2017

tyjo tak denní to nevim, já jsem na kombinovaném a tam nám vycházejí maximálně vstříc, ono i když máš denní studium tak se stejně doma učit musíš tak jako tak

magde
10. led 2017

Ahoj, já sice studuje v Ostravě na pajdáku, ale mám denní studium a když je hlídání, dá se to v pohodě zvládnout 🙂

disfraz
10. led 2017

@marketanovakova14 Ahoj, studiji na Univerzitě obrany v Brně, ale mám kombinované studium. Pro uvedení do mé situace, jsem z Olomouce, do Brna dojíždím, letos již čtvrtým rokem, mám za sebou státnice a pokračuji v NMgr, otěhotněla jsem na konci prváku. S novorozencem to byl mazec, nemám žádnou hlídací babičku. Takže fakt síla. Každopádně malý začal chodit do jesliček (ještě neměl rok), předtím si bral manžel dovolenou na mé studijní týdny (máme 3 týdny za semestr). Záleží jestli máš hlídání, jak jste na tom finančně (to není rejpanec, prostě to hodně věcí určí). Kdybys chtěla, klidně napiš SZ 🙂

jancaand
10. led 2017

Ahoj, prošla jsem si PEF na ČZU bakaláře denní studium a magisterské studium kombinovaně. Maminou jsem sice v době studia nebyla, ale určitě doporučuji jít na kombinované. Několik mamin na kombinovaném bylo a zvládaly. Denní studium zabere dost času - přeci jenom povinnost docházet na všechna cvičení, některé přednášky se taky kontrolovala účast. Přeci jenom na kombinovaném jsme chodil cca 1x za měsíc pátek až neděle. Záleží taky jakou máš možnost hlídání..