icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

wenisa
19. bře 2017

@vaporetka zacala jsem vcera dost silne krvacet a na pohotovosti kdyz udelali utz nebylo nic... Takze asi SP a jeste teda musi vylociz jestli se nejedna mimodelozni ale to je minimalni sance...

vjercik
19. bře 2017

@wenisa jezis, to je mi lito, proc se to stava.... je nas teda fakt dost co tim prosli... drz se.🙏

wenisa
19. bře 2017

@vjercik no bohužel nedá se nic dělat... ale aspoň vím, že jsme s přítelem zdraví a že nám to jde... a jak píšeš, je nás opravdu poslední dobou hodně komu se to stalo... děkuji za oporu...❤

vjercik
19. bře 2017

Snad odejde vse samo bez revize a muzete se zase hned snazit 🙂

wenisa
19. bře 2017

@vjercik vypadáto, že je to takové štěstí v neštěstí a vše odejde najednou... že by nemusela být žádná revize nebo jak se tomu říká...

vjercik
19. bře 2017

@wenisa ano revize, to je fajn, me to taky odeslo samo ale.diky vysoke sliznici jsem.musela ☹
Ale uz.me poboliva bricho, tak snad uz dostanu brzy ms. Jsem v pondeli 28dni od revize 🙂

wenisa
19. bře 2017

@vjercik no uvidíme co mi řeknou zítra... tak to vypadá, že asi třeba brzo přijde ms...

ferdi
19. bře 2017

Ahojky, s přítelem se "tulíme" bez jakékoliv antikoncepce od srpna 2015 a stále nic. A vypadá to, ale ani teď se nezadařilo. Měsíčky čekám 21. 3. a asi opět dostanu.... ach jo

ejdys
19. bře 2017

@ferdi A já jsem tady už nervózní že nám to s přítelem nejde po 5 měsících. Držím palečky! Chce to trpělivost a čistou hlavu , ono to půjde! Přeji hodně štěstí! 🙂

llenka_li
19. bře 2017

@wenisa to je mi líto, tak držím palecky, at se vyhnes revizi a hlavne, at se brzy zadari 🙂))

simi1510
19. bře 2017

@ejdys nam to trvalo 11 mesicu nez se zadarilo... pak bohuzel revize... ted je to pul roku a zatim nic ☹

lentilkah
19. bře 2017

@ferdi Ahoj, hlidas si ovulaci? BT nebo ovulaci testy? Resila si to nejak s gynekologem? Treba tomu brani jen nejaka malickost, ktera by sla snadno vyresit. Tak abyste neztraceli zbytecne cas.

michaelak30
19. bře 2017

2.den vynechána MS.

tammm
19. bře 2017

@michaelak30 hezkyyy 🙏

michaelak30
19. bře 2017

@tammm dekuju 🙂

jade85
19. bře 2017

@michaelak30 ukázkový testík 🙂

lory303
19. bře 2017

@tammm ahooj, MS nikde?🙏

tammm
19. bře 2017

@lory303 zatím nikde 😉

tammm
19. bře 2017

@lory303 budeš zítra testovat? Já možná ještě počkam když už jsem to vydržela,třeba do středy.

lory303
19. bře 2017

@tammm taky premyslim ze pockam do stredy😄😄😄 porad mi... mam cyklus 28 dni a LF 12 ale zitra budu 26DC ale uz 12DPO, ve stredu bych byla 28DC a 14DPO... mela jsem tento mesic o dva dny drive ovulku. Tak co myslis? Jinak citis podbrisek jako pred MS nebo jinak?prsa porad nic?

tammm
19. bře 2017

@lory303 u mě dnes klid právě,ani prsa,ani podbřišek.Dokud mě nechytí ledviny,tak je to na dobré cestě.Podle nich vím že 100% dojde.
A co ty?

lory303
19. bře 2017

@tammm ja citim MS obcas jako pred MS. Vytok mam taky a ty?

tammm
19. bře 2017

@lory303 mám krémovito táhlý hlen,ale dle něj poznám prd 🙂

lory303
19. bře 2017

@tammm ja mam kremovy a nebo vodovy🙄

tammm
19. bře 2017

@lory303 no uvidime,pokud to stihnu,tak test rano koupim,mam neco co stihnout musim a testovani počká .

llenka_li
19. bře 2017

@lory303
@tammm

Holky držím palce ✊️ a testujte pěkně zitra, at nas nenapinate 😄😉

lory303
19. bře 2017

@llenka_li 😄😄ty jo jsem na vazkach 😄😄 bojim se ze bude negativni a budu si davat zbytecne nadeje ze bylo treba jeste brzo s tesovanim.. ale zase mi pritel na 3 dny odjizdi a vim ze pokud bude negativni budu mit od nej podporu...ja neviiiiim🙄🤐

tammm
19. bře 2017

@llenka_li děkujem,mám to jak lora,bojim bojim 🙂 když tu tak vidím ukvapené testování 🙂
A to jsem si řekla,že jeden den meškání a testuju a ony jsou bobky,to bych od sebe nečekala.
Byl by to zázrak,jelikož už bych začala řešit fyzio nebo iui a já tak nerada někam jezdím skrz tyto věci 🙂 stresuje mě to.

llenka_li
19. bře 2017

@lory303 nakonec jsem se taky svěřila a hned to bylo lepsi 🙂 Jestli to nevyslo, tak je jedno, jestli budes zklamaná zitra nebo ve středu a jestli to vyšlo, tak uz by zitra ráno neco vidět bylo, si myslim ;) moc moc držím ✊️

llenka_li
19. bře 2017

@tammm stejne jako pro @lory303 , i pro tebe, moooc štěstí...✊️ nekdo uz to musi zlomit...;)

Strana