Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@rulfici4 Ahoj, těhotenství to být může, ale taky nemusí - dost možná to můžou být příznaky přicházející MS nebo těch hormonů, co bereš.. Počkej do termínu, a kdyby jsi to nedostala, zkus test.. Držím palce, aby MS už nepřišla 😉
Jinak mě napadla ještě jedna věc, snažíte se 3 roky, přítel jak píšeš má dost možná vlivem léků sníženou plodnost, a tvoje doktorka to celou dobu neřeší a čeká ještě dalšího čtvrt roku? Běžně se toto řeší třeba po roce.. Někdo i po půl roce, někdo po roce a půl.. Ale tři roky mi už přijde hodně teda...
@brambora28 mela jsem jinou dr která to netěšila to změnila jsem dr a nasadila po par měsících hormony.pokud ty nezaberou čeká další vyšetření atd atd přítele bude posílat revmatolog
@rulfici4 Ahaa, tak to jo, to byl dobrý krok 🙂 Tak přeji hodně štěstí, určitě dej pak vědět 😉
@jade85 tak to chápu, jasne, ze pokud by se samo tělo vycistilo, bylo by to po fyzické stránce super. Na druhou stranu přesně jak píšeš, po te psychické, je mi te fakt líto. Strašně ti přeju, aby uz to bylo za tebou a mohla jsi jit domu. Uvidíš, ze doma bude zase dobre. Co přítel/ manžel, jak to přijal on? A zatim necitis stahy? Jsi v dobrých rukou ☺️
@rulfici4 me hlavní příznaky tehu (toho posledního) byly únava, strašna citlivost na vůně a a husty bily výtok, podle toho co píšeš by to signalizovalo 100% tehu, ovšem my všechny tady to mame za sebou a jsme schopné si vsugerovat veškeré příznaky tehu..😄 takze jestli vis, kdy byla ovu nebo kdy mohlo dojít k početí a je to alespon 10dnu, můžeš si klidne běžet pro test. Ve většině případu je tehu od 10dne po oplodnění již vidět na tt..;) Držím palce a dej vedet 🙂
@llenka_li já už jsem tak nějak rezignovala, ze ted uz si to ani nepripoustim, co se vlastně děje. Teď jsem dostala druhou tabletku, bolí mě břicho, stahy bych tomu asi úplně neřekla a začala jsem trochu krvácet. Tak snad už bude brzo po všem. Pro mě asi proste miminko zmizelo ve chvíli, kdy mi oznámili, ze se potvrdila ta triploidie, teď už to beru jen jako lékařskou věc, která se musí vyřešit. Muž je samozřejmě smutnej, byl to pro nás oba šok, teď se snaží mě nějak podpořit a sebe spis odreagovat v práci a tak...
Ach jo ženy, co je to za rok ☹ Jsem si říkala, že tento roku bude lepší.
@jade85 drž se. Má já vyvolávaný potrat za sebou v srpnu 2016, je to bolestivá údálost, ale bude líp, uvidíš...
U nás dneska u jednoho z dvojčátek zase potvrdili vrozenou vývojovou vadu, která je neslučitelná s životem ☹
@carries to neeeee 😢 vvv neslučitelná se životem - to by nikdy nikdo neměl už slyšet. Sama to ted uz bohuzel vim nejlip.
Proc se kurva tolika lidem deje takovy zlo :( snad zacnu verit na chemtrails nebo co....
@medulinek asi mas pravdu...jako porad tu touhu po miminku mam, ale ted mam i obrovskej strach, kdyz vim, co se muze stat :(
Druhá holčička má obě ledviny polycystické, jak měl Jonášek v předcházejícím těhu. V příštích 14 dnech nás čeká ještě magnetická rezonance a 2. screening. A taky těžké rozhodnutí jak v těhu pokračovat dál. Prioritou je samozřejmě, aby se zdravá holčička dobře vyvíjela a byla co nejméně ohrožena.
Takže máme dvě možnosti buď selektivní fetocida (usmrcení) nemocného plodu nebo, že si necháme obě mimča a budem věřit, že v bříšku vydrží co nejdéle, aby zdravé mimčo mělo co nejlepší podmínky. Obě varianty mají svá rizika.
