icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
23. led 2017

@brambora28 Jj, ten Kontryhel je jasny, ale pak jsou i dalsi...tuším malinik, hluchavka, atd..ale nejsem moc znalec bylinek ;)

Ja ted začala s tim Kontryhelem a doufam, ze mi pomůže s růstem děložní sliznice...

Kdy te čeká kontrola? V utery nebo v utery budes volat a objednávat se?

brambora28
23. led 2017

@llenka_li No volala jsem v pátek, páč minulej týden tam doktor nebyl, a řekla mi, že tento týden je plno, že možná až v pátek.. tak jsem jí popsala situaci, a řekla, ať zavolám v úterý ráno, že mě tam zkusí někam nacpat.. tak snad mě někam nacpe zítra :D

jade85
23. led 2017

@brambora28 pokud uz premyslis, kdy bude sex, tak se urcite telo uzdravuje jak ma 🙂

jade85
24. led 2017

Ahoj kocky, tak ja dneska zacala 13. tyden a v 17:00 mame prvni screening. Prosim, drzte palecky, at je vsechno v poradku. Pak dam vedet.

petuliee
24. led 2017

@jade85 tfuj tfuj budu jak na trní

jade85
24. led 2017

@petuliee Dekuju. Verim, ze to bude v poradku. Ty uz ho mas za sebou? Nebo kdy jdes? 🙂

petuliee
24. led 2017

@jade85 ve čtvrtek dopoledne....taky věrím že bude vse ok 🙂

brambora28
24. led 2017

Ahoj holky, jsem po kontrole. Doktor říkal, že vše vypadá ok, že se děloha hezky stáhla.. Z jeho vyjádření jsem měla pocit, že souhlasil s rozhodnutím paní doktorky v nemocnici, že není potřeba kyretáž, takže jsem ráda.. Akorát tedy říkal, že počkat do první MS a pak 1-2 měsíce počkat.. Zatímco všude čtu, že v tom případě, že jde o samovolný potrat a tělo vše vyloučí samo, a co mi řekla i dr. v nemocnici, že se může začít se snažením hned po první MS.. Tak nevím.. Jinak stále docela dost krvácím (je to teda určitě míň), 2-3 vložky, na wc krev ve vodě.. Tak doufám, že se to bude mírnit a nebude někde problém..

simi1510
24. led 2017

@brambora28 tělo se dává stejně dohromady a dočišťuje se. Pak bude zase připravené komplet na nové těhu 😉

To snažení uvidíš sama, jak se budeš cítit. Všude se píše všechno možné, rozdílné... Stejně jako že se daří nejvícc hned po revizi, že je to jako pohnojené... a já 4. cyklus a nevypadá to na zadaření zatím ani v tomto cyklu...

Držím palce, ať je dobře!

katka9184
24. led 2017

Ahoj děvčata,
tak jsem nějaká zmatená, ovulku jsem měla mít 17.1. bolelo mě v bocích, hlava...myslela jsem, že ovulka se dostavila....jenže...včera se dostavil ovulační hlen, udělala jsem si ovulační test a negativní, dneska jsem si ho udělala znova a už je pozitivní...ale o 7 dní déle než měla ovulace být?
Bolí mě hodně na pravé straně a mám citlivé bradavky...tak já nevím :/

deli_lah
24. led 2017

@katka9184 a měla jsi předtím ovu test pozitivní? třeba je to teď těhu 🙂

katka9184
24. led 2017

No já si ho předtím nedělala, myslela jsem, že to ovulka je...ale asi ne, nebo já nevím...
Já si včera dělala jak ovulační test, ten byl jedna čárka a duch a dneska jsou tam dvě čárky a dělala jsem si včera zároveň těhotenský test a ten byl negatvní...že by se mohlo něco změnit za noc?

jade85
26. led 2017

ahoj holky, zkusim trochu obnovit diskuzi tady, doufam, ze jste se vsechny nepresunuly na FB, ktery ja ted aktualne psychicky nezvladam. Screening vysel spatne, nalez se potvrdil z odberu choriovych klku, takze pro me tohle tehotestvi bohuzel konci, miminko by s tolika chormozomalnimi vadami pry stejne uz dlouho nezilo. Dozvedela jsem se to pred par hodinami, moji prioritou je ted mit za sebou co nejrychleji potrat no a pak se zase zaradim mezi snazilky. Prognozu mame dobrou, podle genetiky jsme oba zdravi, proste to byla jen obrovska nahoda a smula, ktera uz se nebude opakovat.

simi1510
26. led 2017

@jade85 to mě moc mrzí ☹ 😢 To je hrozný... nejdřív čekání kdy se povede, když se povede, tak aby to tam bylo a v pořádku, když je, tak zase toto ☹ Držím moc palce, ať to zvládneš a ať jsi v pořádku!

jade85
26. led 2017

@simi1510 nam se nastesti povedlo otehotnet hned, neumim si predstavat, jak by mi bylo, kdyby se tohle stalo treba po roce snazeni, uz takhle je to dost strasny.

simi1510
26. led 2017

@jade85 je jedno na kolikátý pokus, pokaždé by to člověka zasáhlo ☹ Hlavně abys byla v pořádku a za chvíli se vám to podaří doma znovu!

