icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

cherry09
7. zář 2016

@mirindad
@bajuliss
@markethy235
Holky všem vám děkuji. Byli to nervy větší než s prvním 😊 Jsem myslela, že z kabinky poběžím ještě na záchod 😂😂
Všem vám držím palce, ať už jdete poprvé k Dr nebo se snažíte či ať máte bezproblémové těhotenství 😉

ejmi2
7. zář 2016

Ahoj holky tak to moje skroukani v podbrisku se nezpletlo, dneska dorazila ☹
Akorat je divny ze nam furt vetsi prsa, zeby na stary kolena narostli 🙂

mirindad
autor
7. zář 2016

@cherry09 tobe taky drzim palecky a hlavne se ozyvej co a jak 💋😊😊
@ejmi2 to je skoda 😢

mirindad
autor
7. zář 2016

💋💋💋💋💋💋

markethy235
7. zář 2016

@ejmi2 to jsme na tom stejne 😉 aspon budeme pristi cyklus nahanet ovu spolecne a take delat testiky 😃

markethy235
7. zář 2016

@mirindad ten uz je krasny 👶😍

mirindad
autor
7. zář 2016

@markethy235 mam z toho hroznou radost 💋

markethy235
7. zář 2016

@mirindad ja se te ani nedivim 😃

ejmi2
7. zář 2016

@markethy235 ne ja testiky nedelam ja to na sobe poznam 😊

markethy235
7. zář 2016

@ejmi2 jo, to ja taky, ale presto si je v den MS udelam, kdyz hned rano neni. Ted mi bylo na nic uz 2 dny predem a prsa dost citlivy snad uz 14 dni, ale zase nic z toho 😞

ejmi2
7. zář 2016

@markethy235 tak treba to pristi pokus vyjde 🙂
Ja myslela ze mluvis o ovulacnich testech. Jinak ms poznam podle toho skroukani 🙂
My si asi dame tetka pohov na chvilu ☹ na chvilu vypnout

cherry09
8. zář 2016

@mirindad Ok. Zatím je vše OK :D První těhu uplně bezproblémové. Teď je mi občas nevolno, když mám hlad a spala bych. Jinak je to dobré. Už máš naplánovaného doktora? 🙂

mirindad
autor
8. zář 2016

@cherry09 mam to stejne 😁 nekdy bych sezrala aj to co doma neni 😁😁 ... Pristi patek 16.jdu na prvni prohlidku, tak snad uz uvidime srdicko a bude vsechno v poradku 💜

bajuliss
8. zář 2016

@mirindad jeee ja jdu na kotrolu taky 16. 😍 tak se tady potkame s foteckama 😍 jdu na 10:10

mirindad
autor
8. zář 2016

@bajuliss jeee😍 ja na 8:15 .. Tak te tady pekne pockam 😁

bajuliss
8. zář 2016

@mirindad nooo...a pak budu cekat zas cely mesic na dalsiiii...to cekani je horor 😀 prvni tyden po kontrole vzdy v poho....a pak zacinam pomaluschyzovat, jestli je vse v poradku, jestli tluce srdicko atd... 😀

mirindad
autor
8. zář 2016

@bajuliss ja mam celkem strach, na jednu stranu si to vazne uzivam, ze muzu byt tehu💜 ale na druhou uz chcu mit ty rizikove tydny za sebou 😢 prvni pohyby podle vypoctu bych mela citit az na vanoce😁😁 takze si jeste pekne pockam😁😁 ty uz se za mesic pekne pochlubis 💋

bajuliss
8. zář 2016

@mirindad no....ia si vzy rikala, nebudu se stresovat od eoby, co uvidim srdicko....pak : od 10tt uz to bude dobre....pak: tak od screeningu uz nebudu...pak: od druheho trimestru uz nebudu...ted: od prvnich pohybu uz nebudu.....no ale stejne to tak pujde az do porodu...a myslim, ze i po porodu 😀
Noo...na vanoce .,.to ja uz budu ve 3 tr ....to uz budou poradne kopance, +20 kilo, bolest kycly, v krizi, nevyspana.... 😀 ale dva mesice a kousek do porodu 😍😍 ale premyslim, ze mimcu uz dame pod stromecek nejake darecky 😍 takova ta vybavicka: bodycka, dupacky, ponozecky atd. ..... Ale zatim nemame vubec nic....nejsem poverciva...ale nechci to zakrirknout 😀 prvni chci koupit hracku v 20tt ...jako odmenu pro mimi, ze jsme spolu tu pulku tehu vydrzeli 😀

mirindad
autor
8. zář 2016

@bajuliss moje mamča pribrala u brachy 30kg, u me 20 😁 ja to taky tak vidim ze tech 80kg budu mit😁😁😁😁😁 ja taky nejsem poverciva, ale vybavicku uz mam koupenou davno predtim nez jsem otehotnela😁😁 jedine co chybi je kocarek a plenky😁 hold jsem neodolala a miminko jsem hrozne chtela 😁😁 ale na vanoce si taky zablbnu a urcite nejake kravinky dokoupim💜 den pred tim nez jsem zjistila carky na testu, jsem byla s mamčou v obchode a v pepču koupila cucek, protoze jsem neodolala😁😁 mamča hned ze mam brzdit, ze uz mam a ze aspon at jsem tehotna a nakupuju....😁😁 nojo, to jsme ani jedna nevedela ze tehotna vazne jsem a muzu si to dovolit😁😁😁😁

