icon

Těhulky, snažilky, pojďte sem 🙂🙂🙂🙂

mirindad
8. srp 2016

Ahoooj holky 🙂 patřím mezi snažilky a dělá mi velkou radost vidět pozitivní testíky, vaše veselé zprávy a radost, že vám to vyšlo a budete maminkami 🙂 Můžete se tu podělit a házet fotečky testíků a cokoliv chcete, ať mě uběhne ten čas, kdy sama čekám 😊😊😊😊

mirindad
autor
10. zář 2016

Nasla jsem kalhotky 😁😁😁😁
@bajuliss

medulinek
10. zář 2016

Ahojholky,muzu sepridat? Ale budu vam kazit score

bajuliss
10. zář 2016

@mirindad na ty jsem taky koukala 🙂 ale nakonec dvoje teplaky zvitezily 😀

bajuliss
10. zář 2016

@medulinek ahoooooj, vitam te 😉

mirindad
autor
10. zář 2016

@medulinek ahoooj, samozrejme 😊
@bajuliss ja nasla jenom kalhotky 😢 ale treba bude jeste nejaka akce az budu jak balon 😂

bibianne
10. zář 2016

@medulinek ahojky,vitej 🙂 jak kazit skore? 😀

bibianne
10. zář 2016

@mirindad ja jsem ty kalhotky i kojici podprsenku videla taky v lidlu,bohužel v dobe,kdy jsem uz nebyla tehu,ale protelovi jsem musela ukazat ty sexy bombardacky,ktery - doufam - budu jednou kupovat 🙂 😀

bajuliss
10. zář 2016

@medulinek my mame skore spolecne...takze uz taky patris do naseho skore 😉 😎

mirindad
autor
10. zář 2016

@bibianne mamka mi dneska pri navsteve rekla, ze mam velkou čuňu, ze uz zacnu pribirat😂😂😂 kdovi jestli by mi nebyly uz zajtra ty gatky 😂😂😂😂

medulinek
11. zář 2016

No,my se holky snazime uz tretim rokem,mam alergii nasperma a protilatky proti embryu,navic spatnou srazlivost krve,takze prirozene nemuzem,zapomoci CAR zkousime IUI,tam jsem teda uz3x otehotnela,ale 3x taky o mimco prisla ( jednou o dvojcatka),naposledy v dubnu aod te doby se nedari vubec. Tento tyden bych mela teytovat po svem uz 6tem IUI,ale nejak ztracim nadeji. Kvuli lekum testuju uzod 10dpo ajsem z toho lehce na prasky. Tezce tedy.

bajuliss
11. zář 2016

@medulinek jeeej to me mrzi ☹ nadeje umira posledni...hlavni je NEVZDAVAT TO...moc ti preji, abys co nejdriv na testiku nasla // a vse probehlo dobre az do konce 😉 🍀🍀🍀 myslim, ze jednou ti to zivot pozitivne vrati 😉 a pak budes mit nejstastnejsi mimi, ktere ma tu nejstastnejsi mami 😉

mirindad
autor
12. zář 2016

@medulinek to me hrozne moc mrzi 😢 urcite budes maminkou, o tom vubec nepochybuju, takze preju hodne stesticka pri testovani a najit dve carecky, ze ktereho bude krasne miminko 💜 hlavne neztracet nadeji! Me nedavali sance otehotnet a take se podarilo! Urcite dej o sobe vedet jak jsi dopadla 🍀

medulinek
12. zář 2016

Ja uz doma jednu holcicku mam,ta byla behem chvilky,az pak se vsechno otocilo. Nemit ani ji,tak uz se asi houpu na obecni lipe. Ted zrovna cekam na prvni test,ale cekam bilou.

bajuliss
12. zář 2016

@medulinek jeee 😍😍 to jsem rada,ze mas doma uz jedno stestickoo 😍 moc moc preju, aby brzy prislo i druhe stestickoo 🍀🍀🍀

medulinek
12. zář 2016

jj,je to takový anděl s dablem v tele 🙂 Dneska jsem 10DPO a test mlčí,teda jako než zaschnul,tak se mi zdálo,že je tam neco jako smouha,ale když člověk ví,kde hledat,tak najde i to co není,takže zase zítra 🙂 a je tu nekdo,kdo testuje se mnou?

bajuliss
12. zář 2016

@medulinek posli foto 😉
Drzim palce, aby zitra byla smouha silnejsi 😉 🍀

medulinek
12. zář 2016

@bajuliss to zase budou nervy,jestli mě nezabije tohle čekání,tak už asi nic 😀

markethy235
12. zář 2016

@medulinek ahoj a vitej 😉 moc me mrzi tve problemy s pocetim, ale i pres to vsechno verim, ze se dockas a tve tehotenstvi dobre dopadne 😃 testovala jsi i dnes?

medulinek
13. zář 2016

Holky prosim vas vidite tam neco nebo ne? Manzel nevidi nic.

vjercik
13. zář 2016

@medulinek možná něco malinko...zkus zítra.... Já mela 3 den po vynechání MS slabou, ale šla jasne videt a pak silila.

bajuliss
13. zář 2016

@medulinek bre rano holky 🙂 uplne slabouckou tam vidim 🙂 😍 tak doufam ze bude silit a silit 🍀😋

mirindad
autor
13. zář 2016

@medulinek anoo vidim tam slabeho ducha 😊 zkus testik zitra nebo za 2 dny, jestli bude carecka silnejsi 😊 drzim palecky 💋

medulinek
13. zář 2016

Holky diky,ja mam do ms cca 2-3 dny,zitra mam dojet rano na krev a pro leky. No moje nervy

vjercik
13. zář 2016

@medulinek jejda ak to je brzy, tak nedeje tam je🙂 drzim pesti🙂

markethy235
13. zář 2016

@medulinek take vidim ducha 😃 urcite bude silit 😃

tornadolu
13. zář 2016

Ahojky muzi se přidat?

medulinek
13. zář 2016

děkuju holky všem,můžu se jen modlit ať už se to napočvtrté povede a drobek se u mě udrží až do konce

medulinek
13. zář 2016

@tornadolu ahoj 🙂

bajuliss
13. zář 2016

@tornadolu vitej mezi nami 😉
@medulinek i pritel tam slaboulinkeho ducha vidi 😉 (chtela jsem nazor nezaujateho chlapa 😀 ) urcite se podari 😉

tornadolu
13. zář 2016

Ahojky ženy iz mam zpoždění 8dni beru prášky utrogestan 16 den.minuty týden jsem vysazovala v pondělí a mela přijít MS a nic jen kapka krve a v patek taky jen kapka na intimku jinak ne.dneska jsem si dělala test a nic muze to byt ještě brzo? Dekuji za odpovědi jsem z toho hotova nějaká i když mimi bych chtěla moc

Strana