icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

llenka_li
18. bře 2017

@michaelak30 krasny 🙂

katynka1989
18. bře 2017

nám pomohlo na to nemyslet, vím že se to lehce říká huř dělá, ale asi takhle, po cca 2,5 roku snažení jsme řekli že to necháme být. Přihlásila jsem se do kurzu na kosmetičku, otevřela masérské studio a ? za dva měsíce po tom všem bum! Uplně nečekaně a skoro zázrakem. Držím ti palce at se zadaří 🙂

tammm
18. bře 2017

@llenka_li ještě ne,zatím jsem si zjistila kde byla.

tammm
18. bře 2017

@michaelak30 já netestovala ještě 🙂 snažím se vydržet,pokud se zadařilo,tak mě nikam neuteče 😀

michaelak30
18. bře 2017

@tammm aha 😊 tak to držím palečky a určitě se zadařilo 😊 já se testovala protože přítel měl narozeniny tak jsem mu to dala jako dáreček 🙂

llenka_li
18. bře 2017

@tammm neco o tom nactu ;)

wenisa
18. bře 2017

ahojky děvčata, chtěla bych se s váma podělit o kousek štěstí... zítra to bude týden od zjištění... kontrola na gyndě 28... tak snad bude vše v pořádku

tammm
18. bře 2017

@llenka_li taky jak bude čas,informuj 😉

tammm
18. bře 2017

@llenka_li píšu si teď s holčinou co byla a měla to dokonce přes pojišťovnu,jak odpoví,tak budu informovat já tebe 🙂

llenka_li
18. bře 2017

@tammm super ;)

llenka_li
18. bře 2017

@wenisa velká gratulace 🤰

wenisa
18. bře 2017

@llenka_li děkuji

lory303
18. bře 2017

@wenisa gratulujiii. Kolikaty DPO jsi mela druhou carku?

lory303
18. bře 2017

@tammm ahooj, stale jsi netestovala? Ja jsem dnes 10DPO a budu testovat v pondeli rano to uz budu 12DPO.

lory303
18. bře 2017

@llenka_li cauky, MS jeste nedorazila? Citis prsa nebo podbrisek?

tammm
18. bře 2017

@lory303 čekám na tebe 😉 měla jsem cukání,šla jsem kolem dvou lékáren rano do práce,ale odolala jsem.

lory303
18. bře 2017

@tammm juuuu tak budem spolu v pondeliii..a kolikaty jsi DPO a MS mas mit kdy?

tammm
18. bře 2017

@lory303 dnes 15 dpo ,menzes měla být včera 😉

lory303
18. bře 2017

@tammm ty jo. To vypada mega nadejne!!!mas nejake priznaky? Boli te prsa?

tammm
18. bře 2017

@lory303 nebolí,mě bolívaly vždy po ovu,teď nic,jen občas dloubání v podbřišku už týden,jako bych to měla dostat a to já před ms nemám.Vždy začalo dloubání a hned se rozjela ms.
Akorát mám výkyvy nálad,ale to přisuzuji tomu napětí.
A každý večer mám už tak 5 dní šílené sny,jinak sny moc nemám,ale o mimi se mě nezdálo nikdy ☹

lory303
18. bře 2017

@tammm ty jo, moc ti budu drzet palce 🙏v pondeli si napisem 🙂 ja nevim jakou mas bolest v podbrisku,ale me vzdy pichne jakoby na vajecniku, tak nevim no... jedina zmena je v tom, ze vzdy tyden pred MS se mi udelaji na obliceji pupinky, ted vubec nic... a jeste citim vetsinou bradavky a ted taky nic.

vjercik
18. bře 2017

@tammm tak sny sem v dobe pred testovanim a to pozitivnim testem mivala taky, nekolik za noc. Normalne je takto nemam. ByloTak to az divne 🙂

tammm
18. bře 2017

@vjercik právě taky,vzbudím se nad ranem a usnu a hned sen další,a hrozně živé

@lory303 dáme určo,já dnes malovala kuchyň abych přišla na jiné myšlenky.

vjercik
18. bře 2017

@tammm jj presne tak. No uvidis, treba je to priznak 🙂

coutton
18. bře 2017

Tak MS je tu. Uvidíme co přinese příští měsíc.

wenisa
18. bře 2017

holky tak jsem asi možná radost z těch dvou čárek uspěchala...

wenisa
18. bře 2017

@lory303 já ani nevím kolik dní po ovu to bylo...

evikkk13
18. bře 2017

Holky, tady se to testama jen hemží! Já balím. Večer jdu na muzuv koncert, kolem 1 ráno dorazíme a v 7 ráno máme být na letišti. Těším se! Mějte se tu krásně a až dorazím, jsem zvědavá na nové tehule 😝

llenka_li
18. bře 2017

@lory303 dorazila, dnes 1DC

vaporetka
18. bře 2017

@wenisa a co je za potiz? Snad bude vse v poradku...

Strana