Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
Ahoj holky, muzu se k vam pridat?🙂ja jsem tedy taky snazivka snaziva.....jsem druhy den stimulace a jsem cela nedockava. Uz aby byl transfer 😀 chtela jsem pročíst diskuzi celou, ale 141 stran je moc. Mate nektera zkusenost s hyperstimulacnim syndromem?
@simi1510 Simi dočkáš se neboj,ale věř že ty nervy budou stokrát horší než před otěhotněním.Věř mi
Od tohoto cyklu už tyto věci nesleduji,je to na palicu 🙂 max aby byl sexík kdy má a pak ať si tělo radí.
@sedlackovak co ty? Jak je?
@simi1510 no já nic,je mi trocha zle,prsa mě bolí jako hrom,dneska jsem byla na druhým odběru krve skrze hcg zítra budu volat na výsledky a v pondělí jdu na kontrolu kvůli srdíčku a věř mi,že nervy jsou šíleny.Je to ještě horší jak se snažit otěhotnět.Pořád nemáš jistotu
@sedlackovak tak on se člověk stále pak něčím "stresuje"... držím palce, ať je vše ok 😉
@wenisa ach jo...to me moc mrzi...uplne vim jak ti je...taky jsem si minuly tyden rikala, ze nejak lip citim smrady a vune...a ze se mi zvetsila prsa. Ale pak prisla moje 3.MS po revizi. Ale beru to sportovne-srovnal se mi cyklus na krasnych 28 dni. Po revizi byl delsi.... tak snad na jare bude vse klicit lepe!!!

@lory303 kazdy to ma jinak, ale 3 jizvy ma myslim kazdy....nebo se pletu?