Tampón nebo vložka, co používáte?
Holky používáte vložky nebo tampóny a proč?Malá statistika...

•
28. kvě 2007tohle bude zase brutus hádka..mezi tampařkama a vložkařkama :-N :-N :-N ..ale jinak já jedu tampony..a možná v budoucnu kalíšek 😉
0
Ja taky patrim mezi zavile tamponarky 😉 Ale na pristi MS uz jedu s kalichem.
K tomu nazoru lekaru na kalisek- cetla jsem ho v nejakym zenskym casopise - MUDR. O. Bauer ho vyslovne nedoporucuje. Telo se neocisti, krev se zadrzuje. Jedine, co je pri menstruaci sprave, jsou tampony o.b.!!! Prosim, vsimnete si inicialu toho lekare 😃 Nechapu, jak to mohly zaradit do poradny, kdyz je to reklama! Nebo nahoda =-)
K tomu nazoru lekaru na kalisek- cetla jsem ho v nejakym zenskym casopise - MUDR. O. Bauer ho vyslovne nedoporucuje. Telo se neocisti, krev se zadrzuje. Jedine, co je pri menstruaci sprave, jsou tampony o.b.!!! Prosim, vsimnete si inicialu toho lekare 😃 Nechapu, jak to mohly zaradit do poradny, kdyz je to reklama! Nebo nahoda =-)
Momentálně nic 🙂
Ale vložku jsem nepoužila snad 12 let. Ještě si vzpomínám, jak mi mamka při první MS nabídla své Lidie a jak mi začínala vpředu na pupku a končila vzdadu na zádech :-p (bylo mi 12) .
Takže jsem jasně za tampóny, problémy jsem s nimi nikdy neměla. Spodek mám v pořádku a otěhotněla jsem hned. Záněty jen z koupání v bazénu, ale to s tampóny nesouvisí.
Po porodu mi nic jiného nezbude, než je použít, ale myslím, že to budu řešit mnohem závažnější, důležitější a taky příjemnější věci, než že mám vložku mezi nohama... 🙂
Ale vložku jsem nepoužila snad 12 let. Ještě si vzpomínám, jak mi mamka při první MS nabídla své Lidie a jak mi začínala vpředu na pupku a končila vzdadu na zádech :-p (bylo mi 12) .
Takže jsem jasně za tampóny, problémy jsem s nimi nikdy neměla. Spodek mám v pořádku a otěhotněla jsem hned. Záněty jen z koupání v bazénu, ale to s tampóny nesouvisí.
Po porodu mi nic jiného nezbude, než je použít, ale myslím, že to budu řešit mnohem závažnější, důležitější a taky příjemnější věci, než že mám vložku mezi nohama... 🙂
Ahoj holčiny,
já jsem taky raději pro tampóny. Před těhotenstvím bych si vložku nevzala ani náhodou, maximálně tak slipovou. A teď po porodu už mi to teda nepřipadne tak strašný. Během měsíce, kdy jsem chodila dole vycpaná, když mi odcházely očistky, jsem si na ně zase tak nějak zvykla. Dokonce, když jsem dostala po porodu první menstruaci, tak mi přišlo zavádění tamponu takový nepřirozený. Ale teď už je to zase OK a každý měsíc vesele tamponuju. 😃 😃 😃
já jsem taky raději pro tampóny. Před těhotenstvím bych si vložku nevzala ani náhodou, maximálně tak slipovou. A teď po porodu už mi to teda nepřipadne tak strašný. Během měsíce, kdy jsem chodila dole vycpaná, když mi odcházely očistky, jsem si na ně zase tak nějak zvykla. Dokonce, když jsem dostala po porodu první menstruaci, tak mi přišlo zavádění tamponu takový nepřirozený. Ale teď už je to zase OK a každý měsíc vesele tamponuju. 😃 😃 😃
já tedy používám vložky
nějak jsem si na ně zvykla za ty léta co mám menstruaci
ale ty vložky co používaly naše mámy ta vatofky v šíťce prostě hrůza :-S :-S
já mám štěstí,že mám pokaždé slabou menstuaci takže pohoda a našla jsem si jednu značku co vyrábí slabý vložky,že ani nevím,že je mám
a tampony jedině k moři
o kalíšku jsem moc neslyšela,ale asi zkoušet ani nebudu,ale přečtu si o něm pa
nějak jsem si na ně zvykla za ty léta co mám menstruaci
ale ty vložky co používaly naše mámy ta vatofky v šíťce prostě hrůza :-S :-S
já mám štěstí,že mám pokaždé slabou menstuaci takže pohoda a našla jsem si jednu značku co vyrábí slabý vložky,že ani nevím,že je mám
a tampony jedině k moři
o kalíšku jsem moc neslyšela,ale asi zkoušet ani nebudu,ale přečtu si o něm pa
Já mám taky zkušenosti s vložkama tlustýma, bez křidélek, jen s lepicím páskem (asi Lydie), které se přetáčely, protékaly a byly fuj a na psychiku nářez. Až ke konci základky jsem zainvestovala do moderních tenkých s křidélkama a hned to bylo jiné kafe. Na střední jsem vyzkoušela první tampon a jakmile se výroba rozjela (Tampax apod) měla jsem jen je a bylo to super. V poslední době to střídám, ven tampon (mám ráda kotex), na doma tenkou křidélkovou vložku, při slabší menstruaci i na noc. Takže zlatá střední cesta. O kalíšku jsem slyšela i četla, ale zatím o něm neuvažuju.
Já jela ve vložkách ... tampony jen do bazénu nebo k moři 😉
Uvidíme jak po porodu ... 😉
Uvidíme jak po porodu ... 😉
Začni psát odpověď...

Odešli