bajuliss
8. zář 2016

@mirindad jeeee to e krasne 😍😍 a mamca uz to vi ? 🙂 u nas to zatim nevi nikdo...jen ja pritel ( 2 jeho kamaradi, protoze pritel je slepicka upovidana :D), no a moji konikovi pratele :D jsem hrozna tajnustkarka...ikdyz nekolikrat jsem mela namale a chtela to uz prasknout :D

mirindad
autor
8. zář 2016

@bajuliss jooo mamca uz to vi😊 ona,pritel a sestrenka co porodila v lednu v 18letech 😁 tak jsem nevydrzela nerict,ze jeji malicky chlapecek bude mit kamarada/ku😁 jinak bych chtela vydrzet aspon do listopadu nez to pude poradne videt, budu se spolehat
na volne obleceni a bundy, abych se neprozradila😁 preci jen se mi to bude vsem lip priznavat s prvnim trimestrem za sebou💜

terez93
8. zář 2016

Holky, řekněte mi, jak jste to oznámily své drahé polovičce? 🙂)

mirindad
autor
8. zář 2016

@terez93 muj zrovna spal po nocni, ja si udelala test a jak byl pozitivni jsem ho vzbudila😁😁 a on ze jeee ty budes mit velky pupek!! A do 5vterin zase tuhy😁😁 ale pak byl rad a brisko pusinkoval 💜 rano kdyz dosel zase z nocni, me tentokrat vzbudil on s tim, ze na netu nasel krasny kocarek😁💜

vjercik
8. zář 2016

Nooo tak ja bych zacla nakupovat az po 1.screeningu. ted jsem nemala koupeneho nic a to nejsem poverciva...nebyl ani nejak cas a strasne to uteklo...mimco nevydrzelo 3mesic, v 11t revize. 6t je fakt malo, drzim palecky...u me srdicko v 7t bylo krasne videt🙂

bajuliss
8. zář 2016

@mirindad jooo....na volne obleceni taiy spoleham 😀 pokud teda nesarim nekdenpo evrope 😀 nooo....ale uz se mi to zakryva celkem blbe...a uz neoblecu zadne kalhoty, jen dvoje kratke leginy co maji nizky pas a jsou hooodne volne :D takze uz koukam po tehotenskych kalhotach 🙂
@terez93 poslala sem mu obrazek utz s textem:
ahoj tatinku...tohle je moje prvni fotecka, sice jsem jen 2 milimetrova smouha, a jeste neni jiste, jestli nezaniknu a dobre porostu....ale doufam, ze me budes mit rad, Jen prosim neschyzuj jako maminka, ta je z toho uplne na prasky, bud ji prosim oporou... musi mit psychiku v poradku, aby se mi dobre darilo...tvoe mimi 💋

vjercik
8. zář 2016

Jinak mi skoncilo sestinedeli, vse v poho a uz se snazime🙂 tak jsem zvedava🙂 za 11dni bych to mela dostat nebo taky ne🙂

bajuliss
8. zář 2016

@vjercik jeejda to me mrzi ☹ at se brzo zadari 🍀. Prave proto jeste nic koupeneho, bojim se, ze kdyby to naahodou nedopadlo, tak at to pak tak neboli....ikdyz je jasne ze to bude i tak hodne bolet.... Ja planuju kupovat zhruba od toho 20tt, to uz budu v pulce a ikdyz tam porad ta sance, ze to nedopade porad je, neni to az tak pravdepodobne 🙂

mirindad
autor
8. zář 2016

@vjercik ja nebudu radci myslet na nejhorsi😊 ja hlavne hodne veci zdedila po synovi od sestrenky, tak co to nevzit a zbytecne za kolik penez vse kupovat😊 6tt je vazne malo,teprv jsem na zacatku,ale nebudu prcka ignorovat😁 hold jsem neodolala😁 komplikace muzou nastat i ke konci, i pri porodu...ja budu myslet pozitivne,takze si nejakou blbost prikoupim klidne i za tyden😊 to aby maminka nakupovala az po porodu.

mirindad
autor
8. zář 2016

@vjercik jinak ti preju hodne stesticka, zadny stres...verim ze to vyjde vez problemu😊🍀

vjercik
8. zář 2016

@mirindad ja otehotnela hned, necekala jsem a povedlo se. Vubec jaem si nepripoustela, ze by se neco stalo. Hned jak neprisla ms jsem to vedela a chovala se ukazkove...dokonce jsem si ani vlasy nenabarvila🙂 a pak na utz proste konec...
Muze se stat kdykoliv cokoliv...takze i ve vyssim tydnu a o to je to pak horsi...
Ja si rekla ze priroda vi co udelala a radeji rozhodla za nas;)

Strana