icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

lory303
19. bře 2017

@llenka_li u me ta nadeje neni tak velka jak u @tammm... ja tu nedavam moc nadeje. Citim cim dal vic podbrisek i trosku bedra 😔 pokud to nevyjde, tak v dubnu prvni IUI. Dekuji ze dtzis palecky👎

lory303
19. bře 2017

@llenka_li promin za smajlik, chtela jsem😘

tammm
19. bře 2017

@llenka_li to je taky pravda 😉

llenka_li
19. bře 2017

@tammm těším se na dobre zprávy ;)

llenka_li
19. bře 2017

@lory303 no vidis, to je super, tes se na iui, to bude tutovka, takze i kdyby to náhodou nevyslo ted, hlavu vzhůru a tes se na dalsi měsíc, protoze ten to jisti ;) a uz SR konečne dockas 🙂

katmir
19. bře 2017

Holky držím palečky, ať to vyjde.
Zítra ráno se zase přesouvám směr Praha a rovnou pak na odpolední a vůbec se mi nechce. Zase 4 dny bez přítele, a čím víc se blíží doba, že už budeme moc být spolu, tak mi to moc neutíká.

markethy235
20. bře 2017

Ahoj holky, jdu vas jen poinformovat, jak jsme v minulem tydnu dopadli. Ja byla na horm.profilu, kdy byly vysledky dobre, jen mam nepatrne zvyseny muzsky hormon. Dr. rikala, ze to maji vetsinou zeny s PCO, ale pry jsou pri tom zvysene i jine hormony, coz ja nemam. Jirka byl ve ctvrtek na spermio, vysla mu nepatrna teratospermie, dle laborantky v dnesni dobe skoro normalni. Mame zadanku do centra a uz jsem nas tam i objednala.
Ja si chci ted dat pauzu od vsech diskuzi a for na toto tema, ovsem jsem zvedava, jak se mi to povede 😂
Drzim holky vsem palce, at mate pozitivni testy a nekdy koncem dubna se za vami podivam 😉

brambora28
20. bře 2017

Ahoj holky. Tak me vcera vecer bylo na zvraceni, ale říkala jsem si, ze je to mozna z jidla. Dnes ráno uz nachystana do prace se obouvám a najednou se zesílila bolest v podbřišku. Ta zesilovala tak ze jsem musela sednout na zem, pak se nějak odplazila na wc a zase to prislo. Neskutecne krece ze jsem nemohla ani dýchat, nevolnost, mdloby a pak zimnice. Takže mi opet praskla cysta. Manžel byl se mnou, donesl mi kýbl kdyby náhodou, dal mi léky a pomohl mi do postele. Jako tohle jsou fakt nejhorší bolesti co jsem zazila. Ted lezim a doufám ze uz to bude ok. Takže takto u me :-/

lory303
20. bře 2017

@tammm dobré ráno, tak co vydržela jsi s testováním? já zatím ano, počkám na středu... ode dneška začínám s detoxem tela, uz dlouho jsem se na to chystala, ale nemohla jsem se dokopat, ale ted jsem plne rozhodnuta 😀

lory303
20. bře 2017

@llenka_li Ahooj 🙂 tak nakonec jsem jeste vydrzela a pockam do stredy, aplikacka mi ukazuje MS zítra, tak pokud nedorazi, tak ve stredu ráno testnu... ale citím cím dal víc podbrisek, takze asi z toho nic nebude :-/

tammm
20. bře 2017

@lory303 už jsem nevydržela,17dpo a nic ☹ ani duch 🙂

vjercik
20. bře 2017

@brambora28 tak to je mazec...ja uz mela taky 2x cystu, ale ani jednou sem o ni nevedela,kdyby mi to nerekla dr.
To musi byt silene...mozna proto se nedarilo otehotnet, ted uz to bude snazsi 🙂

lory303
20. bře 2017

@tammm jejda to me mrzí ☹ jen nechápu, že máš takové zpoždění MS ... ja budu na tom asi podobne, protoze priznaky MS jsou cim dal vetsi ☹

llenka_li
20. bře 2017

@brambora28 kdyz jsem odcházela z nemocnice, také jsem mela cystu, docela velkou, viděl ji i muj doktor na kontrole po týdnu po propuštění, proto me pozval na dalsi kontrolu po 1MS a cysta byla pryc, tudíž odesla s MS, ale nic z toho, co popisuješ jsem nemela..to je hrozne, co porad prozivas, takove bolesti. To přece nemuze byt normalni 😏 čeká te jeste nějaka kontrola? Hlavne, at jsi brzy fit...

llenka_li
20. bře 2017

@tammm to je divné, kolik dnu meskas? Hlavne nebuď smutná..ono to vyjde, duben, květen, takove hezké mesice, myslim, ze budou plné //...☺

llenka_li
20. bře 2017

@lory303 ty jsi ale dobra, tvoje nervy bych chtela mit 😄

tammm
20. bře 2017

@lory303
@llenka_li smutná nejsu,meškam třetí den.Asi blbej test,ještě počkám 🙂 a pokud do stredy nedorazi,tak testnu zas.

