icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

denisa3101
27. bře 2017

@llenka_li teprve bude mívám okolo 14 DC takže ještě čas 😁

tammm
27. bře 2017

@lory303 kupuji od kočeny odsud,než ji došel,tak byla v tom 😀

uznevimcozaheslo
27. bře 2017

@lory303 Já si ho snad objednám....To je chvály... 😀

uznevimcozaheslo
27. bře 2017

@tammm Tak to je vtipná historka... 😀

lory303
27. bře 2017

@uznevimcozaheslo
@tammm mela jsem nizkou děložní sliznici a po drmku mi krasne narostla 🙂 uzivam jen ten drmek + fertipronu a 5 dní ovulkou grepy 🙂

uznevimcozaheslo
27. bře 2017

@lory303 Já papám jen kyselinu listovou a vitamíny....

llenka_li
27. bře 2017

Holky, jak ten Drmek berete? Do ovu? Jednou jsem četla Kontryhel do ovu, Drmek po ovu...

llenka_li
27. bře 2017

@denisa3101 ja se modlím, abych nemela pozitivni test ted..je mi docela blbe a dost me bolí břicho, ale výš, okolo pupíku, tak doufám, ze to neni ovu a ta teprve prijde...jsem dnes 10DC a ovu byla minuly cyklus 16DC.

denisa3101
27. bře 2017

@llenka_li tak.uvidis podle testu já si myslím že je brzo na ovulku :/

llenka_li
27. bře 2017

@denisa3101 ja v to doufám, ale začala jsem s inofolicem 2x denně, tak jestli mi ovu nesoupne...uvidime co testy 🙂 dneska donutím přítele k sexu, a pak uz budu klidnější 🙂

lusili1
27. bře 2017

@simi1510 super 🙂 držím moc pěsti..já mám teda kratší luteální fázi ikdyž minule se mi asi o 3 dny protáhla, jím vitamín B., takže MS by měla přijít -+-4.4.

simi1510
27. bře 2017

@lusili1 ja do sebe davam b6, pyridoxin, vrátila jsem se k tomu po delsi dobe zpátky. Tak uvidime. Ja mam LF 11 dni a dle kalendáře by mela prijit ms pripadne 4.4. Taky 😃

lusili1
27. bře 2017

@simi1510 ano taky baštím pyridoxin a fertipronu..tak to budem "očekávat"stejně 🙂

tammm
27. bře 2017

@uznevimcozaheslo no ten balíček se vratil odkud přišel,nějak pošta zapoměla dat lístek že leží na poště,tak ho dodavatel posílal znovu...čekala na něj skoro měsíc,samozdřejmě placený předem 😀

tammm
27. bře 2017

@llenka_li drmek můžeš nonstop 🙂

lory303
27. bře 2017

@tammm fakt?

katmir
27. bře 2017

Ja bastim kys.listovou a od 1.DC Inofolic 2xd,a po ovulce do MS 1xd. Ale pak k tomu beru 2xd kys.listovou.

llenka_li
27. bře 2017

@brambora28 a co ty, uz zádě vsechno dobry po MS? Jak vypada tvá ovu? Chystá se?

evikkk13
27. bře 2017

Ahoj kocky, jsme doma z Emiratu, bylo to krasne a ohromujici. Jsem odpocinuta a zmizel mi i atopicky ekzem, s kterym valcim pres rok 🙂 Totalne jsem se vyflakla na veskery vitaminy, testovani ovulace atd. Ty vitaminy zacnu zase brat a co se tyka sanci, tak asi nic moc, vetsina hratek byla ve sprse po smivani pisku a soli 😝 Co noveho u vas? Zitra do prace, chjo!

simi1510
27. bře 2017

@evikkk13 co ale ty bílé nohy? 😀 moc opáleně nevypadají 😀 jinak pěkná voda a píseček 🙂 Se někdo měl 🙂

Já jsem dneska 2DPO, tak uvidíme co a jak.

