Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@markethy235 tak aspon neco dobreho za zprávy 🙂
@demikett tak se hoď do klidu! Stres ničemu nepomůže, spíš vše zhorší... věř mi 😉 Já za stresování zaplatila největší cenu na jednu stranu, když jsem v září musela na revizi kvůli zamlklému těhu... Od té doby jsem si řekla, že mi to za nic nestojí se stresovat. Cyklus se i tím prodlužuje, ovulka se nedostavuje... (dříve jsem se stresovala taky - ze školy, zkoušek, pak v práci kvůli hodně práce, co na mě byla dávána, z nepříjemností s kolegyní, z jejich naschválů atp)
Udělejte si doma výlet třeba někam, něco podnikněte a uvidíš, že bude lépe 😉
@simi1510 mě je to uplně jasný, že stres ničemu nepomáhá ☹ je hrozný, co všechno dokáže ovlivnit ☹ já mám spíš problém ten, že dělám 12 hodinové směny, ale hrozně se tu nudím. Jen hlídám dětičky, ale díky milionum hraček se zabaví sami a já jen koukám a tím pádem mám tak moc času na přemýšlení, že si tohle všechmo způsobuju sama. Někdy si říkám, že by mi bylo líp ve fabrice, kde zaměstnám ruce a i hlavu, oddělám si 8 hodin a ještě se budeme víc vídat s přítelem.. ale bojím se jít někam jinam, že mi to třeba nepůjde nebo tak a pak už se zpátky nebudu moct vrátit.. když jsem doma s přítelem tak je mi skvěle, jdeme ven a je mi fakt dobře, ale pak jsem v práci a přemýšlím pomalu mad nesmrtelností brouka... 😏
@katmir tak jak jsi dopadla u gyn? Brala te krev? Moje mi rikala, ze tam mam prave prijit 2-4 DC, hned rano a na lacno. Jinak ja neberu nic, az ted zase pred cca 14 dny jsem zacala znova brat Femibion, mam ho doma skoro jeste na 2 cykly a je jen do dubna, tak aby mi neprosel. A dnes mi prisel caj L. Mojzisove, zrovna ho popijim a neni spatny ☺
@simi1510 to jo, kdyz mi rikala, ze tu ureu ma cca 80% zen a ani o tom nevi, bylo mi hned jasne, ze ja ji budu mit taky, nebot mam kazdou takovou "blbost".
Ahoj holky.
Nemam dobre zpravy. Svagrova mi zjistila,ze mam zanet delohy. Dala mi kombinaci atb a pristi tyden kontrola. Rikala,ze pokud budu chtit,muzeme to zkusit,ale ze se tam neuchyti.😕
A ja mam depku...
Pokud bolesti neprestanou,tak asi laparka.
@evikkk13 krasny test a vypada pozitivni, pokud ne dnes, tak zkusit zitra, bud zeslabne nebo ne. Snad takhle krasny bude za par dni i tehu test 😉
@katmir jaj, tak to mi mrzi. Snad bolesti brzy prejdou a atb zaberou. Nerikala jak dlouho to muze trvat? Urcite bude lepe, neboj.
@evikkk13 no ty jo moc pozitivnejsi asi byt nemuze 🙂 zitra je to jasny 🙂 nelaka te ted na to s manzelem skocit? Ja bych se asi neudrzela 🙂
@katmir to je mi lito, ale atb urcite zaberou a bude ti lip...ale snazeni asi musi stranou, no... ☹
holky, ja uz chci taky aspon to snazeni...sice je tu porad velky strach, ale touha po dalsim tehu je silnejsi...ale jeste minimalne 3 tydny nic ☹ mimochodem, kdy tak muzu ocekavat prvni ms po revizi? vim, ze se to tu asi uz resilo, ale nemam uplne silu to tu hledat, jsme desne ukecany 🙂
@markethy235 gratuluju k dobrym vysledkum, snad i vsechno ostatni bude v poradku a hlavne at uz se brzo zadari 🙂
@jade85 diky, taky doufam, ze se to uz pohne. Na zacatku roku jsem nam dala "predsevzeti" otehotnet 😀 tak snad se dockame a i vsechny co jsme tady.
@jade85 Já to dostala měsíc po potratu, ale teoreticky by už mělo být po, ale stále střídavě špiním/krvácím, tak si říkám, jestli to vůbec byla menstruace nebo zase nějakej jinej problém.. Upřímně už nemám sílu jít ani ke svému dr ani do nemocnice, a něco řešit.. ám pocit, že je to začarovanej kruh a já se z něj nemůžu dostat ven ☹
@katmir To mě mrzí, taky jsem z toho měla strach, když jsem měla pořád problémy. Ale snad ATB zaberou, a laparo nebude nutné! Myslím na tebe 🙂
@markethy235 Jj, zkusím to dneska někde stihnout. Ale mam na plánu se ještě cca měsíc chránit a až pak to necham volné běžet...
@jade85 No trošku jsem o tom uvažovala, ale nakonec ne. 1)mam slabší MS než dřív, tak myslím, že sliznice ještě není úplně ok. 2)za měsíc letíme a kdyby náhodou, tak lítání není na začátku úplně vhodný a může vést k potratu a 3)kdyby náhodou, nechci mít na dovolený nevolnosti... Po 7 letech s mužem u moře, to si chci užit. A stejně, ono to tak rychle nebude, tak kam spěchat 🙂
@jade85 já to dostala 34.den od revize. Doktor mi říkal, že může dojít za 2 týdny nebo za 8 klidně, že fakt to má každý jinak. A tobě řekli, že hned po šestinedělí můžeš? Já jsem se na to ani necítila...respektive byla by to spíš honička na to mít zase co nejrychleji 2 čárky 🙄 Teď už to tak neberu a vyklidnila jsem se.
@brambora28 To snad ne. Nezkoušela jsi ascorutin? Já mívala problémy, že jsem uprostřed cyklu vždy cca 5 dnů splnila. Brala jsem ascorutin, je volně prodejny a dávali mi ho i v nemocnici, když se čekalo, co bude.

@demikett muze se stat jednou do roka ze je anovulacni cyklus, popr pak stres ci nemoc mohou ovu posunout. Jak dlouhe cykly jinak mas?