katmir
26. led 2017

@jade85
To me moc mrzi.😢
Drzte se.
Preju mnoho sil.

carries
26. led 2017

@jade85 moc mě to mrzí ☹ Drž se!!!

gry
26. led 2017

@jade85 Drž se. Tak jsem holt ,,radila" blbě ☹ Další bude určitě v pořádku. Řekli ti na základě čeho (co může zapříčinit) takové vysledky?

jade85
26. led 2017

@gry nemohl to nikdo vedet, radila jsi mi dobre, pri cekani na vysledek jsem byla aspon trochu v klidu. Na ultrazvuku videla doktorkra vadu na srdicku, plus se ji miminko zdalo male. Z krve mi vysla extremne nizka hodnota PAPP-A. Z klku pak nasli spatny pocet vsech chromozomu. Pricina je pry proste nahoda. Jedna spatna spermie od jinak zdravyho chlapa se spojila s jednim mym zrovna spatnym vajickem. Neneseme ani jeden zadnou genetickou vadu, ani jsem to nemohla ovlivnit zadnym vnejsim vlivem behem tehotenstvi, proste se ty chromozomy spatne poskladaly. Takze uz by se to nemelo opakovat. Vic mi to vysvetlej osobne zitra na genetice, ale zatim jsem se dozvedela tohle.

gry
26. led 2017

@jade85 No, nechtela bych to zazit. Ale aspon uklidnujici informace je,ze to byla veeeelka nahoda a priste uz to snad ani nebude mozny. Uvidis.

petuliee
26. led 2017

@jade85 jekda tak mam nizkej papp a 😞 ale jinak vse v poho tak doufan ze n ko bude taky vse dobre

jade85
26. led 2017

@petuliee prosimte klid, ja ho mam extremne nizkej 1,114, z laboratore to poslali se trema vykricnikama 🙂 a stejne se to vyhodnocuje v kombinaci s tim, co vidi doktor na ultrazvuku, samo o sobe to nic neznamena.

@gry nepreju to nikomu. za me nehorsi dva dny v mym zivote. ale verim, ze ted uz to bude jen lepsi a jsem rada, ze na to prisli takhle relativne brzo.

petuliee
26. led 2017

@jade85 koukala sem ze toto samo o sobe nic tak snas nta celej utz i srdicko v poho ale pry to muze znacit potrat tak lezim 😂

brambora28
26. led 2017

@jade85 Moc mě to mrzí ☹ Ale jak říkáš, pokud jste oba zdraví, tak tohle byla opravdu výjimka. A jak já brala svůj potrat, tak to tak prostě mělo být, a to dokonalé miminko teprve přijde. Já tím, že to u mě bylo dřív, tak jsem ani UTZ neviděla, o to jsem to měla jednodušší. Každopádně je skvělé že technika je tak vepředu a tyto věci se dají zjistit tak brzy a je třeba až nějaké těžké postižení po porodu.
Posílám silu, drž se 🙂

markethy235
26. led 2017

@jade85 achjo, strasne mi to mrzi 😞 drz se, bude lepe.

jade85
26. led 2017

@brambora28 jo, je dobre, ze se na to prislo uz ted, ve 20. tydnu treba by to bylo mnohem horsi. Ale jsem trochu zmatena, jaktoze moje telo samo tak velkou vadu nepoznalo a nepotratila jsem spontanne. Nebo jaktoze tehotenstvi nezamlklo. Nejak se nedokazu smirit s tim, ze mam v sobe zivy plod, ktery sice pomaleji, nez by mel, ale porad roste. Vim, ze s takovou vadou je to jen otazka casu, nez umre, ale presto...No nic, zitra rano chci hned zavolat do nemocnice a objednat se, snad me vezmou co nejdriv, teprve az kdyz bude pryc, budu se z toho moct teprve zacit dostavat. Ted jsem v takove fazi, kdy pominul nejvetsi sok, poradne jsem si pobrecela a jsem celkem klidna, ale vim, ze okolo toho potratu to jeste bude strasny ☹

jade85
26. led 2017

Jinak holky moc vam vsem dekuju za podporu, doufam, ze vas tim moc nedesim, ale proste potrebuju tenhle pribeh nekde vylejt a jde mi to lip mezi vama, ktery "neznam" a doufam, ze brzo budu moct napsat neco pozitivniho 🙂

monib66
26. led 2017

@jade85 moc mě to mrzí ☹ Snad budeš mít brzy vše za sebou a za pár týdnů nové snažení. Příště už bude určitě vše v pořádku. Posílám mnoho sil,ať vše zvládneš. Drž se

brambora28
27. led 2017

@jade85 Jde o to, že ta vada může být něčeho, co se prostě vyvíjí později.. Je to těžké, já vím.. a jak říkáš, až budeš mít po zákroku, bude to sice hrozné, ale bude se ti s tím smiřovat určitě líp.. je to blbé přirovnání, ale je to prostě jako když umře člověk.. po pohřbu se blízcí taky tak nějak uklidní, protože se s tím zemřelým nadobro rozloučí.. dej vědět, jak jsi dopadla v nemocnici 🙂 já už teď myslím na to, kdy se začneme snažit, a upřímně se na to fakt těším.. to tě taky brzy čeká 🙂

Strana