Doufala jsem, že už se nikdy nebudu muset rozhodovat jestli své dítě usmrtit nebo ne. A historie se opakuje. Moc se omlouvám, že Vás tady tím zatěžuji ☹
Teda holky řeknu vám, že mě tady z toho až mrazí... moc mě mrzí vaše situace, ketrýma si teď některé procházíte... já jsem zatím ani neměla pozitivní tt... snad se taky dočkám...
Holky všechny se držte! Myslím na Vás. Letošní rok je od začátku na .ovno snad všude! Ach jo. A pak že existuje nějaká spravedlnost. Kdejaká feťačka a jiná špína těhotní na počkání. Všem přeji spoustu sil a hlavně pořádnou dávku štěstí a zdraví 🙂
Ty jo holky, ted tady procitam cele dnesni vlakno a je mi z toho fakt smutno 😞
@carries a @jade85 holky, drzte se, to co ted prozivate je neco hrozneho, moc obema drzim palce.
@brambora28 snad zitra doktor rekne co a jak, hlavne aby si opravdu nemela z toho dlouheho krcaceni nejaky zanet, nebo tak neco.
Fakt mi pripadne, ze se ted deje same zlo.
Holky takže
za 1) to fakt už není možný tohle všechno, pamatuju jak jsme všechny jasaly že jsme v tom a teď každej den nějaka špatná zpráva ☹
Za 2) chudina jakákoliv nová snazilka nebo tehulka co sem přijde, musíme pro ni být odstarsujici případ.. ale bohužel to je realita..
Za 3) až budeme všechny těhotné a vše bude v pořádku, což věřím, že bude velice brzy, musíme udělat nějakej hromadnej sraz a chtěla jsem napsat pořádně to zapít, ale to nebudeme moct, tak aspoň zajist!
@carries Moc mě to mrzi, budu na vás myslet ať to zvládnete!
@brambora28 bohužel je to horší a horší nějak to období ... snad se povede brzy a konečně správně!
@carries je mi to tak strasne moc lito, ze se to deje podruhe :( urcite to zvladnete aspon s jednou zdravou holcickou.
Jinak s tim zlem to neni jen tady, ja svuj pribeh zverejnila na svym profilu na FB, protoze jsem vazne nemela silu vsem individualne sdelovat, co se stalo s mým tehu a ze v srpnu miminko nebude a v reakci na to se mi do zpráv sešlo několik podobně smutnych příběhu od mých známých, bývalých kolegyň atd. Mít dítě fakt není taková sranda, aspoň ne pro všechny a přesně jak píše @nelussska tak mě pěkně vytaci, ze každá špína, co se o ty děti ani neumí postarat a nemá jim co dat jich má bez problemu kolik chce :(
@medulinek já třeba myslela, že v tom září najdu podporu u potencionální tchýně, která prožila potrat... ale smůla... ani štipka empatie ☹ V tu chvíli jsem potřebovala někoho, kdo by mi poradil, dodal nějak odvahu a tak...a nakonec jsem ji našla zase a jen tady, odpovědi na otázky, podporu (tu jsem měla u své rodiny - ale to nikdo nezažil, a přítele, jinak ne). Kamarádky co to věděly, děti nemají, a nemají ani pochopení pro tyto věci. neumí se do toho vcítit, co to pro nás je.
Holky, co jsem to tady pročetla, tak je mi z toho hrozně ☹ takových špatných zpráv 😰 musí to pro vás být strašný a obdivuju, jak silné jste. Ale už musí přijít i ty dobrý zprávy. Musíme věřit v lepší zítřky. A já vám strašně moc přeju ať je vám co nejdřív na duši dobře. Fyzicky to člověk přežije, ale psychika se "léčí" těžko. Je mi to hrozně líto 😞snad tohle období bude trvat už jen chvíli a pak bude dobře a slunečno ❤️ relaxujte, pusťte si nějakej pohodovej film, dejte si čokoládu nebo prostě nějakou prasárničku, zahrajte si nějakou hru s partnerem, aktivity, karty, dostihy, piškvorky, projděte se a třeba na to na chvilku aspoň trochu "zapomenete" 😘😘 posílám hrozně moc sil 🍀🍀🍀

@jade85 drzim moc palce at to zvladnes! A at tu kapitolu muzes pak nejak uzavřít a dat se dohromady!