llenka_li
20. bře 2017

@tammm ✊️✊️✊️

llenka_li
20. bře 2017

Holky, co maji ted 1.dny cyklu a ovulky budou o víkendu okolo 1.4., tak schválně, kdo bude rodit na Vánoce? 😂😂😂😂🎄

vjercik
20. bře 2017

😂a nekdo na silvestra😂🎉

katmir
20. bře 2017

@brambora28 nekam si zajdi,takhle to nejde. Drzim palecky,at je lip.
@llenka_li mne by vychazel termin na 20.12.,ale ja budu mit urcite plan.cisare,tak driv...
Ale ted by mi zatim stacilo,abych byla tehu. Ja uz mam po MS,ale bricho boli stale dal...😯,uz aby byl kveten.
Dojizdim do Prahy jdu se balit a valim do prace.
Pa

tammm
20. bře 2017

@lory303 sestřenka měla tt pozitiv až 10 tt,ani po vyvolávačce ji ms nedošla a pak už bylo ❤

llenka_li
20. bře 2017

@katmir ja bych si nechala porod také asi vyvolat o par dnu dřív. I kdyz mam za sebou jeden porod spontánní a jeden vyvolany a ten vyvolány byl fakt hruza..rychlej, ale ta bolest...🙈😄 ale to trochu predbiham, jak píšeš, také by mi zatim stačilo to tehu 😄 a ja mam teprve MS, jsem 3DC a ovu byla az 16.

lory303
20. bře 2017

@tammm vzdyt ano, treba je jeste brzy... a priznaky porad stejne jak vcera?

brambora28
20. bře 2017

Holky diky za podporu. Ja dřív kdyz jsem brala HA cysty mela ale nikdy to nebolelo. Az posledni rok s tim mam problémy. Prave po potratu se mi udelala cysta (4x5cm), ta praskla a silene bolesti. V nemocnici mi rekli ze to je prave tou prasklou cystou a doporučili klidovy rezim. Jenze ta se pak zase naplnila, na poslední kontrole u dr.asi 2x3cm a ten předpokládal ze s MS praskne. To jsem ale netusila ze to bude zase takový peklo. Prave jsem se pote co praskla poprvé divala na net na příznaky a vse naprosto sedi... No snad to bylo naposled pac jsem fakt myslela ze zdechnu..
Jinak ja 1DC pocitam asi od 17.3. Takže jsem na tom podobne, a kdyby to vyslo, tak budeme mit nejkrásnější dárek pod stromeček 🙂

simi1510
20. bře 2017

@brambora28 jeee ☹ ty si to tedy pekne vybiras ☹

Mne bylo na zvraceni vcera taky, ale u me v posledni dobe příznak ovu,... pred revizi jsem poznala tyden dopredu ze prijde ms, ovu sem tam... ale od revize? Ovu hruza... a ms? Ta prijde "necekane" bez předzvesti

jade85
20. bře 2017

Ahoj holky, vzpomínáte si ještě jak jsem nadávala na tu doktorku, co mi dělala screening a odběr klků? Tak dneska mi volá sestřička od mého gynekologa, že jim pojišťovna nechce proplatit moje návštěvy u nich za únor, protože jsem se prý PŘEREGISTROVALA k MUDr. Frisové. Tak to okamžitě telefonují s pojišťovnou, prý jsem přeregistrovaná od 1.1. 2017!? Podotýkám, že jsem tam poprvé byla 24.1.. No každopádně teď řeším písemnou reklamaci s pojišťovnou a doufám, že tu registraci zruší, ale jsem momentálně bez gynekologa, protože k tamté doktorce už v životě nevkročím. Chápete tu drzost, že mě k sobě přeregistrovala, aniž bych o to žádala?? Ještě jsem se ptala muže a ten mi potvrdil, že jsem tam žádnou registraci nepodepsala. Tak neskutečně mě to vytočilo! Jinak dneska mi skončila ms, tak vím, jak se odreagovat 🙂 ale grrrr!

simi1510
20. bře 2017

@jade85 Tak to je neskutečná drzost, vážně! Co si ti doktoři dovolí... Já si zařídila moje VZP a zjistila jsem, že jednu placenou návštěvu u doktora si naúčtoval mojí pojišťovně... takže super taky.

Držím palce, ať to vyřešíš s pojišťovnou a není tam už žádný problém!

jade85
20. bře 2017

@simi1510 dík! 🙂 Jako vzpomínka na tuhle doktorku je to poslední, co jsem potřebovala...Ale snad se to vyřeší...

llenka_li
21. bře 2017

@jade85 tak to je husty a mluvila jsi s tou doktorkou, na základě čeho tohle udělala? Snad se vše brzy vyřeší..

Strana