Nikde hele nemáš napsáno, že z toho nemůže nic být. Kolikrát holky řeší, že se šly hned umýt a bum, bylo zaděláno stejně 😀

evikkk13
27. bře 2017

@simi1510 Manzel na slunko nerad, vetsinou je ve stinu a ja jsem svetly typ a moc se neopalim. Navic teda bylo zabavne pocasi, vetsinou zatazeno a i dost prselo, tak jsme jezdili a poznavali Dubaj a Abu Dhabi. Jinak pohodicka 😎 Myslela jsem, ze bychom jeste dnes mohli pojistit, ale 1) jsme byli dost utahani a 2) mel dnes synovecek spatnou uplakanou naladu a trochu otravoval maminku, tak jsem si rekla, ze neni kam hnat 😂😂

simi1510
27. bře 2017

@evikkk13 třeba to vyšlo a nebo to vyjde příště 🙂 a nebo i jiný den ještě 😀 víš, jestli už ovu byla?

evikkk13
27. bře 2017

@simi1510 Driv nebo pozdeji verim, ze ano 😉 Nemam absolutne tuseni, ja to na sobe nepoznam a obdivuju, jak pises, kolik jsi DPO. Jak to vis s takovou jistotou?

simi1510
27. bře 2017

@evikkk13 vycházím za prvé z jištění předchozích měsíců dle testů a zvýšení teploty, teď to bylo to samé jen s rozdílem, že testy jsem nedělala, ale za to bolest byla pěkná v tomto cyklu.

Tento měsíc totiž jedu jen pyridoxin - měl by prodloužit po nějaké době užívání LF, magnesko, éčko, kyselinu a déčko a úplně to tělo vnímá vše jinak, než když jsem 2 měsíce brala mimistar (někdo mi ho tu radil, jak 100% zabírá)

a právě jsem si jen zjistila pak, že skutečně proběhla díky teplotě.

evikkk13
27. bře 2017

@simi1510 Wow. A kolik beres toho pyridoxinu? Ja ho zobala pred dovcou taky, ale ted jsem vse fakt vypustila. A k nemu femibion, spis tak pro doplneni listovky a nejakych zakladnich vitaminu. Mam doma i inofolic, ale dam si tak 2-3 tydne, kdyz si vzpomenu. Flakam to 😇

simi1510
27. bře 2017

@evikkk13 říkají, že účinek to má, když se bere 40-50 mg, takže já beru 2 tabletky, které mají každá po 20 mg, takže těch 40 mg no

Jako jestli, tak bych se držela být tebou toho inofolicu a přidat éčko, pyridoxin a magnesko. Femibion jsem brala 2 měsíce před tím mimistarem a taky nic 😀

evikkk13
27. bře 2017

@simi1510 A cemu rikas "taky nic"? To preci nemuze dopomoci k tehotenstvi ne? Beru ho spis, ze kdyby se zadarilo, abych doplnovala potrebne vitaminy, protoze vim, ze nejim zrovna pestrou stravu a hlavne kvuli te listovce, kdybych mela problemy se stepenim. Jinak pyrodixinu jsem brala 60, obcas 80, ale asi 3 tydny a stejne to nesleduju ted testama, tak netusim, zda to ma vliv. Ty uz ho beres dele a vidis ucinek? Zas ho nasadim 🙂

simi1510
27. bře 2017

@evikkk13 ono lidi tvrdí, že po femibionu se jim to povedlo, že po mimistaru se to povedlo...takže proto jako říkám, že nic 😉

Já ho brala dříve před revizí, pak jsem přestala... a teď jsem zase nasadila, ale zatím účinek se neprojevil 😀 nebo uvidíme, že 😀 jestli LF bude standard 11 dní 😀

vjercik
27. bře 2017

Tak holky, zda se ze jsem uplne v poradku a ani se mi nerozhazel cyklus po revizi, dnes 1dc na mych oblibenych 35dnech cyklu 🙂
Takze konecne a hura na snazenicko 🙂

katmir
27. bře 2017

Holky prosim poradte.
Ovulka 23.nebo 26.???
A nebo anovulacni cyklus???

Strana