Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ahoj holky.. Tak mě už je dnes lépe, ale tak nějak mě bolí celé břicho - na pohmat.. Tak snad to nic nebude..
Každopádně kdo z Vás si pamatuje, jak jsem loni v listopadu byla na pohovoru do nové práce, vypadalo to nadějně a nakonec mě nevzali..? Tak mi z té organizace psali, že znovu otevírají pozici, jestli mám ještě zájem... Takže další dilema, které přišlo do mého života.. :-/
@brambora28 a co bys chtela ted ty?
@brambora28 jeeeejda, tak to je dilema...
Musis zvazit vsechny moznosti a a jak se rozhodnes jakkoliv,tak vse bude spravne 🙂
@simi1510 Teď..? Otěhotnět.. 😀 Já prostě nevím, jak se rozhodnout.. Tady mi zvýšili plat, sice o 1000,- ale lepší než nic, mám smlouvu na dobu neurčitou, měla bych mateřskou atd.. Kdybych nastoupila jinam, možná o něco vyšší plat, ale smlouva na rok, a pak nevím co dál.. Možná by se zadařilo, protože bych na to nemyslela, ale možná bych taky byla v ještě větším stresu z nové práce.. A kdyby se zadařilo, tak by pro mě bylo naprd, že bych měla tu smlouvu na rok.. A to jsem si říkala, že začnu podnikat, ale nehrnu se do toho právě skrz to, že kdybych začala, a brzy otěhotněla, ani bych podnikání nerozjela a šla na mateřskou, a to by nemělo smysl.. Zároveň vím, že se taky zadařit vůbec nemusí třeba další rok, dva... a já pořád budu jenom zbytečně čekat, že...
@brambora28 neboj se, zadari se brzy, kdyz uz se to povedlo jednou ;) a jestli by ta prace byla na dobu určitou na rok, za ten rok otehotnis urcite, tak by to moc výhodné nebylo....
1 dc ,od zítra Clostík a dle velikosti foliku Pregnyl 😨
@tammm clostil jsi jeste nebrala? ja uz 2x, ale snizoval mi hrozne delozní sliznici, takze by se mimi neudrzelo, tak jsem ho vysadila... pokud ti rostou folikuly, tak je zbytecny... ale vyzkousej... jinak na pregnylu jsem byla 2x to je dobry, presněji ti urči ovulku 🙂... ja zatim MS nikde, ale priznaky MS cim dal vetsi, tak pocitam ze dnes nebo zitra dorazi. Tami, ty jsi byla na laparoskopii nebo ne?
@brambora28 ono je to vsechno s tim ze to ma sve výhody a nevýhody. Pokud ale tady muzes byt v klidu, nestresujes se, tak zustan 😉 a na jednu stranu, pokud te nevzali tenkrat a ted jim prijdes najednou dobra, tak tam treba nikdo moc nevydrzel :-/ ja tedy vetsinou kdyz me nekde odmitnou, tak uz na ne dal kašlu.
Ja sama ted rozjizdim podnikání, ale to vim, ze muzu delat i pri dítěti 🙂
Drzim pesti a ono se mimi zase podari. Taky si to rikam...
Predtim to trvalo 11 mesicu, pak se povedlo a zamlkle, následně revize. Ted je to pul roku a zatim nic no. Snad mi to kotatko pomuze k tomu na to nemyslet a treba se zrovna povede. Uvidime ...
@tammm ja i přítel mame taky narozky v dubnu 😉 jen ta ovulka ted asi bude ze spatne strany. Ale byl by to krasny darek, dokonce to vychází tak, ze plodne dny budou na narozeniny přítele a tt bych si delala na své narozky...v den oslavy bych delala tt. Ale nevim, jestli mi s ovulaci nehne inofolic, mela jsem ji az 16DC...tak uvidime..🙂
@llenka_li je tu vlastně 4 celé dny a myslím si, že už je to dobrý 🙂 První den zalezla za lednici a spala tam i v noci, druhý den pak za skříní v ložnici, třetí den zkoušela spát pak i k ránu s náma v posteli, včera na škrabadle. Píská na nás, když se chce mazlit 🙂 A je hrozně hravá 😀
A můžu ti říct, že je to takové vážně miminko naše 🙂 Jak přítel byl nejdřív proti kočce doma (nemohla jsem ho přesvědčit nejdřív), tak se mají rádi, hrají si spolu, dostává i to naše mimi pusy od něj 🙂
A jakmile si jí nevšímáme, tak se hlásí o pozornost a když spí, tak si po očku kontroluje, kde jsme 🙂
A jinak se mi dnes donesla novinka, muj tchán čeká miminko se svou přítelkyni..🙄

Ahoj holky, tak hcg klesa, takze opravdu slo o SP... Dalsi obder a kontrola 28