Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂
Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊
@llenka_li to asi ne. To by bylo hodne brzy. Kdyz ja to v tomhle cyklu nepoznam. Bolesti jsou vic intenzivnejsi nez minuly,a ja uz nevim,co bych si zobla. Svagrova zitra slouzi,tak ji budu asi volat,co s tim...ted uz lezu po zdi ...
Karlova Studanka je krasna. Opet jsme neco zaridili na svatbu. My se tam totiz budeme brat. 😉
Jinak jedna dcera se tesi a druha ne. Ta zase rika,hlavne at bereme oba ty vitaminy,ze kdyz uz sourozence,tak at neni dementni a je hodne tzn.bez rvani. (jeji slova)😆
S holkama se doopravdy nenudim. Jsou to ale zlaticka.
Tak mám na cestě Drmek 🙂
@tammm Dtmek?Co to je?☺
https://www.otehotnet.cz/e-shop/akce-a-slevy/ad...
Čti a budeš ho chtít taky 😀
@uznevimcozaheslo přímo tento budu mít
@tammm Aha,o tom jsem nikdy neslysela.🙂
@llenka_li ahoj zkoušela jsi zase ovu test ?
@denisa3101 Jj, akorat ted 😄
Jinak zitra budu testovat,ale mam to teda v hlave zamotane. 😆
@llenka_li já asi udělám teď 😁
@simi1510 dekuji,taky myslim,ono me zmatlo,ze jsem si myslela,ze bude v patek,ale zacalo to slabnout.
No tak uvidime. Milacek prijede ve ctrtek,tak treba to vydrzi.
Minule jsem mela pondeli nejvic pozitivni test a v utery dle uz,ze az ve stredu,takze u me cca 36 hod urcite,no musim doufat.
@denisa3101 jak to dopadlo? ;)
@llenka_li je slabší než včera 😁
@denisa3101 koukam,ze ty testy mame dost podobne. 😀
Ja jsem ted 12.DC
Je tu případně někdo po ovulce? Jestli tu budu mít případně nějakou duši, která by mohla testovat za cca 10 dní třeba? 😀
@denisa3101 to znamená, ze ovu uz byla nebo to zatim hapruje a bude? Nevim jak tyhle testy ukazuji... Ja uz dnes cítila břicho (samozrejme pravou stranu :-/), takze pocitam dva dny...
@katmir rekla bych, ze teprve bude, koukni na me nad tebou a taky jeste pozitivni nejsou. Každopádně my uz dva dni bez sexu...spi u nas priteluv bracha.
A kdyby jste viděly, co mam na bradě 😱 asi 20 zarudlych bolaku a porad se delaji dalsi a dalsi a vubec se to nezlepsuje, uz nevim co s tim 😥 zacalo se mi to delat, kdyz jsem prodělala mimodelozni a ted se mu to takhke strašně zhoršilo asi s tim biochemkem...uz s tim nechci ani mezi lidi..
@uznevimcozaheslo
@tammm holky Drmek Forte mám taky, užívám druhé měsíc, má super hodnocení 🙂

Mne stavkuje ovulka. Ovu test vcera slabsi nez ve ct. Uz ted je to naprd a tuleni opet zustava jen treninkem.
Jen tak pro pobaveni. V pondeli mi volala ml.dcera 12 let (name strudavku) a pta se,zda jsem tehu,tak ji rikam,ze ne. Ona na to,ze uz ji se...,ze jako nevime,jak se to dela?...😆😆😆
To nas pobavilo.
Holciny pekny vikend. My uz jsme v busu v Bruntale. A je tu pekny vyhled na zasnezeny Praded.
Mejte se krasne.