Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
nám pomohlo na to nemyslet, vím že se to lehce říká huř dělá, ale asi takhle, po cca 2,5 roku snažení jsme řekli že to necháme být. Přihlásila jsem se do kurzu na kosmetičku, otevřela masérské studio a ? za dva měsíce po tom všem bum! Uplně nečekaně a skoro zázrakem. Držím ti palce at se zadaří 🙂
@michaelak30 já netestovala ještě 🙂 snažím se vydržet,pokud se zadařilo,tak mě nikam neuteče 😀
@tammm aha 😊 tak to držím palečky a určitě se zadařilo 😊 já se testovala protože přítel měl narozeniny tak jsem mu to dala jako dáreček 🙂
@lory303 nebolí,mě bolívaly vždy po ovu,teď nic,jen občas dloubání v podbřišku už týden,jako bych to měla dostat a to já před ms nemám.Vždy začalo dloubání a hned se rozjela ms.
Akorát mám výkyvy nálad,ale to přisuzuji tomu napětí.
A každý večer mám už tak 5 dní šílené sny,jinak sny moc nemám,ale o mimi se mě nezdálo nikdy ☹
@tammm ty jo, moc ti budu drzet palce 🙏v pondeli si napisem 🙂 ja nevim jakou mas bolest v podbrisku,ale me vzdy pichne jakoby na vajecniku, tak nevim no... jedina zmena je v tom, ze vzdy tyden pred MS se mi udelaji na obliceji pupinky, ted vubec nic... a jeste citim vetsinou bradavky a ted taky nic.
Tak MS je tu. Uvidíme co přinese příští měsíc.
holky tak jsem asi možná radost z těch dvou čárek uspěchala...
Holky, tady se to testama jen hemží! Já balím. Večer jdu na muzuv koncert, kolem 1 ráno dorazíme a v 7 ráno máme být na letišti. Těším se! Mějte se tu krásně a až dorazím, jsem zvědavá na nové tehule 😝

@michaelak30 krasny 🙂